Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

A ja pszenicę z ościami i każdy się spiera że Pszenżyto 

Kolega zasiał taka po kukurydzy na ziarno to mi się podoba bo wąsy ma jak 🐱 a kłosy jak ogony. 

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Ale to wstyd...

Jak można tak świadomie.... grzeszyć...

No z brzydką dziewczyną to trochę wstyd zgrzeszyć jak ładna to zdrowaśka wystarczy

Opublikowano
7 minut temu, jacor73 napisał:

Ale jak to, bez ślubu i takie rzeczy wyprawiać, toć Ty najgorliwszy katolik z całego AF, wstyd waćpan przynosisz całemu Kościołowi katolickiemu.😮

A co w tym dziwnego teraz nikt nie jest staroświecki każdy robi jak chce i korzysta z życia . I nie wiem czy ktoś patrzy jeszcze na tych co te religie bajki głoszą i zabraniają przed ślubem.🤔

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Ale dla dzieci to warto👍

Małżonka też jedzie 🤔

A co chciał byś przyjechać jej pomóc? Jedzie jedzie. Chałupę ma klucz a psa sąsiad ma karmić.

Opublikowano
Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

A jak ksiądz bzyka i ma dzieci to co to jest 🤔

To powinieneś go do biskupa podpierdolic bo to już grzech okropny jest.

• Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Skąd ta pewność, nasza reprezentacja jeszcze nie grała xD 

Lewandowski nie gra więc może nie będzie tak, źle, niech potańczy bachatę z Ania i z tymi brudasami co ją obracają

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

A co chciał byś przyjechać jej pomóc? Jedzie jedzie. Chałupę ma klucz a psa sąsiad ma karmić.

Kiepsko czasowo stoję więc bym nie pomógł 

Opublikowano
14 minut temu, Belaruss820 napisał:

Nawet myślałem żeby założyć nawet te co do elewacji bo w miarę sztywne. Ale swoje łąki pokosilem bez uszczerbku. Tu ostatnia działka na starym pastwisku i sporo kretowisk. Jak mają mulczerem zbić to pare kulek będzie a działka 70ar i blisko domu

Ile takie drzwi kosztują?

Opublikowano
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Panie zgrzeszyć każdemu  się zdarza 🤷

Dobrze robisz nie patrz na niektórych co bzdury opowiadają o jakiś grzechach  , każdy robi jak chce i nie patrzy na jakieś zabobony. 

Opublikowano
Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

A jak ksiądz bzyka i ma dzieci to co to jest 🤔

Nie znam, ale to wbrew naukom i zasadom .

Z lepszymi się mierz, nie szukaj porównań z ulomnyni w wierze .

To że ktos źle robi, nie znaczy że tak jest normą.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 6465 napisał:

To powinieneś go do biskupa podpierdolic bo to już grzech okropny jest.

On nie grzeszy on tylko święci kropidłem i błogosławi niewiasty 

Edytowane przez MonteChristo
Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Kiepsko czasowo stoję więc bym nie pomógł 

Jeszcze jest plan nad soline jechać to przez Lubelszczyznę się przejadę bo jeden mi tam obiecał cole za darmo. Choć nie wiem czy się uda wolne wygospodarować.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Powiem tak, z Bachata na murawie źle, ale bez niego jeszcze gorzej ...

Nie będzie miał kto machać rękami, już niejeden mecz pokazał, że bez niego może być lepiej nie ma ludzi niezastąpionych

Opublikowano

To żeś mi teraz zaimponował 🙆

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

Co rozrabialiśta🤔...ja parę kulek przytargalem...narazie taka średnia z hektara

IMG_20240614_211808_099_LL.jpg

Dziś kosiłem 

Tyle to ja będę miał z ..  trzech. 

Ale kiepscizna na łakach . 

A ruch dziś . Niczym w dzień targowy na rynku ..

1 minutę temu, 6465 napisał:

Lubelszczyznę się przejadę bo jeden mi tam obiecał cole za darmo.

Bardzo dobry pomysł.. 

1 minutę temu, radekz200 napisał:

moge mieć do ciebie prośbę? 🤔

Możesz...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No dokładnie, ja też nie znam,ale coś tam słyszałem 🤷

Mam swoje zasady 

Opublikowano

Dziś kosiłem 

Tyle to ja będę miał z ..  trzech. 

Ale kiepscizna na łakach . 

A ruch dziś . Niczym w dzień targowy na rynku ..

Bardzo dobry pomysł.. 

Możesz...

jedź jutro do sławka i powiedz mu że już nie będę więcej w tym roku sprzętów kupował 😂😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v