Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Trzecia droga nie weszła. Wielki sukces konfederacji. Teraz Braun odwali coś w Parlamencie.

6 mandatów mają kurwica 4

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

To są sondażowe prognozy jeszcze pojedyncze mandaty mogą przechodzić miedzy partiami.

No ale one się zbytnio nie różnią za wiele

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Mój SX4 2.0 DDiS (czyli fiatowskie 2.0 M-Jet) od trzech lat jeździ 3km zawieźć dzieciaki do szkoły, lub 6km do pracy,tudzież 700m do sklepu, i nic mu nie jest, DPF zapala się raz na ruski rok. Tylko trzeba jeździć żwawo, a nie tylko muskać pedał gazu, żeby przypadkiem spalania więcej jak 5,5l nie pokazało 

Ja akurat mam 1.9 m Jet bez DPF fabrycznie ale nie wiadomo jak to będzie z tymi przeglądami w przyszłości. 

Opublikowano
12 minut temu, pedro2 napisał:

Ja płot mam zamiar stawiać teraz.

Może warto rozważyć opcję na 4m blacha elewacyjna i concertina na górze 🤔

I wszyscy złapani częstowani słoninką i kiełbaską z wieprzka 😁

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

Na żywo kosiniak z Hołownia nietegie miny maja

Nie płaczą?

Opublikowano

Wreszcie po wyborach. Teraz 3 lata spokojnego rozkradania i okradania.

Będzie się działo i kasy ciągle będzie mało

Opublikowano
53 minuty temu, Karol6130 napisał:

A ja byłem 

Wlosem jak do obory 

I mówię daje kartę a nie siedzi i na koniec czeka 

Popatrzyła i mówi dowód 

Ma, ale tylko żeby kredytu nie brała 

No i zagłosował 

Już prawie 24 lata minęło jak tam bylem poraz ostatni

Kiedyś dziadek walczył żeby pobudować tą nową szkołe

Ojciec zwoził na nią materiał 

&key=4ddd69c9f7bf45ccd6f227bb8d175ae1005A ja bym to już zamknął 

20240609_203444.jpg

20240609_203446.jpg

Tęczowe barwy

Przed chwilą, Agrest napisał:

Mogliby te komisję po wioskach polikwidowac to dopiero strata kasy z moich podatkow

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Trzecia droga nie weszła. Wielki sukces konfederacji. Teraz Braun odwali coś w Parlamencie.

Może i sukces Konfederacji, ale żeby tyly  krety...ow nadal głosowało na to co jest i było 🤦‍♂️tfu...

2 minuty temu, Agrest napisał:

Daj spokój...zjebanay naród i tyle w temacie . 

• Like 4
Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

Może i sukces Konfederacji, ale żeby tyly  krety...ow nadal głosowało na to co jest i było 🤦‍♂️tfu...

Osobiście mając wybór między PiS PO i reszta wolę konfederacje

• Like 6
Opublikowano
8 minut temu, malaczarna napisał:

Na to czekałem. Niech się dzieje 😁

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

W sam raz na ośrodek jesieni wieku 

A naprzeciw kaplica 

Piszesz się w to?

Mówiłem Ci że ze mną krów nie musiała byś doić 

W sam raz na mieszkanko dla migrantów 😊

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

W sam raz na ośrodek jesieni wieku 

A naprzeciw kaplica 

Piszesz się w to?

Mówiłem Ci że ze mną krów nie musiała byś doić 

Mogłabym się księgowością zajmować. 

Opublikowano
Przed chwilą, hubertuss napisał:

Ludzie co wy z ta konfą nic tam dobrego nie ma. Rozpad ue to uciecha Moskwy serio tego nie widzicie.

A chcesz żyć w takiej unii jaka teraz jest i  jaka będzie za niedługo  "ulepszona"🤔

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał:

Tęczowe barwy

Mogliby te komisję po wioskach polikwidowac to dopiero strata kasy z moich podatkow

Jest duże prawdopodobieństwo że twe życzenie się spełni. Jeśli wyborów nie będzie to i komisje nie będą potrzebne. Jest 3 lata na zmiany prawa, ordynacji...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v