Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

toć to je co roku od zawsze a nie od wczoraj 🤷‍♂️

Żebym co roku świętował jak urodziny to bym pamiętał przecie 

53 minuty temu, pedro2 napisał:

Mietek jedziem po kościole do Bełku koło Lidzbarka? 

Robert z Rogu ma być ze swoim pullerem 

Kto to jest i z czym ma być?

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Żebym co roku świętował jak urodziny to bym pamiętał przecie 

Z powodu Twoich urodzin jeszcze długiego weekendu nie robili 😁

Opublikowano

Całkiem przyjemny dzień. Ale już czuć jesień w powietrzu. Pasuje się do łorki pod oziminy szykować, pszczoły na paskach waroza się sypie, do karmienia za tydzień przystępować... Kiedy toto zleciało...

Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

AA to już nic.

Żeby mnie tam nie zgwałcili. Wolę dopytać. Odpust jutro w jednej z parafi 

1 minutę temu, HF86 napisał:

Nie zarejestrowałem niestety 🙄

Niektórzy to.krotki tydzień mieli przez ten mocno długi weekend 

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

....tam też pracują ludzie...

i to chlopaki ze wsi-przynajmniej u nas .

1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Nie mierz wszystkich swoją miarą. I naucz się pisać krakowski parobku żony 

poczucie humoru to przywilej ludzi  inteligentych-przepraszam ze cie o jej posiadanie posadzilem ..

ja zaczynalem pisac na komputerze jak cie jeszcze na swiecie nie bylo . 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Na pewno nie...

Tylko o tym nie wiesz...

Chcesz do podKrakowa...każden kce...

wlasnie wrociem z energylandii.

az dziw ze w polsce c takiego nie otwarli..

58 minut temu, soltys48 napisał:

Szczęść Boże 

daj panie boze..lepiej jak ktos pomoze 🤣

41 minut temu, Leszy napisał:

@jacus

Tam w was takie asy??? W Polsce A??? 

1723655933_50unl2_600.jpg

nie wiem czy to nie jest kolo siedziby krus-u a tam chlopy przyjezdzaja, nie nawykli do luksusu.

na wsi to ile macie toalet publicznych ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v