Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, soltys48 napisał:

Temu mam non stop na hydraulice

Na kółku to musiałbym w łyżce z przodu wozić śruby 

Wybierasz się w moje strony, czy może Mariusz jedzie w twoje?

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

pewnie że mało ....ale jednak scislo ci tyłek ....więc warto 🤣🤣🤣😙 uwielbiam takich filozofów bo tacy są przeważnie  nadzy ....to tak jak ci z małymi fiutkami twierdzą że rozmiar nie ma znaczenia 😁

Mało wiesz. Ja się tylko nie chwalę 🤣.tej zasady którą napisałem nauczył mnie facet który sprzedał magazyny za miliony.  A dwa że i życie pokazali że chwalą się Ci co mało mają albo udał im się jakiś temat raz. 

A dwa ja nikomu co pracuje nie zazdroszczę kasy 

Edytowane przez PAN88
  • Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Mateusz1q napisał:

i ty narzekasz o jakiś gipsach, taki zbiornik to luksus ludzie po 100krow takich nie mają tylko mauzery 

A to żeby mauzera nie wykorzystywać 

No i nie miał bym nawet gdzie postawić 

U mnie bieda

Sławek niech powie jaki ja bogaty

Boto, dziurawe drzwi do stodoły, brak płota 

4 minuty temu, slawek74 napisał:

o w mordę 🤦 tak to się nie robi 🙆‍♂️🙋‍♂️🤪

ile kunia może mieć mf 8110 🤔

135 chyba.

Ale to już trochę przeżytek 

6290 nie wiele droższy a ile lepszy 

Osobiście bym patrzył za renault serii 800

Albo case mx

Opublikowano
Mateusz1q napisał:

12 minut temu, Karol6130 napisał:

i ty narzekasz o jakiś gipsach, taki zbiornik to luksus ludzie po 100krow takich nie mają tylko mauzery 

bo to paproki a nie gospodarze 🤭🤪🤣🤣

ja nir patrzę za ciagnikiem tylko widziałem jak taki z trzybelkowcem uprawiał jak po Tadzika jechałem...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, slawek74 napisał:

bo to paproki

Drogi panie, słowo w słowo moje zdanie, leją z baniek, z beczek świństwo, paliwa się nie leje nieodstanego, to są papudroki panie, tylko udają gospodarzy panie, a słoma z butów wystaje panie.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
16 minut temu, slawek74 napisał:

bo to paproki a nie gospodarze 🤭🤪🤣🤣

ja nir patrzę za ciagnikiem tylko widziałem jak taki z trzybelkowcem uprawiał jak po Tadzika jechałem...

A to nic nie mówiłeś że syn Ci się urodził 😉

Ach te sylwestry...

To jo paprok

30 przepala b7 z lipca 2023

Opublikowano
29 minut temu, Mateusz1q napisał:

Bez dojnych mam już dawno. Jedna z lepiej trafionych inwestycji w gospodarstwie 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

A to nic nie mówiłeś że syn Ci się urodził 😉

Prędzej wnuk 🤪

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ważne że zdrowy 

I będzie gospodarka komu zapisać 

A Ty herbatniku jeden☝️🤭

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Tak, od samego patrzenia z za drogi

Się zaczyna od patrzenia...w oczęta🤷

• Haha 1
Opublikowano

@Rolnik1973 w Kolembrodach co chłopaka zagniotło to chwilę wcześniej kukurydzę przywiózł znajomy. Mówił że 5 minut później to i po nim by było. Jako pierwszy ruszył na pomoc chłopakowi ale mówił że jak złapał za ręce to już sztywny,zero oznak życia.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v