Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
19 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Masz las to możesz sobie ogrzewać za darmo. 

Oszczędnością i pracą ludzie się bogacą. Jakbym hulał, wydawał to by mi na nowe auto i inne "inwestycje" nie zostało.

zaczynasz gadać jak prawdziwy oporowiec 😏

Opublikowano
56 minut temu, radekz200 napisał:

pozakładata pompy ciepła i też bedzieta gadac ze 20 stopni to wystarczająca temperatura 😂

O to już będzie rozrzutność taka temp. wtedy kufajki i walonki będą w cenie.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, radekz200 napisał:

ja tam 25 stopni trzymam na pelecie 😛

No to też mało tego nie idzie nie nie.

3 minuty temu, malaczarna napisał:

Sama znalazlam

To pewnie leśniczego, całymi dniami nie ma go wdomu.   🙆‍♂️

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Bzdura, mniejsza kaloryczność od ekogroszku i jeszcze utrzymać 25 st, chyba że dom wielkości małego kurnika.

130 m grzania, tak jak teraz to Ci nie pójdzie worek dziennie a w największa zimę niech idzie 2 to masz średnio worek dziennie 

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Desperado napisał:

Nie bój nie bój zarysują ci przed marketem.   xD Ale na alkohol jakoś ci nie żal kasy?   :P

Alkohol to prawie zerowe koszty bo samemu robione albo darowane. 

17 minut temu, slawek74 napisał:

o tej mini zapalniczce piszesz 🤔🤭😁

Ale przynajmniej nowe a nie wypierdziane przez jakiegoś Helmuta, jak pewnie u ciebie. Zresztą, zrób coś dla ciebie niemożliwego i uzasadnij - po co większe?

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

130 m grzania, tak jak teraz to Ci nie pójdzie worek dziennie a w największa zimę niech idzie 2 to masz średnio worek dziennie 

Aha, czyli na 8 miesięcy spalisz 3600 kg peletu przy temp.25 st w domu?   musisz to koniecznie opatentować.  :P

• Like 1
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Ale przynajmniej nowe a nie wypierdziane przez jakiegoś Helmuta, jak pewnie u ciebie. Zresztą, zrób coś dla ciebie niemożliwego i uzasadnij - po co większe?

nie będę Cie z błędu wyprowadzał 😛 ale do starej viki to by to Twoje razem z dobytkiem do bagażnika schował ...

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Aha, czyli na 8 miesięcy spalisz 3600 kg peletu przy temp.25 st w domu?   musisz to koniecznie opatentować.  :P

7, w maju to jakie masz już palenie? w tamtym roku to już od połowy kwietnia były bardzo ciepłe dni 

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

nie będę Cie z błędu wyprowadzał 😛 ale do starej viki to by to Twoje razem z dobytkiem do bagażnika schował ...

Uzasadnij? Zrób coś, cokolwiek, aby przekonać, że tej wielkości pojazd to zły wybór. Jeżdżę sam. Bez pasażerów. Przebieg roczny do 10000 kilometrów, najdalszy punkt wyjazdu oddalony o 20km od domu. Żadnych bagaży i autostrad. 

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Uzasadnij? Zrób coś, cokolwiek, aby przekonać, że tej wielkości pojazd to zły wybór. Jeżdżę sam. Bez pasażerów. Przebieg roczny do 10000 kilometrów, najdalszy punkt wyjazdu oddalony o 20km od domu. Żadnych bagaży i autostrad. 

mam to w ..... wiesz gdzie 🤔🤭😛

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A to taki?

698726883_Beznazwy.jpg.a5675769ea8c34d53db712d702abb1c7.jpg

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

No to po co się wpieprzasz między wódkę a zakąskę twierdząc, że to zły wybór nie znając celów użytku i potrzeb?

bo lubię 🤭🤔🤣🤣🤣 a teraz zjeść obiad i na festyn do ludzi 😛😛😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v