Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Desperado napisał:

5 minut temu, malaczarna napisał:

Jaki zakątek? Miałam na studiach koleżankę z gór. Jej brat jak wpadał to życia nie miałam

Że tak zapytam, a ta koleżanka z gór, to też jakaś niewyżyta była?  :P bo zawsze mnie to nurtowało jak to z tymi góralkami jest?   xD

pewnie chciałbyś spróbować z taką...🤔🤭

Qwazi napisał:

1 minutę temu, malaczarna napisał: E to nie chce mi się jechać. Nie opłaca się przecież.  Myślę, że Sławek by Ci przerzucił, skoro...i tak się nie opłaca 🤔🤭...

a ze co? mam kogoś przerzucić 🤔 gdzie. kiedy 🤔 już jade...🤭

PAN88 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

trzeba by jechać jęczmionkę prasować....

Cytując klasyka nie opłaci się.

Alert przyszedł czyli deszczu nie będzie 

ni hu hu nie idzie... sieczka mieli się w podbieraku...🤦

w sąsiedniej wsi słoma się pali ...samozaplon pewnie mokrą sprasowali...🙆‍♂️🤦

• Sad 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

A w zyciu 36 stopni chyba siano mi schnie. Nie chcę nikt go poobracac?

a że co 🤔 chcesz by Cię ktoś w sianie po obracał 🤔 pinezkę wrzuć 🤭😎🧔‍♂️

https://www.facebook.com/100056328625314/posts/pfbid0MMBjwb5wo3cFoC1MfvLRw3C8yeidpPGLi4ivQQCxuF98Hyf8HUfHf9HMiBHNNQiBl/

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Siema...Jak wasze rachunki za prąd? Dziś w sklepie rano dziadka spotkałem opłacał rachunek 1500zl rata, mówił że prawie drugie tyle ma do zapłaty niż do tej pory 😑

Dobry tusek dobry

Będą się ludzie uśmiechali

Ech trza Zara na kombajn włazić

Ludzie nie P0 trafią zrozumieć że gorąco i się nie chce

No ale 2000 szkoda komu oddać

• Haha 4
Opublikowano
30 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Weź poleż odpocznij a nie będziesz jak jakiś głupi robił, przyjdzie grad, wymloci się samo i się dorobisz bez roboty xD

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, gregor1284 napisał:

Mus odczyniać

Potrafisz?

Woda święcona i węgielki czy może przelewanie jajka?🤭🤣

Chyba komuś locha w rui uciekła, bo gdzieś huczy🤣

W momencie chmury kolosy powstają.

Zwoleń, Wilczowola, Policzna - tsm poszedł konkret chyba.

Teraz na Kamiennej w oczach się piętrzą nowe

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

A w zyciu

Jak zadzwoni do mnie ich koordynator, to zgłoszę zastrzeżenie, żeby Ci wysłali... niedobrusy jedne 😉

24 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

No nie wiem. O gorsze rzeczy jeszcze nie pytałeś

Po co zadawać pytania, kiedy się na nie zna odpowiedź...bądź kiedy się jej nie zna, ale znać nie chce🤷

Opublikowano
42 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ech trza Zara na kombajn włazić

PO co będziesz jechał. POleż w cieniu 🤣

A co tu tak cicho🤔dzisiaj w 81 rocznicę rzezi Wołyńskiej?

Opublikowano

Wstrzymaj rumaki🙆...przyjdzie co do czego, to je batem będziesz gonił 😉🤭

Opublikowano

POdobno o 17 ma padać a później ochłodzić się do jutra 🤣

ni hu hu nie idzie... sieczka mieli się w podbieraku...🤦

w sąsiedniej wsi słoma się pali ...samozaplon pewnie mokrą sprasowali...🙆‍♂️🤦

Co za prasa że nie chce robić? Dawno jęczmień wykoszony? U mnie nh6090 jak dobrze symbol prasy pamiętam robił w taką spiekotę sąsiad zaraz wieczorem jak skończyłem.kosic

1 godzinę temu, Strongman napisał:

Susza?🤔🤣 Nie ładnie oszukiwać. Co to za mieszanka traw? Mam na wiosnę.3ha zasiać na GO trawy i zastanawiam się jakiej pole trochę 5 trochę 4 trochę 6 . Do lucerny czego dosypać? I w jakiej dawce 

Opublikowano
20 minut temu, Agrest napisał:

Potrafisz?

Woda święcona i węgielki czy może przelewanie jajka?🤭🤣

Chyba komuś locha w rui uciekła, bo gdzieś huczy🤣

W momencie chmury kolosy powstają.

Zwoleń, Wilczowola, Policzna - tsm poszedł konkret chyba.

Teraz na Kamiennej w oczach się piętrzą nowe

Każdy przypadek jest inny 

Opublikowano
PAN88 napisał:

Co za prasa że nie chce robić? Dawno jęczmień wykoszony? U mnie nh6090 jak dobrze symbol prasy pamiętam robił w taką spiekotę sąsiad zaraz wieczorem jak skończyłem.kosic

tu prasa nie ważna słomy mało w piątek koszone i był deszcz w niedzielę wczoraj dopiero prasa naprawiona bo kabelki poszły...

Qwazi napisał:

Wstrzymaj rumaki🙆...przyjdzie co do czego, to je batem będziesz gonił 😉🤭

ja tylko chciał pomóc w potrzebie 🤷‍♂️🤭

Opublikowano
20 minut temu, PAN88 napisał:

🤣A co tu tak cicho🤔dzisiaj w 81 rocznicę rzezi Wołyńskiej?

Bo teraz w Polsce jest rząd ukraińsko niemiecki, więc w telewizji cisza ,ale i za pisu milczeli , za dużo zaangażowali się w pomoc .Każdy powinien sam sobie radzić . Polsce nikt nie pomagał jak ukraińcy mordowali i to brutalniej .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v