Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, Agrest napisał:

Posiedź w przychodni i poobserwuj ruchy starszych osób🤭

Renty mają tak wysokie że ciągle chcą się nimi dzielić .

Mówisz nie te czasy?

A grupowe zwolnienia l4 np mundurówki w ramach strajku? To co choroba na zamówienie?

L4 biznesmenów i polityków przed ważnymi zeznaniami  w sądzie???

emerytury jak już renty to ma garstka ludzi

Opublikowano (edytowane)

A niech i będzie malowane. 

Jak farba na szpachlę, albo taśmę papierową nie kładziona, lub na wzery toto w czym problem 🤔

Edytowane przez HF86
Opublikowano
10 minut temu, MonteChristo napisał:

emerytury jak już renty to ma garstka ludzi

Skala się zmieniła, ale proceder nie umarł.

Kolejna sprawa Wziąć na szybkie komisję parkujących na polu dla inwalidów...

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Skala się zmieniła, ale proceder nie umarł.

Kolejna sprawa Wziąć na szybkie komisję parkujących na polu dla inwalidów...

A wiesz, że od poprzedniego roku renciści mogą podejmować pracę na otwartym rynku nie tylko w systemie chronionym

Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

https://m.olx.pl/d/oferta/przetrzasaczo-zgrabiarka-karuzelowa-z-275-CID757-ID10drWG.html?reason=hp|recent

@Qwazi brać taką 🤔

Ciekawe czy zaraz fachowce stwierdzą że malowana 🤔

To Twoja decyzja. To jest taka jak moja, czyli centralne zagrabianie. Zwróciłbym uwagę na uchwyty zębów, bo widzę, że jeden leży, ale dokładniej nie mogę zobaczyć na tych zdjęciach. Może leżeć, bo puściła sprężynka, ale te sprężynki zwykle pękają, kiedy uchwyt wypracowany. Mnie impreza z uchwytami zębów, sprężynkami, tulejkami i ogranicznikami kosztowała tysiąc dukatów w tym roku...

Siemanko...17°, pochmurane...

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

A wiesz, że od poprzedniego roku renciści mogą podejmować pracę na otwartym rynku nie tylko w systemie chronionym

Ty pracując w skarbówce jesteś na bieżąco,  mnie  to nie dotyczy

Opublikowano
1 godzinę temu, marulekk napisał:

I co jeszcze, może skierowanie do sanatorium 🤭  czekają tam gorące 60tki 😁

Gorąca 60tka to może być co najwyżej w lipcu z kosiarką rotacyjną

Tamte to już raczej obniżają temperaturę 😁

• Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, HF86 napisał:

A niech i będzie malowane. 

Jak farba na szpachlę, albo taśmę papierową nie kładziona, lub na wzery toto w czym problem 🤔

Nikt tu nic nie ma do malowanych. Jak z głową zrobione to czego się czepiać...

Chodzi o bycie naiwną sierotą, której każdy kit wcisną 

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

To Twoja decyzja. To jest taka jak moja, czyli centralne zagrabianie. Zwróciłbym uwagę na uchwyty zębów, bo widzę, że jeden leży, ale dokładniej nie mogę zobaczyć na tych zdjęciach. Może leżeć, bo puściła sprężynka, ale te sprężynki zwykle pękają, kiedy uchwyt wypracowany. Mnie impreza z uchwytami zębów, sprężynkami, tulejkami i ogranicznikami kosztowała tysiąc dukatów w tym roku...

Siemanko...17°, pochmurane...

Mariusz przecież wiem że te polskie grabią do środka,bo to licencja 300 . Za kogo Ty mnie masz 🤦

1 minutę temu, slawek74 napisał:

za dużo czasu masz 🤔

No bardzo mało 

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Posiedź w przychodni i poobserwuj ruchy starszych osób🤭

Renty mają tak wysokie że ciągle chcą się nimi dzielić .

Mówisz nie te czasy?

A grupowe zwolnienia l4 np mundurówki w ramach strajku? To co choroba na zamówienie?

L4 biznesmenów i polityków przed ważnymi zeznaniami  w sądzie???

Idziesz i Ci dają L4. Nikomu się nie chce weryfikować czy chory czy zdrowy. Receptę też Ci wystawią na każdy lek. 

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

Nikt tu nic nie ma do malowanych. Jak z głową zrobione to czego się czepiać...

Chodzi o bycie naiwną sierotą, której każdy kit wcisną 

Ja wam mówię że nie jest malowany , zdjęcia zrobiłem wieczorem i najtańszym tel i nie oddają stanu faktycznego

Zresztą jak kupiłem było zdjęcie w galerii i jakoś wtedy miał orginalny kolor 🤷 a teraz raptem odcienie wynaleźli 🤦

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Mariusz przecież wiem że te polskie grabią do środka,bo to licencja 300 . Za kogo Ty mnie masz 🤦

Napisałem na wszelki wypadek, bo najpierw gadasz, że chcesz 360 a 300 nie, a potem pytasz, czy brać 300. Mogło Ci się pokręcić. Jakbyś na początku, kiedy Ci napisałem, że Ci swoją sprzedam, podjął decyzję na dwa słowa, to dzisiaj miałbyś maszynę do roboty nawet nasmarowaną, na pewno w oryginalnej farbie i za podobne pieniądze 🤷...a tu, jeśli uchwyty wybite, to tysiąca trza dorzucić...

Opublikowano

pogoda barowa ale nie pada, ani slonca ani deszczu a siano czeka.

staszek skosil wiec pewny deszcz..

3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale głupoty gadasz... Miodowa to na górnej wsi...

na zartach sie nie znasz ?? nie mialem czasu bo bym stanal pod kosciolem po mszy i zapytal o ciebie-pewnie kazdy cie zna 😂

przejezdzalem i zauwazylem taka -rzeczywiscie na gorce byla.. 

wy macie dwa cmentarze we wsi ??  jak na taka gmine to urzad macie za***isty-chyba wiekszy niz u nas na 15 tys.

1 godzinę temu, DANDYS napisał:

to najszybciej do psychiatry 🙊

smiali sie ztakiego ze dostal rente po znajomosci a on sie powiesil za rok.

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Śmiechy śmiechem, ale wolałbym żebym się do renty nie kwalifikował. Coś mi się w płucach dzieje 🤷

to moze od tych wywrotek na pryzmach ??  stanie do gory nogami nie jest zdrowe..

Opublikowano
17 minut temu, jacus napisał:

na zartach sie nie znasz ?? nie mialem czasu bo bym stanal pod kosciolem po mszy i zapytal o ciebie-pewnie kazdy cie zna 😂

wy macie dwa cmentarze we wsi ??  jak na taka gmine to urzad macie za***isty-chyba wiekszy niz u nas na 15 tys.

to moze od tych wywrotek na pryzmach ??  stanie do gory nogami nie jest zdrowe..

Nie sądzę, że mnie skojarzą. A w kościele to mnie już nie widzieli od hoho i dłużej.

Cmentarze dwa, kościoły trzy...

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, jacus napisał:

Ja pierd... Człowieku weź ty mi wyjaśnij o uj ci chodzi z tymi pryzmami ? 

Edytowane przez szymon09875
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v