Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

Kurpianki to kurpianki... lampę zbiła to aż się popłakała później ze śmiechu ale winy można by uznać za odkupione. Tyle że niezbyt wyspani dzisiaj 

Znaczy...brumbrałeś w nocnej porze 😁

2 godziny temu, pedro2 napisał:

Kurpianka to się w potyczki słowne nie bawi.

Od razu z buta wjeżdża 🤪

Ma dziewczyna upodobania🤦...Sado coś tam🙆...to żeś trafił🫣🤭...

31 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Numer znam

Jak nic OR kę założyłeś...ciekawe jaka już gruba jest🤔

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Ale mi nie chodzi o szukanie kobiety, tylko o wyśledzenie jakiegoś użytkownika np Pafnucego, tak jak Boguś Jacusia

Nerwica natręctw, jeden z objawów borderline. Codziennie screenuje 8 postów, a w niedzielę i święta 12 (od 12 apostołów). Jak nalewam wodę z kranu do czajnika to liczę do 10, jak do wiadra do 46. 46 i zakręcam kurek nawet jeśli wiadro niepełne. Gdy idę po płytach chodnikowych to koniecznie po co drugiej. Na dodatek tak, żeby nie trafić stopą w połączenia. Jak się pomylę wracam do punktu wyjścia.

Apropos twojej foty... Czemu nosisz takie szerokie spodnie? Dziewczyny lubią jak są obcisłe, a jeszcze taka nogawka może się wkręcić łańcuch w motorze gdy będziesz szalał po Ruskiej Wsi. I wiesz co zmierzyłem cię. Masz 176cm

Tzn konus?

Opublikowano
3 godziny temu, radekz200 napisał:

dlaczego?

Byś zasiał z czymś jarym to w zimę by zmarzło i wiosną czyste pole do siewu. Nawet zwolennicy orki tak buraki u nas sieją. Orka jesienna(czy nawet letnia). Siew gorczycy, a wiosną nawozy, agregat i siew. W kukurydzy też się sprawdza. 

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Leszy napisał:

Byś zasiał z czymś jarym to w zimę by zmarzło i wiosną czyste pole do siewu. Nawet zwolennicy orki tak buraki u nas sieją. Orka jesienna(czy nawet letnia). Siew gorczycy, a wiosną nawozy, agregat i siew. W kukurydzy też się sprawdza. 

I z tym bywa różnie 

Nie mam zdjęcia jak wyglądal jary owies siany w październiku 

A jednak znalazłem 

Stan na 1 mają

IMG_20240828_124635.jpg

Edytowane przez Baks00
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Ja wam powiem, że tak sobie poooglądalem i ten Jacus gdyby zrzucił parę kilogramów to całkiem całkiem chłop, wysoki podstawny. Śmialo mógłby stanąć face to face z ogarkiem i nie stałby na straconej pozycji. Jego żona też fajna sympatyczna babka, taka bezpośednia, nie stwarzająca dystansu. Zastanawia mnie tylko jak on zamyka tą furtkę, żeby te śmieci upchane między bramę, a wiatę się nie wysypyły.Wygląda jakby jej nie zamykał w ogóle

musiał by zrzucić z 50 kg ...Jest o 3 lata młodszy a wygląda jakby miał 10 lat więcej jak ja ....stary spierdzialy i obleśny 😲...żona jak to żona oby jemu pasowała 🤔polska A syf i kiła a mieszka przy samej drodze gdzie u innych tego nie znajdziesz ...jedyny taki  przedstawiciel jak sam pisał 🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

...i dobrze...

W niczym motocyklista nie przeszkadzał...

A tak na serio, gdyby kierowca Dacii jechał blisko prawej strony jak nakazują przepisy to nie było by żadnej sprawy, ale niektórzy lubią się bawić w szeryfa ...

Chociaż pewnie wielu antydwókołowych by się z moją pierwszą wypowiedzią utożsamiło ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A tak na serio, gdyby kierowca Dacii jechał blisko prawej strony jak nakazują przepisy to nie było by żadnej sprawy, ale niektórzy lubią się bawić w szeryfa ...

Chociaż pewnie wielu antydwókołowych by się z moją pierwszą wypowiedzią utożsamiło ...

No toć wiem.

Ale Ci powiem że mało takich jak ten z daci.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Ale Ci powiem że mało takich jak ten z daci.

No mało, mało, ale czasem się trafiają tacy idioci ... Ale jednak dużo częściej trafiają się tacy mili, co jak motocykl w lusterku zobaczą to do prawej zjadą żeby ułatwić wyprzedzanie ;) 

Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

trafiają się tacy mili, co jak motocykl w lusterku zobaczą to do prawej zjadą żeby ułatwić wyprzedzanie ;) 

Bo to motocykliści, tyle że akurat w aucie😆.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Ten z pierdziawki też dostaje solidną punktacje. Obaj siebie warci.

Gdyby ten z Dacii jechał zgodnie z prawem to by nie było żadnych problemów i okazji do kręcenia filmików ... Wystarczyło stosować się do jednej z podstawowych zasad ruchu drogowego w Polsce ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v