Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
38 minut temu, GRZES1545 napisał:

On aż sam nie wierzy że mogło się to stać 🙆‍♂️ a jednak 🤠

Oj może się zdenerwować jak sobie sprawę z tego zda 

35 minut temu, 12Pafnucy napisał:

To może jak Rysiek?

Ciesz się że sąsiadowi krowa zdechła, albo że kombajn się mu spalił...

Oj to by mogło tylko mnie rozjuszyć! Dlaczego tylko jedna?!

35 minut temu, malaczarna napisał:

Integracja rodziny polecam szczególnie ta część która do miasta się wyniosła 

Wolę lokalne społeczeństwo niż Merlinową rodzinę 

23 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Sądzisz że wtedy by się przeciwstawiał?

Przeciwko takiemu aparatowi terroru? No ba. Cały nakład udek z Lidla by wykupił a wracając jakaś urwę byle jaką do domu by sprowadził a w nerwach jakby jaki ul kopnął to by się wytańczyl za wszystkie czasy

Edytowane przez gregor1284
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Wolę lokalne społeczeństwo niż Merlinową rodzinę 

To do swojej jedź

Opublikowano
10 minut temu, MonteChristo napisał:

To do swojej jedź

Przecież jak wykopki są czy coś to sami przyjeżdżają.... czy tam pielić coś to też byle 3 motyki naszykować i robota się robi. Sadzenie czegoś? Bez problemu. A jeszcze i nacisk że już termin na zebranie czegoś. Dystrybucja? Haha. Byle by było co dystrybuować. 

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

A co to za kontrola ma być 🤔

Z ARiMR. 

Opublikowano
3 minuty temu, Łolek napisał:

Aaa ok ok głowa mnie trochę boli i nie chwyciłem 

Czy było jakieś zbędne i nie kontrolowane sporzycie alkoholu z początkiem tygodnia 🤔

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, HF86 napisał:

Boją się że te tratwiarze od merkelowej ich wygryzą 🤣

No jeszcze jak pokazałem że kombajny ze sobą mają 🤣 ukraińce z zonami też wpadają na takie akcje, córka jednego czasami 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
15 minut temu, PRIMO napisał:

Z ARiMR. 

U nas 3 lata temu kontrolowali cały powiat ale tylko byli u każdego i pola mierzyli .

Po kontroli dużo osób płaciło karę za to że podawali do dopłat i brali pieniądze a na polu już las zaczoł rosnąć 😁 

U mnie 8 arów było niezgodne z podaną powierzchnia do agenci.

Żadnej sankcji nie miałem tylko przyszło powiadomienie pokontrolne 

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Motasz się a narracje starasz się dopasować pod siebie jak zwykle. Jednak w jednym z poprzednich postów jawnie napisałeś że zmiany 

A czy Ty nie dopasowujesz narracji pod siebie? Przewijały się w Twoich załącznikach porządne auta, traktor prawie nowy (tak, zostałem uświadomiony). A tu aureola dziada i sprytna odpowiedź albo unikanie odpowiedzi.

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Jednak coś w życiu  dostrzegasz pozytywnego👍 

Pomyśl że można tak w wielu aspektach  przeżywać życie. 

Ty poprosu żyć nie potrafisz, może nikt nie dał Ci wiary w siebie, nie pokazał że można. 

A czym jest życie? Turlaniem się w kierunku śmierci. Bezsensownym zresztą. A po drugie co można w tym życiu przeżywać? Mnie zwiedzanie nie interesuje, wycieczki a tym bardziej płeć przeciwna.

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

To może jak Rysiek?

Ciesz się że sąsiadowi krowa zdechła, albo że kombajn się mu spalił...

Sąsiedzi ani krów ani kombajnów nie mają...

49 minut temu, gregor1284 napisał:

Obrał sobie ze będzie męczennikiem, będzie starał się żyć inaczej niż wszyscy. Hihot losu by był gdyby go kosciol katolicki po śmierci jakim świętym wybrał. Oj płyta nagrobna mogła by się podnieść 

Płyty nagrobnej to raczej nie będzie bo nie będzie miał kto zrobić.

46 minut temu, marulekk napisał:

Spotka kobietę swoich marzeń to zmieni podejście i styl życia 😜

Nie ma takich kobiet. A po drugie na samą myśl, że miałbym wyjść z chałupy, zagadywać, zapoznawać i tracić kupę czasu to wolę poleżeć w samotności w chałupie.

• Confused 2
Opublikowano
7 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie ma takich kobiet. A po drugie na samą myśl, że miałbym wyjść z chałupy, zagadywać, zapoznawać i tracić kupę czasu to wolę poleżeć w samotności w chałupie.

Kobiety to są wyboru do koloru,  ale ile kasy ucieknie przez takie zapoznawanie, kwiatki sratki, pierścionki, wypady gdzieś, a to mi kup, a tamto, a jak trafisz na biedotę to już masakra. To nie są panie dzisiaj tanie rzeczy jak dawniej to bywało :D

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Kobiety to są wyboru do koloru,  ale ile kasy ucieknie przez takie zapoznawanie, kwiatki sratki, pierścionki, wypady gdzieś, a to mi kup, a tamto, a jak trafisz na biedotę to już masakra. To nie są panie dzisiaj tanie rzeczy jak dawniej to bywało :D

Mnie nie interesuje szukanie, owijanie w bawełnę. Jeśli już to ma być szybko i 100% wymagań spełnione. A jak mam tracić czas na wyjścia, pieniądze na prezenty to wolę leżeć w barłogu w samotności.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Mnie nie interesuje szukanie, owijanie w bawełnę. Jeśli już to ma być szybko i 100% wymagań spełnione.

E no tak to raczej nierealne, chociaż nie niewykluczone.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

E no tak to raczej nie realne, chociaż niewykluczone.

Sama przyjdzie, nie będzie mieć swojego zdania, wymagań i założy przysłowiowe chomąto to niech sobie będzie. Do sprzątania by miała multum jakby chciała mieć czyściutko. Pokoi dosyć, dla niej też wystarczy.

Opublikowano
3 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Uważasz że ja jakieś oznaki pychy tu pokazuje?

Zechciał byś pokazać przykład?

A może ktoś inny potwierdzi słowa Desperado?

No może coś w tym jest kiedyś Ryśka nie chciałeś bić a dziś już go straszysz 😉😂

Opublikowano
5 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Sama przyjdzie, nie będzie mieć swojego zdania, wymagań i założy przysłowiowe chomąto to niech sobie będzie. Do sprzątania by miała multum jakby chciała mieć czyściutko. Pokoi dosyć, dla niej też wystarczy.

A pieniądze by miała, czy tylko mogła by prosić o coś? Czysto teoretycznie pytam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v