Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A cza by się dzies kajtnąć.

W Jeruzal musi za tłoczno dla mnie.

Sławek fotki przesłał to masa ludzi tam...

Batorz dożynki gminno-parafialne ma być jakaś grupa motocyklowa możesz dołączyć do nich 😁

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

No tylko brakuje żebyś mięsa nie jadł...

Ech te młode...

A bywa że się i nie zje. Na kolację zjemy z pół bochenka chleba i z jednego pomidora.

7 minut temu, MonteChristo napisał:

cukier sam produkujesz?

Może je, ale syntetyczne, albo robaki

Nie używam cukru, słodyczy nie jemy. Ewentualnie jak coś słodzimy to miodem.

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

A bywa że się i nie zje. Na kolację zjemy z pół bochenka chleba i z jednego pomidora.

Nie używam cukru, słodyczy nie jemy. Ewentualnie jak coś słodzimy to miodem.

To oszczędnie jadasz

Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał:

tysiaka 😛

Na pół mogę dać ale poka jak to wygląda 

3 minuty temu, MonteChristo napisał:

To oszczędnie jadasz

Ano jak na dziada przystało, choć i cała gama mięsa w zamrażarce a i trochę jeszcze chodzi po wybiegu 

Opublikowano

Ano. Teraz dla tych gospodyń to mega wyczyn udiablic kotlet z piersi kurczaka bo z innym mięsem by poległy 

Daj spokój...

Po co coś robić, jak gotowe we sklepie jest....

• Like 1
Opublikowano

Na pół mogę dać ale poka jak to wygląda 

Ano jak na dziada przystało, choć i cała gama mięsa w zamrażarce a i trochę jeszcze chodzi po wybiegu 

Ale jak ty dziać to na czym ty produkujesz jak nic nie masz

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Daj spokój...

Po co coś robić, jak gotowe we sklepie jest....

Gówno w panierce by zjedli byle by się nie narobić

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

no a jak 😂😂 szykuj kasę na wadium 😂

Ja miałem kupować na licytacji, ale sk***ysyn chyba spłacił

Opublikowano

Ogladaliśta obchody Świeta Wojska Polskiego🤔...jak mnie drażni, kiedy komentatorzy używają słowa "żołnierka/ i". Są określenia, których używa się tylko w rodzaju męskim. Kiedy je przerobić na rodzaj żeński tracą swoją wymowę 

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Ogladaliśta obchody Świeta Wojska Polskiego🤔...jak mnie drażni, kiedy komentatorzy używają słowa "żołnierka/ i". Są określenia, których używa się tylko w rodzaju męskim. Kiedy je przerobić na rodzaj żeński tracą swoją wymowę 

Jakby mówili żołnierz to by ich zmarginalizowali, odstawka jak z Babiarzem

Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

Noo ucho boli, ale może dlatego, że nigdy tego nie słyszeliśmy wcześniej??? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v