Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, soltys48 napisał:

Temu mam non stop na hydraulice

Na kółku to musiałbym w łyżce z przodu wozić śruby 

Wybierasz się w moje strony, czy może Mariusz jedzie w twoje?

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

pewnie że mało ....ale jednak scislo ci tyłek ....więc warto 🤣🤣🤣😙 uwielbiam takich filozofów bo tacy są przeważnie  nadzy ....to tak jak ci z małymi fiutkami twierdzą że rozmiar nie ma znaczenia 😁

Mało wiesz. Ja się tylko nie chwalę 🤣.tej zasady którą napisałem nauczył mnie facet który sprzedał magazyny za miliony.  A dwa że i życie pokazali że chwalą się Ci co mało mają albo udał im się jakiś temat raz. 

A dwa ja nikomu co pracuje nie zazdroszczę kasy 

Edytowane przez PAN88
  • Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, Mateusz1q napisał:

i ty narzekasz o jakiś gipsach, taki zbiornik to luksus ludzie po 100krow takich nie mają tylko mauzery 

A to żeby mauzera nie wykorzystywać 

No i nie miał bym nawet gdzie postawić 

U mnie bieda

Sławek niech powie jaki ja bogaty

Boto, dziurawe drzwi do stodoły, brak płota 

4 minuty temu, slawek74 napisał:

o w mordę 🤦 tak to się nie robi 🙆‍♂️🙋‍♂️🤪

ile kunia może mieć mf 8110 🤔

135 chyba.

Ale to już trochę przeżytek 

6290 nie wiele droższy a ile lepszy 

Osobiście bym patrzył za renault serii 800

Albo case mx

Opublikowano
Mateusz1q napisał:

12 minut temu, Karol6130 napisał:

i ty narzekasz o jakiś gipsach, taki zbiornik to luksus ludzie po 100krow takich nie mają tylko mauzery 

bo to paproki a nie gospodarze 🤭🤪🤣🤣

ja nir patrzę za ciagnikiem tylko widziałem jak taki z trzybelkowcem uprawiał jak po Tadzika jechałem...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, slawek74 napisał:

bo to paproki

Drogi panie, słowo w słowo moje zdanie, leją z baniek, z beczek świństwo, paliwa się nie leje nieodstanego, to są papudroki panie, tylko udają gospodarzy panie, a słoma z butów wystaje panie.   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
16 minut temu, slawek74 napisał:

bo to paproki a nie gospodarze 🤭🤪🤣🤣

ja nir patrzę za ciagnikiem tylko widziałem jak taki z trzybelkowcem uprawiał jak po Tadzika jechałem...

A to nic nie mówiłeś że syn Ci się urodził 😉

Ach te sylwestry...

To jo paprok

30 przepala b7 z lipca 2023

Opublikowano
29 minut temu, Mateusz1q napisał:

Bez dojnych mam już dawno. Jedna z lepiej trafionych inwestycji w gospodarstwie 

1 minutę temu, Karol6130 napisał:

A to nic nie mówiłeś że syn Ci się urodził 😉

Prędzej wnuk 🤪

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ważne że zdrowy 

I będzie gospodarka komu zapisać 

A Ty herbatniku jeden☝️🤭

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Tak, od samego patrzenia z za drogi

Się zaczyna od patrzenia...w oczęta🤷

• Haha 1
Opublikowano

@Rolnik1973 w Kolembrodach co chłopaka zagniotło to chwilę wcześniej kukurydzę przywiózł znajomy. Mówił że 5 minut później to i po nim by było. Jako pierwszy ruszył na pomoc chłopakowi ale mówił że jak złapał za ręce to już sztywny,zero oznak życia.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v