Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
40 minut temu, FarmerDyzio napisał:

przez internet w moim banku masz 0.5 proc więcej. także w placówce to zakładają Ci co mają 10 tys 😜

Trzeba dzielić do 200 tysięcy max bo później % ucinaja

40 minut temu, FarmerDyzio napisał:

przez internet w moim banku masz 0.5 proc więcej. także w placówce to zakładają Ci co mają 10 tys 😜

Trzeba dzielić do 200 tysięcy max bo później % ucinaja

7 godzin temu, Kowalsky30 napisał:

Cześć. Ładnie dziś wyglądasz

Skąd wiesz?!?

7 godzin temu, wojtal24 napisał:

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Ona zawsze pięknie wygląda

Ty z tych żonatych z dużym stażem już pewnie:)

Opublikowano
58 minut temu, Bogdan_ja napisał:

lokatę może zlikwidować tyko właściciel bo jest na innym koncie ....ja muszę to robić osobiście w banku ...nikt nie ma do tego dostępu ani możliwości bo można to przelać tyko na moje konto ....ja nie zakładam lokat przez internet żeby mnie wyczyścili 🤣🤣🤣🤣

tak robią filozofy co mają po 5 tys na lokacie 🤣

Nikt w palcówce dziś nie da 5 % 😄 Także...

Opublikowano

Ty raczej też...

Większość z tych sie jarało...

1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Sieje się superfosfat 

inbound3668854691158073232.jpg

Opłaca się?

20 minut temu, piotrp88 napisał:

Wew czem?????

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

lokatę może zlikwidować tyko właściciel bo jest na innym koncie ....ja muszę to robić osobiście w banku ...nikt nie ma do tego dostępu ani możliwości bo można to przelać tyko na moje konto ....ja nie zakładam lokat przez internet żeby mnie wyczyścili 🤣🤣🤣🤣

Nic, tyko współczuć rodzinie, w przypadku nieszczęśliwego wypadku pieniądze zostają nie do ruszenia, aż do sprawy spadkowej

Nie na takie 'grosze" pracownicy banków robili przewały, a Twoja pewność siebie i wybujałe ego jest wspaniałą receptą na wyczyszczenie Twojego konta.

Edytowane przez jacor73
Opublikowano (edytowane)

W ogóle jeżeli dla banku podwinie się noga to dostanie około 400 k a resztę jak się poszczęści. Jeżeli ktoś posiada 800k to raczej wie, ze takiej kwoty na jednym koncie, i w jednym banku nie wypada trzymać 😀

Edytowane przez piotrp88
  • Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, piotrp88 napisał:

no jak nie ja mam 5,25 ale za to że założyłem dostęp internetowy do uni skarbca i ubezpieczyłem uprawy w spółdzielczym 😂

Opublikowano
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

A mnie zmusili do założenia aplikacji, tz ekonomia mnie zmusiła , bo tylko internetowo jest  4,5% stałego oprocentowania.

W banku chyba jedynka z przodu.

Do 1 sierpnia  było 5,5.

Opublikowano

Mnie na szczęście palenie w życiu ominęło.

Gdyby policzyć ile to pieniędzy przez przykładowo 25 lat poszłoby z dymem, to na pewno jakieś auto w salonie by kupił

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Gdyby policzyć ile to pieniędzy przez przykładowo 25 lat poszłoby z dymem, to na pewno jakieś auto w salonie by kupił

I że tak powiem, gdzie masz to auto którego palacz nie ma ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

I gdzie ta bida na wsi jak wszystko na lokatach?

Ludzie to Tera kariery robiom..

Można mieć lokaty i skromnie żyć🤣

Nawet to reguła, bo przy chulaszczym trybie życia to procenty ale na debecie🤭

Opublikowano
14 minut temu, radekz200 napisał:

no jak nie ja mam 5,25 ale za to że założyłem dostęp internetowy do uni skarbca i ubezpieczyłem uprawy w spółdzielczym 😂

Czyli 5,25 ale na zachętę i chyba nie dla sześciocyfrowych kwot

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

I że tak powiem, gdzie masz to auto którego palacz nie ma ;) 

Zamieniłem na hektary które zysk przynoszą, a nie tracą na wartości

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v