Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, ovi napisał:

lipsko żdanówek mokre istny armagedon

Czyli to Wasze Lipsko, koło Zamościa.

U mnie ciągle kropi. Dobiło do 30mm. I super.

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

30 dzisiaj? Czy jak? Coś zaczyna i u mnie kropić ale może ostatni raz wapna rozwioze. Jeszcze jedna patelnia zostanie 

Opublikowano

Agrest napisał:

2 minuty temu, ovi napisał:

lipsko żdanówek mokre istny armagedon

Pada od16 30, napewno już grubo 100l, rzeki płyną ulicami łącznie z zawartością szamb

Opublikowano
2 godziny temu, Belaruss820 napisał:

Wypadek śmiertelny. Zginął kierowca busa dostawczego,zderzenie cysterny busa i osobówki,5 osób poszkodowanych. Teściowa z Białej Podlaskiej wraca busem i stoją w korku ale chyba objazd zrobili. Z cysterny wyciek paliwa 

Objazd zrobili. Cud byłby jakby co zostało z tego czlowieka

FB_IMG_1724258465946.jpg

4 godziny temu, marulekk napisał:

Do gopsu trza się udać i o bon energetyczny wniosek złożyć, do końca września termin

Oczywiście nie dla Ryśka to

Nic nie dostanę etat ziemia

Opublikowano
13 minut temu, PAN88 napisał:

30 dzisiaj? Czy jak? Coś zaczyna i u mnie kropić ale może ostatni raz wapna rozwioze. Jeszcze jedna patelnia zostanie 

Dzisiaj.

O dziwo bardzo mało wyładowania, ale drzewa dobrze przetrzepało z liści i stan dachów sprawdziło. Chwilę pompa że wszystko płynęło, ale to chwilą i pada cały czas łagodny deszcz.

Rowerem przyjechałem,  świeżą orkę jeden doprawił agregatem to beton I kałuże wody, spływ powierzchniowy. Inny orka z wałem . Tu pięknie wszystko wsiąkło, jedynie na poprzeczniaku kałuża.

Opublikowano

Stare lektury

Dziś takie niepotrzebne. 

Znajdzie się nowe wzory,wystarczy że autorem będzie  jakiś wypromowany homoseksualista, albo aktywistka, feministka 

Opublikowano
8 minut temu, superfarmer02 napisał:

Maistry co się mogło zj3bac w siuntce. Dźwignia normalnie chodzi, na wodzikach wszędzie na luzie a silnik dusi jak by 2 biegi wbił 

Któryś wodzik może nie wodzikuje

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Też w raps idziesz? 

Nie po prostu mam gnoju i dużo podkładu z pieczarek i trzeba rozwozić i orać.

A nawieść mi 2ha to cały dzień trzeba.

Spadło tyle deszczu to dobrze orać i ni deko  się nie kurzy.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Ładny, spokojny deszcz.. se pada...

Dawno takiego nie było...

Dniówka dziś zakończona...

Cza by sie popluskać i coś zjeść...

Bo tyle gnoju o dwoch kanapkach...to trochi mało...chyba...

...ale se ładnie pada....

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Nie, rejestracje WLI. A w Zamościu to rekord padł,brat akurat był to mówił że nie da się jeździć, pojechał do ciotki i chcą przeczekać deszcz,u rodziców nie padało mocno. U mnie równo z zegarkiem,miało padać o 20 i tak zaczęło 

Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Wodzik wodzikuje, prędzej widełki trach.

Ehhh i zaś koszty 🙄

A podobno się siuntki nie psujo bo one wyczymałe so 

30 minut temu, Strongman napisał:

Nie po prostu mam gnoju i dużo podkładu z pieczarek i trzeba rozwozić i orać.

A nawieść mi 2ha to cały dzień trzeba.

Spadło tyle deszczu to dobrze orać i ni deko  się nie kurzy.

Nie zarosnie nie za wcześnie 🤔

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
51 minut temu, superfarmer02 napisał:

Maistry co się mogło zj3bac w siuntce. Dźwignia normalnie chodzi, na wodzikach wszędzie na luzie a silnik dusi jak by 2 biegi wbił 

Zrzucaj pokrywę to dojrzysz... widełki 🤔

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Agrest napisał:

Jakoś nie widzę by Jacuś kogoś łajał. 

Pedał go trącił podczas TdP, bidonem dostał czy na plamie moczu się poślizgnął?

Podobno dalej stoi na trasie wyścigu i macha....

Powiedzieli mu że go...skamerują...

No ale faktycznie znikł...

Czyżby znowu ktoś uprzejmie doniósł na niego...🤔

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Zagrzmiało, jakiś mały froncik się zbliża... Jutro zaraz po fajrancie dwa wyroki śmierci... Dziś popichcone na zapas, można się brać spać...

Odnslazłbyś się w Paryżu w czasach wielkiej rewolucji francuskiej🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v