Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
31 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Piotruś tą dziewczynę co ci wczoraj mówiłem dziś znowu widziałem. Tym razem już było blisko, ale jeszcze nie odważyłem się podejść. Jak ją spotkam jeszcze raz to już na pewno przełamię swoją nieśmiałość

To chyba przeznaczenie 🤫 powiedz jej ze ci sie podoba i lepiej zeby tego nie zj***ła

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

chyba temat pomyliłem 🤔🤦

No pisałeś żeś urobiony i o snach, to raczej nie ten temat🤣

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Przecież wiadomo czemu, Morawiecki zniszczył PKP Cargo, kazali im zerwać umowy żeby wozili węgiel, a teraz nie ma węgla do wożenia a kary za zerwane umowy trzeba płacić ... Państwowe firmy prędzej czy później upadną, a jak politycy w nich maczają łapki to upadają jeszcze szybciej ... 

Widzisz, jak młody przejmie zadłużone gospodarstwo i nie udźwignie to czy jego wina czy tego co zadłużył ?

A postęp jakiś jest, poprzedni topili pieniądze w nieopłacalne inwestycje typu Ostrołęka czy Przekop, obecni nic nie budują, jakiś progres jest xD 

No z Orlenem to im fest idzie, logo nawet mają zmienić 

DMi1PywhuUaUXTGruwXPdMa1c7Tdwo5T.jpeg

• Haha 1
Opublikowano

Z GA podobnie będzie. Lot pewno w locie poleci, zgodnie z planem sprzed 12 lat

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

A kpo na oświetlenie pól,  drogę asfaltowà do jednej opuszczonej chałupy 2km w las,  czy chodnik i ścieźka rowerowa pośrodku niczego, nowa kostka po 2 latach, nowa klimatyzacja w urzędzie itp to jestok? To jest pomysł na wykorzystanie funduszy, na rozwój kraju, na pobudzenie gospodarki i zmniejszenie deficytu???.

Grunt o jebać pis. Skutecznie odwraca uwagę, można kraść.

Jedno mi się spodobało - policja była przygotowana na szajbusów z ostatniego pokolenia. Przykleili się do asfaltu. Szybka akcja i gówniarze zdjęci z ulicy z wnioskiem do sądu bo mandatu nie przyjęli. 

kolejowy Y przyspiesza, kolejne decyzje wydawane. cpk wyburzenia idą, projekt się robi, atom 60mld zaplanowane w budżecie w przyszłym roku. za 3 lata będzie się kręcić mega wiatrako farma na morzu. no i nawet mi dali a rolnictwa 4.0

Opublikowano

chciałbyś do PKP cargo dopłacać tak jak do górników? 5miliardow w tym roku dla 40 000 górników. tak trzymajmy tak nierentowne firmy bo WIELKA BOLSKA WUNGIEL I PANSTOWE SPOKI WAZNE ZE ROBOTA JEST

• Like 2
Opublikowano
27 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Tylko ile tego jest w porównaniu z Hamburgiem czy portami holenderskimi ... Wszystkie lokalne firmy transportowe wożą kontenery z zachodu a nie z naszych portów, i PiS nic tu nie zmienił ...

A ja myślę że najpierw trzeba dobrze jebać PiS żeby nigdy już nie wrócili, a i na obecnych przyjdzie czas ... Tyle złego co oni zrobili to nikt nie odwróci ...

Jedni i drudzy... A wy na nich głosowali... I pewno referendalnej karty nie wzięli bo rudy już przed wyborami was zmanipulował 

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, malaczarna napisał:

Hipochondryk z Ciebie z zaburzeniami osobowosci

ja chyba też 

1 minutę temu, 6465 napisał:

Wiem wiem że szczochy, mimo to wasze zdrowie.

bananowi smakuje

Opublikowano
23 minuty temu, Agrest napisał:

Nie, młyny sprawiedliwości niech mielą . Oni już szkody poczynili.

Teraz skupiamy się na ewentualnym ratowaniu i rozwoju. Priorytet to patrzenie na ręce rządzącym złodzieją.

Minęło w uj czasu od wyborów a w polityce tylko o listach gończych. Nic o inwestycjach przyszłości. Nagrody co raz wyższe a efektów zero

Tera cały hajs na zielona transformacje i s9cjal dla ciapkow I ukropow

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jedni i drudzy... A wy na nich głosowali... I pewno referendalnej karty nie wzięli bo rudy już przed wyborami was zmanipulował 

mi za jednych i drugich żyje się bdb Polska się rozwija, narzekają ci co nie chce im się robić 

Opublikowano
2 minuty temu, Mateusz1q napisał:

kolejowy Y przyspiesza, kolejne decyzje wydawane. cpk wyburzenia idą, projekt się robi, atom 60mld zaplanowane w budżecie w przyszłym roku. za 3 lata będzie się kręcić mega wiatrako farma na morzu. no i nawet mi dali a rolnictwa 4.0

Takimi sukcesami się nie chwalą?

Może mi umknęło bo wisdomości tv nie oglądam.

Ile to opóźnienis na atomie i cpk po początkowej blokadzie? WYstarczajàco by Polak stracił a niemiec zyskał?

Tak, tak  jestem uprzedzony i do rudego i do sąsiada zachodniego.  Tego nic nie zmieni🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Żeby te dzierżawy jeszcze były coś warte, a to zwykłe żwirownie, właściciel się jeszcze cieszy bo jakiś frajer to uprawia, inaczej pewnie by już lasem zarastało ...

Popija piwko i się śmieje pod nosem głupek robi i mi płaci jeszcze za to

Opublikowano
19 minut temu, Agrest napisał:

A kpo na oświetlenie pól,  drogę asfaltowà do jednej opuszczonej chałupy 2km w las,  czy chodnik i ścieźka rowerowa pośrodku niczego, nowa kostka po 2 latach, nowa klimatyzacja w urzędzie itp to jestok? To jest pomysł na wykorzystanie funduszy, na rozwój kraju, na pobudzenie gospodarki i zmniejszenie deficytu???.

Grunt o jebać pis. Skutecznie odwraca uwagę, można kraść.

Jedno mi się spodobało - policja była przygotowana na szajbusów z ostatniego pokolenia. Przykleili się do asfaltu. Szybka akcja i gówniarze zdjęci z ulicy z wnioskiem do sądu bo mandatu nie przyjęli. 

Chlopie lobby ich obroni. Pomimo że to wyborcy uśmiechniętej koalicji to nie wierzę że da się być tak o poprostu takim debilem jakich oni tam zrzeszają 

13 minut temu, Agrest napisał:

Z GA podobnie będzie. Lot pewno w locie poleci, zgodnie z planem sprzed 12 lat

Tory to już inne za pisa robili pod ukropów i krexa

10 minut temu, Mateusz1q napisał:

chciałbyś do PKP cargo dopłacać tak jak do górników? 5miliardow w tym roku dla 40 000 górników. tak trzymajmy tak nierentowne firmy bo WIELKA BOLSKA WUNGIEL I PANSTOWE SPOKI WAZNE ZE ROBOTA JEST

Czemu złodzieje nie odpowiadają majątkiem?

10 minut temu, Mateusz1q napisał:

mi za jednych i drugich żyje się bdb Polska się rozwija, narzekają ci co nie chce im się robić 

Z czym tak się rozwija ta Polska?

Opublikowano

To niezgodne z PRO STY TU CJĄ. 

Ups, miało być konstytucją

Opublikowano
9 minut temu, MonteChristo napisał:

Popija piwko i się śmieje pod nosem głupek robi i mi płaci jeszcze za to

Bilans ekonomiczny ciekawe kto ma lepszy? Nie sztuka ciezko pracować i nic nie mieć. Pracować trzeba mądrze a nie ciężko, z Ryśka się śmieją wszyscy a do tej pory dobrze kombinował 

• Like 2
Opublikowano
47 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Tym razem już było blisko, ale jeszcze nie odważyłem się podejść

blisko ale za daleko 

52 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Wymiona pozrywane będą po takiej kukurydzy 🤭

inbound9010166010629076218.jpg

jaka to jaguarka ? 685?

55 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A co mnie to g... obchodzi?

myślałem że odpowiesz po staremu 

images?q=tbn:ANd9GcTMdQiR-DezGTQrdsNUJwC

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

@Agrest I bardzo dobrze, niech oni się kłócą między sobą i nawzajem się zamykają, im oni mniej robią i mniej wymyślają nowych przepisów tym lepiej dla nas ... Nie mają czasu na durne pomysły typu 5 dla zwierząt itp ...

Kochany wasz Tusk da więcej na kościół o 20 mil na rok 2025 .

275,71 mln zł - tyle pieniędzy zostanie w przyszłym roku przeznaczone na Fundusz Kościelny, wynika z zapisów ustawy budżetowej na 2025 rok. To rekordowa suma, o  prawie 20 mln zł większa niż w tym roku

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31272726,16-zlikwidujemy-fundusz-koscielny-tak-obiecywal-tusk-zamiast.html

A OBIECAŁ ŻE NIE DA , NAIWNI DALI SIĘ NABRAĆ . 

Nie mają czasu na durne pomysły typu 5 dla zwierząt itp ...

Dobiorą się i do tego tylko po wyborach poczekaj . Trzaskowski będzie Prezydentem Polski .

Opublikowano

Przykład młodych wykształconych - jakoś tak przy ostatniej edycji gangu biedronki  ofiarowałem naklejki młodemu małżeństwu.

Zadowoleni, zaczęli dzwonić czy nie mam więcej. Wybrałem co było na koncie,  a ci wykształceni ekonomiści przyjechali 20km i jeszcze bombonierkę dali za kilka naklejek. Ubaw miałem bo paliwo i czekoladki to już co najmniej jedna maskotka za gotówkę.

Ale dziś prawie jebłem. Sms, czy będę zbierał naklejki , odwdzięczą się. Sami nie zbierają bo zakupy przez internet robią🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️.

k**wa nowoczesne umysły.

By dostać  jedną maskotkę wartą wedle sieciówki 49,9 zł , trzeba wydać 4200 na zakupy🤣🤣🤣

Ale gawiedź lubi to. 

A wystarczy kupić ją za 49,9 i olać stonkę.

Chłopak informatyk czyli ścisły umysł. Chyba za ścisły i ograniczyło mu instynkt i myślenie.🤭 A dzieci? No żal, na reklamie i przekazie podprogowym chowane

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Przykład młodych wykształconych - jakoś tak przy ostatniej edycji gangu biedronki  ofiarowałem naklejki młodemu małżeństwu.

Zadowoleni, zaczęli dzwonić czy nie mam więcej. Wybrałem co było na koncie,  a ci wykształceni ekonomiści przyjechali 20km i jeszcze bombonierkę dali za kilka naklejek. Ubaw miałem bo paliwo i czekoladki to już co najmniej jedna maskotka za gotówkę.

Ale dziś prawie jebłem. Sms, czy będę zbierał naklejki , odwdzięczą się. Sami nie zbierają bo zakupy przez internet robią🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️.

k**wa nowoczesne umysły.

By dostać  jedną maskotkę wartą wedle sieciówki 49,9 zł , trzeba wydać 4200 na zakupy🤣🤣🤣

Ale gawiedź lubi to. 

Chłopak informatyk czyli ścisły umysł. Chyba za ścisły i ograniczyło mu instynkt i myślenie.🤭 A dzieci? No żal, na reklamie i przekazie podprogowym chowane

ciesz się sławciu że Ty swoje dzieci na pokemonach chowałeś 😂😂 a nie sorry na pokemonach to ja się wychowałem 😂😂😂 Twoje to już pokolenie fame mma 😂😂😂

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, galan99 napisał:

Kochany wasz Tusk da więcej na kościół o 20 mil na rok 2025 .

275,71 mln zł - tyle pieniędzy zostanie w przyszłym roku przeznaczone na Fundusz Kościelny, wynika z zapisów ustawy budżetowej na 2025 rok. To rekordowa suma, o  prawie 20 mln zł większa niż w tym roku

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31272726,16-zlikwidujemy-fundusz-koscielny-tak-obiecywal-tusk-zamiast.html

A OBIECAŁ ŻE NIE DA , NAIWNI DALI SIĘ NABRAĆ . 

Nie mają czasu na durne pomysły typu 5 dla zwierząt itp ...

Dobiorą się i do tego tylko po wyborach poczekaj . Trzaskowski będzie Prezydentem Polski .

Ty powinieneś mu rad udzielić jak się dostosować a nie drwić. Osiem lat was dymali 😴

4 minuty temu, Agrest napisał:

k**wa nowoczesne umysły.

Ale gawiedź lubi to. 

Robisz zakupy w biedrze?

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v