Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

Zamieniłem na hektary które zysk przynoszą, a nie tracą na wartości

A to palacze nie kupują hektarów, nie wiedziałem ;) Jakoś nie zauważyłem żeby nałóg tytoniowy znacząco wpływał na majętność, co innego alkohol czy hazard ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Mateusz1q napisał:

3 minuty temu, Qwazi napisał:

Nawet nie pytaj🤦🫣🤭...

@Karol6130 6 badań- 100%

zazdro, u mnie jako tako ale z jalowkami jakiś dziwny problem ze słabe ruje 

jeść słabo dajesz i witamin pewnie też...

12Pafnucy napisał:

Ty raczej też... Większość z tych sie jarało... 1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał: Sieje się superfosfat   Opłaca się?

jakoś na deskę musi zatobić...🤭😁

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A to palacze nie kupują hektarów, nie wiedziałem ;) Jakoś nie zauważyłem żeby nałóg tytoniowy znacząco wpływał na majętność, co innego alkohol czy hazard ...

Widać na wzrok wpływa🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Agrest napisał:

Widać na wzrok wpływa🤷‍♂️

A to nie wiedziałem że jestem palaczem, miło mi że mnie uświadomiłeś xD Kolejny który lepiej mnie zna niż ja sam xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, piotrp88 napisał:

Czyli 5,25 ale na zachętę i chyba nie dla sześciocyfrowych kwot

6 😛 z możliwością dopłaty w każdym momencie 😛

Edytowane przez radekz200
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

A to nie wiedziałem że jestem palaczem, miło mi że mnie uświadomiłeś xD 

W kartę pracy zaglądał ci nie będę. Jak z bobu mało to i jako palacz dorobić nie jest wstydem. 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Czyli jak by co, to możesz mi pożyczyć PLN ów?

nie mogę 😂 bo musi leżeć do kwietnia 😂

2 minuty temu, piotrp88 napisał:

Do ilu?

nie ma chyba ograniczenia 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, malaczarna napisał:

Trzeba dzielić do 200 tysięcy max bo później % ucinaja

Trzeba dzielić do 200 tysięcy max bo później % ucinaja 

raz że max po 200 tys jedna lokata a dwa na pół roku ... bo na rok mniejszy procent 🤣

16 minut temu, radekz200 napisał:

6 😛 z możliwością dopłaty w każdym momencie 😛

pierdu pierdu i nie jedu ...pomyliłeś kredycik  z lokata 🤣...więc jak 5 % to oferty promocyjne dla nowo zakładających konta i przeważnie na 3 miesiące z gównianym limitem do 50 tys albo i mniejszym  

59 minut temu, jacor73 napisał:

Nic, tyko współczuć rodzinie, w przypadku nieszczęśliwego wypadku pieniądze zostają nie do ruszenia, aż do sprawy spadkowej

Nie na takie 'grosze" pracownicy banków robili przewały, a Twoja pewność siebie i wybujałe ego jest wspaniałą receptą na wyczyszczenie Twojego konta.

lokata jest na mnie i na żonę dziecko i żona może pobrać bez problemu ...jakby nawet to idzie na dzieci i żonę co tu współczuć jak są spadkobiercami tak czy siak ...pracownicy banku to mogą sobie popatrzeć tylko dzieciaku i się podrapać po brodzie 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

raz że max po 200 tys jedna lokata a dwa na pół roku ... bo na rok mniejszy procent 🤣

pierdu pierdu i nie jedu ...pomyliłeś kredycik  z lokata 🤣...więc jak 5 % to oferty promocyjne dla nowo zakładających konta i przeważnie na 3 miesiące z gównianym limitem do 50 tys albo i mniejszym  

boguś zmień bank 😂

Opublikowano
48 minut temu, piotrp88 napisał:

W ogóle jeżeli dla banku podwinie się noga to dostanie około 400 k a resztę jak się poszczęści. Jeżeli ktoś posiada 800k to raczej wie, ze takiej kwoty na jednym koncie, i w jednym banku nie wypada trzymać 😀

Fundusz gwarantuje do 100tys € reszta zazwyczaj idzie się ebać. Dlatego milionerzy trzymają kase w Szwajcarskich Bankach a nie w PL gdzie tylko patrzą jak cie wydymać. Z ciekawości zerlnąłem to w PKO lokata 3,75% - cienizna. Jak kupisz przez internet to 4%.

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

1 minutę temu, Agrest napisał:

Gdyby policzyć ile to pieniędzy przez przykładowo 25 lat poszłoby z dymem, to na pewno jakieś auto w salonie by kupił

I że tak powiem, gdzie masz to auto którego palacz nie ma ;) 

w garaźu 🤭🤣🤣🤣

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

boguś zmień bank 😂

Kredytem jest związany. Nie tak szybko🤭

Opublikowano

Tak, tak. Tak jest. Jeszcze hipoteka na hektarach. Sprzedałby co póki ceny jeszcze w miarę i kupiec się trafia. Ale bank łapę trzyma.

To ile masz tej krechy?😁

Opublikowano

jak ci hipoteki już brakło to traktory puściłes w zastaw i AC masz obowiązkowo bo to bankowe nie twoje🤣🤣🤣 ....ty myślisz że taki wyjadacz jak ja nie wie czemu ty AC na traktory płacisz 😲

kto normalny  płaci AC na ciągniki 🤣🤣🤣🤣🤣

mi nie musisz pisac  ile masz krechy chłopczyku ....na takie plewy i opowiastki to dzieci możesz nabrać nie mnie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v