Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Wygląda na to że nie on jeden za pracę się weźmie. 

Jak to już kiedyś słyszałem 

"Piniendzy nie ma i nie będzie "

Przynajmniej za darmo 😁

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, HF86 napisał:

Przynajmniej za darmo 😁

Bo tak powinno być, pieniądze się zarabia a nie dostaje za darmo ... Jak ktoś pracuje i czasem dostanie jakąś zapomogę w chwili kryzysu to nic zlego, ale jak ktoś pierdzi cały rok w tapczan i aby wypatruje suszowego to jest patologia ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
7 godzin temu, Qwazi napisał:

No przecież zobacz, Fendta nie mam, kombajna też, tura ciapek napędza, w prasie sznurek muszę sznurkiem ciągnąć, krowy trzy na krzyż, nawet przewodówki nie mam🤷...

Matko jedyna ,jak żyć 🙆😉

Siemanko 

ciepło i bez chmur 

5 minut temu, Qwazi napisał:

Dzień dobry🤝. 15°, słonecznie...

Karol nygusie, wstawej...mielim Sławkowe krowy targać, a sprzynt jeszcze trza rozładować🤭

IMG_20240708_174909_072.jpg

Niech postoi przed domem kilka godzin niech sąsiady widzą 😂

• Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, Rolnik1973 napisał:

Jutro może żniwa

Żniwa za Tuska żniwa ZA WOREK ZBOŻA PÓŁ ZIMNEGO PIWA

Można sypać do mnie jest miejsce 

1 minutę temu, marulekk napisał:

35* w sobotę głoszą u nas

A tyle roboty mam w planach na sobote

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Wygląda na to że nie on jeden za pracę się weźmie. 

Jak to już kiedyś słyszałem 

Przynajmniej za darmo 😁

Dla ukrainy zawsze się znajdą

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

18 minut temu, slawek74 napisał:

dobry też z miodkiem 🤗

20 minut temu, slawek74 napisał:

pasta z czosnkiem i majonezem pychota mniam

Naleśniki z białym serem, to jedyne co z tym czymś zjem, o ile jest do tego dżem swojej roboty np z wiśni czy truskawek, wolałbym chodzić głodny niż zjeść to co wymieniłeś ...

różni ludzie różne smaki...

Opublikowano
14 minut temu, Mateusz1q napisał:

bo mają wojnę 

Biedna prezydentowa auto ostatnio dokupiła. Też pewnie na front w darze. 

Miliony upadlincow w Polsce Też mi się wydaję że ciężko pracują i wysyłają pieniądze na żywność dla wojska I poszkodowanych .

Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Ty wierny fan, nie oglądałeś swojego idola? A jakiż był powód? Nie mów że przez Tuska do pracy się wziąłeś? 😉

Umisz czytać

No oglądałem

To oglądałem

A nie ze nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v