Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Strongman napisał:

No juz pług na gospodarstwie.

Na królestwie chyba?

14 minut temu, Strongman napisał:

No juz pług na gospodarstwie.

Na królestwie chyba?

15 minut temu, konteno napisał:

jak to katering pewnie i nic swoimi rękoma poza płaceniem nie robione 

Lepiej tak niż jakie zatrucie pokarmowe komu sprzedać. 

Opublikowano
52 minuty temu, slawek74 napisał:

ciotka mamy siostra organizuje zjazd rodzinny na około 120 osób a gdzie w swietlicy koło mego domu .. będzie sie działo 👍

to potem chyba zaprosisz do siebie 😛

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

A to jeszcze jedna fotka, coby ta fotorelacja była 😉...z prasowania już nie będzie, bo nie zrobiłem 🤷...

IMG_20240813_191428_504.jpg

warto było owijać te kołtuny?

10 minut temu, kris91 napisał:

Kurła, sąsiad zakończył gospodarzenie 🥺

no u nas też jeden ziomek ze wsi zlikwidował, inwestował inwestował a nagle koniec 😛 a do wiosny jeszcze pewno z dwóch zrezygnuje 

Opublikowano
mf362 napisał:

Zwinął interes czy zszedł z tego świata?

Zwinął, a do emerytury jeszcze 3 lata brakuje 👀

radekz200 napisał:

no u nas też jeden ziomek ze wsi zlikwidował, inwestował inwestował a nagle koniec 😛 a do wiosny jeszcze pewno z dwóch zrezygnuje

I u nas 2 zapowiedziało w sklepie, że do wiosny koniec i już mówili, że kolejka po krowy i nawet ziemię 😅😅😅

Opublikowano
radekz200 napisał:

52 minuty temu, slawek74 napisał:

ciotka mamy siostra organizuje zjazd rodzinny na około 120 osób a gdzie w swietlicy koło mego domu .. będzie sie działo 👍

to potem chyba zaprosisz do siebie 😛

na dojenie 😛

radekz200 napisał:

10 minut temu, kris91 napisał: Kurła, sąsiad zakończył gospodarzenie 🥺 no u nas też jeden ziomek ze wsi zlikwidował, inwestował inwestował a nagle koniec 😛 a do wiosny jeszcze pewno z dwóch zrezygnuje

siebie też liczysz 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

No no. Kawał dzika. Jony oby radził. Piękna maszyna. 

Ja go odbierałem ciongnikiem to w podnoszeniu stabilności ok, a ciongać na pewno da rady zresztą wario można regulować.,ursus w uciągu 4 rozrywał a ten z przyczepami sporo więcej ma uciągu.

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

jak to katering pewnie i nic swoimi rękoma poza płaceniem nie robione 

W ubiegłym roku był drugi zlot rodziny żony. Co 5 lat organizujà.

Każdy płaci za siebie

18 minut temu, kris91 napisał:

Akurat górkę uzbieraną ro***erdoli przez te 3 lata, a później będzie się martwił czy na chleb czy tylko na leki starczy

Opublikowano
24 minuty temu, kris91 napisał:

I u nas 2 zapowiedziało w sklepie, że do wiosny koniec i już mówili, że kolejka po krowy i nawet ziemię 😅😅😅

Ilu znam takich emerytów, którzy od paru lat powtarzają, że "ostatni rok"... Ale mają emerytury wypracowane w zakładach...

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Coraz mniej "moi" miastowi przyjeżdżają i dobrze, i tak palcem nie kiwnęli nigdy. 

e tam ,moi to grila przywiozą i tego dnia co są obiad sami robią i po obiedzie pozmywają 

widocznie twoi takie same lenie jak ty 

Opublikowano
5 minut temu, kris91 napisał:

Ja już z 10 lat temu zapowiedziałem, że tylko do wiosny i koniec 😅😅😅

Pytanie do której wiosny 😂🤔🤣

Siema dzień pracowity siano sprzątnięte pola randapem opryskane. Jeszcze aby jutro i można jechać na wczasy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v