Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Albo do chłopaków do wzięcia. Tam biorą jak leci.

to akurat mi proponowali ale Marcin by sie zareklamował to by szybciej kogoś przygruchał na hektary i ursusy

Opublikowano
22 minuty temu, wojtal24 napisał:

spawałes wczoraj w ten upał wrota?

wiedziałem że jako jeden z pierwszych napiszesz no znaleźli zwłoki ale od razu wszyscy tylko o ruchaniu itp. A może ktoś zmarł z przyczyn naturalnych

to chyba w naszej diecezjii

Z przyczyn naturalnych to chyba odrazh by drugiego nie zawiesili?

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie, ktoś niezwiązany z plebanią znaleziony martwy, podobno przedawkowanie środków odurzających ...

Op

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, wojtal24 napisał:

wiedziałem że jako jeden z pierwszych napiszesz no znaleźli zwłoki ale od razu wszyscy tylko o ruchaniu itp. A może ktoś zmarł z przyczyn naturalnych

I dlatego wikary dostał delegację na odpoczynek od biskupa xD Tam bez powodu nie wysyła się na urlop xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
jajonasz napisał:

12 minut temu, wojtal24 napisał:

czytaliście co się stało w Drobinie na plebani🤔😆

Kiedyś to była "sławna" miejscowość 

a co w niej sławnego?

Krzysztof81 napisał:

3 minuty temu, konteno napisał:

o RSZ słyszał ? dawaj do następnej edycji 

Albo do chłopaków do wzięcia. Tam biorą jak leci.

podobno zdjęli z ramówki Polsatu gdzieś czytalem

Opublikowano
12 minut temu, konteno napisał:

to akurat mi proponowali ale Marcin by sie zareklamował to by szybciej kogoś przygruchał na hektary i ursusy

Ja tam tego nie oglądam ale co zerknąłem to w ostatnich edycjach same milionery i obszarniki. Biedaki to było kilku w 1 ewentualnie 2.

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

25 minut temu, wojtal24 napisał:

I dlatego wikary dostał delegację na odpoczynek od biskupa xD Tam bez powodu nie wysyła się na urlop xD 

mam po sąsiedzku takich emerytów co ich syn jest księdzem wikarym gdzieś w tamtych okolicach i zaraz może ksiądz Wikary Piotr przyjedzie na działkę na wieś do rodziców

• Haha 1
Opublikowano
37 minut temu, wojtal24 napisał:

Tak. 

Opublikowano

a apropo w nowej edycji Rolnik szuka żony będzie chłopak z Twoich okolic

6465 napisał:

37 minut temu, wojtal24 napisał:

Tak. 

hartkor w taka gorączkę spawać

Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

a apropo w nowej edycji Rolnik szuka żony będzie chłopak z Twoich okolic

hartkor w taka gorączkę spawać

A daj spokój. Urbiłem się jak łysa 🐎. Samemu to uj nie robota. Sąsiada zawołałem to przyszedł pomóc mi powiesić. Zależało mi żeby założyć bo to z tyłu a 30m za stodołą asfaltową dość często uczęszczana droga a stare musiałem zdjąć żeby ramkę przymierzyć. 

Dziś leżę bykiem. Odpoczywam cały dzień.

Opublikowano
4 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

Chłopak tam jest co drugie podwórko producent, teraz weź i kup takie jak Twoje 🤷. Może te są  dedykowane do unii Tur 🤔

Chłopak, toć Ci napisałem, że w lokalnym sklepie mi sprzedali. A skąd mnie wiedzieć, w którym podwórku Przedborza to wyprodukowali🤷

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

Przypadkowo, u wikarego w mieszkaniu?🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Qwazi napisał:

I po dożynkach parafialnych...poczęstunek i pogaduchy pod plebanią odbyte...teraz poświętować w ciszy...

IMG_20240908_114928_312~2.jpg

U mnie nie ma tak dobrze, żeby czestowali czymś, tylko trzeba dawać do sakiewki na wieniec

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, MonteChristo napisał:

U mnie nie ma tak dobrze, żeby czestowali czymś, tylko trzeba dawać do sakiewki na wieniec

Ani złotówki...dziewczyny wieniec zrobiły, ciasta upiekły, kawę, herbatę przytargały...starosta z naczyniem odpowiedniego napitku krążył, starościna przy nim z mniejszymi naczyniami...tylko proboszcz jeno kawę kosztował i kawałek torta...szkoda, żem fotki nie zrobił, ale pewnie ktoś na FB wrzuci...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

o RSZ słyszał ? dawaj do następnej edycji 

Ja nie jestem medialny 

26 minut temu, Qwazi napisał:

Chłopak, toć Ci napisałem, że w lokalnym sklepie mi sprzedali. A skąd mnie wiedzieć, w którym podwórku Przedborza to wyprodukowali🤷

Kup mi i wyślij ,albo podjadę, ewentualnie podaj adres sklepu 😉

Piersi też brałeś śrubowe?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v