Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

🤦🤣🤣🤣 czytać to może ty umiesz ale ze zrozumieniem...🤦 to cięźko

Piotr trochę racji ma, jak mieliśmy świnie wbp x pbz to nie trzeba było aż tak szprycowac lekami, a jak te nowsze wydajniejsze rasy to i leków więcej szło ...

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

I mimo to dałeś się naciągnąć na wyborach?  xD

Nie, ja nie uważam że dałem się na coś naciągnąć ...

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Czy widzisz żeby żałował wyboru?

Dokładnie ...

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

I mimo to dałeś się naciągnąć na wyborach?  xD

Dali się naciągnąć wszyscy Ci co uwierzyli że  jest wybór między pisiem, peosiem, czy 3 odnogą 🤣

I że ktoś w końcu kogoś rozliczy za sprzedawanie narodu i służbę obcym państwom. 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Jak widać ciągle Twój.

No nie mój, i nie tylko moje zdanie na ten temat, takie miało być cacy a koncerny same co rusz podnoszą listę skutków ubocznych, czyli badania ciągle w toku? to co to za bezpieczna szczepionka była? :P

Opublikowano (edytowane)

Tylko czemu mnie to nie obchodzi, a Ty ciągle tym żyjesz?

Prędzej uwierzę że to placebo, niż to że to działało na wszystko źle, tylko nie na wirusa.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ale dziadzia kawalera nie ma?

Nie ma....i gitara...

Też git. Ale te wszystkie stare dziady przyspawane do koryta powinne oczekiwać w psychiatryku na wyroki, a nie dalej się bujać limuzynami i pierdziec w państwowe stołki. 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Tylko czemu mnie to nie obchodzi, a Ty ciągle tym żyjesz?

Bo mam swoje zdanie i widzę na konkretnych przykładach co się dzieje,Ty też o tym dobrze wiesz, ale wolisz o tym nie myśleć. Proste?

• Haha 2
Opublikowano

Tak tak, weź już przestań odwracać kota ogonem, wszystko jest cacy.  xD

Jest cacy, ja nie wyję że jest źle, tylko ciągle Ty i Rysiek nie możecie przeboleć że PiSuar przegrał xD 

Opublikowano

Pod tym względem u mnie tak...

Innych nie obserwuje 

Nagłych zgonów oo tym nie opisywali.

Nie jedna na zakrzepicę.

No ale była poważnie chora....więc jednoznacznie nie stwierdzono.

Natomiast na srowid kilka osób zmarło, kilka chorowało dość ciężko.

Możliwe że ja też, bo nigdy tak grypy nie przeszedłem jak wtedy.

Coś wyjaśniłem?

Tak tak,

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Nie da się nauczyć i zrozumieć czegoś jeśli głowa dawno się zamknęła na jeden krowi ogon...

to masz krowę 🤔🤦🙆‍♂️🤣🤣🤣

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

Też git. Ale te wszystkie stare dziady przyspawane do koryta powinne oczekiwać w psychiatryku na wyroki, a nie dalej się bujać limuzynami i pierdziec w państwowe stołki. 

No powinni, ale sami przecież siebie nie wsadzą.   :P

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

Piotr trochę racji ma, jak mieliśmy świnie wbp x pbz to nie trzeba było aż tak szprycowac lekami, a jak te nowsze wydajniejsze rasy to i leków więcej szło ...

mleko krowie jest badane co odbiór na antybiotyki🙋‍♂️ mówi Ci to coś wet co dwa miesiące przyjeżdża bada cielność to tak często 🤔

Opublikowano (edytowane)

mleko krowie jest badane co odbiór na antybiotyki🙋‍♂️ mówi Ci to coś

Tak samo jak owoce na pozostałości ŚOR, jeżeli wszystko jest w normie to nadaje się do spożycia ... Nie muszą być czyste od pozostałości, wystarczy że mieszczą się normie co oznacza tyle że były uprawiane zgodnie ze sztuką ale nie oznacza że nie ma w nich chemii ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Jest cacy, ja nie wyję że jest źle, tylko ciągle Ty i Rysiek nie możecie przeboleć że PiSuar przegrał xD 

Bo my z Ryśkiem pamiętamy jak wyrządzili przed 2015 i teraz dokończą to czego przedtem nie dokończyli i dlaczego na 8 lat ludzie odsunęli ich od władzy, a ty no cóż, młodziak byłeś wtedy i gówno wiesz jak było.  xD

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Mi jedna zmiana tylko przypadła do gustu, o reszcie się nie wypowiadam bo nie znam. 

W końcu sądy mają obowiązek wysłuchać dziecka, a nie ślepo wizja mamusi i pełną opiekę mamusi, a ojcu tylko staranie się o jakiekolwiek kontakty. 

Opublikowano
Przed chwilą, Desperado napisał:

Bo my z Ryśkiem pamiętamy jak wyrządzili przed

Szonuś....

Nie stawiaj się w jednym rzędzie z tym człowiekiem...

Ty nie modlisz się o gradobicie w okolicy....aż taki nie jesteś ...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No wybory trochę w tym przepisie mogły.

Ale tylko trochę.

Nic nie mogły wybory w tym wydaniu, bo było jasne jak słońce że ci nikogo nie wsadzą, bo na 100% następne wybory i tamci tych wsadzą.

Opublikowano

Bo my z Ryśkiem pamiętamy jak wyrządzili przed 2015 i teraz dokończą to czego przedtem nie dokończyli i dlaczego na 8 lat ludzie odsunęli ich od władzy, a ty no cóż, młodziak byłeś wtedy i gówno wiesz jak było.  xD

Wiem że nikt tak nie zniszczył tego społeczeństwa jak PiS przez 8 lat, z ludzi pracowitych zrobił socjalobiornych darmozjadów ....

• Like 2
Opublikowano

Nie było wcale aż tak źle. A nawet powiem nie skromnie że było lepiej. 

Kto pracował, ten miał, a kto nie to go głód uczył. 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v