Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi chciało pierdusona przewrócić, dobrze że mam koła rozsunięte bo na tym wąskim rozstawie by go kulać zaczęło 🤭 

Na szczęście bez szkód, ale dobre dwie godziny konkretnie wiało i delikatnie padało 

Opublikowano
Qwazi napisał:

W poniedziałek nie robilim...świeto było i...gospodarz dochodził do się po syna komunii🤷..

u mnie tydzień zaczyna się w poniedziałek 🙋‍♂️ spójrz w kalendarz... 🤭 a ta komunia to jakaś dziwna 🤔 u nas zero...🤦

Opublikowano
radekz200 napisał:

31 minut temu, Qwazi napisał:

Dzień dobry. 18°, słońce grzeje...

...Dzień piąty zaczynamy...

kurła kiedyś ludzie w konia szybciej po wozili 😂😂

🤣🤣🤣👍 dobre 🤭

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

@radekz200

Jak tam serial kosiarka 

wybrana?

Ci powiem że ostatnie dni zbytnio nie myślałem 😛 niech się stara sprzeda najpierw to się pojedzie i sambę kupi, praktycznie na każdym składzie ona stoi 

• Like 2
Opublikowano
radekz200 napisał:

Przed chwilą, Karol6130 napisał:

@radekz200

Jak tam serial kosiarka 

wybrana?

Ci powiem że ostatnie dni zbytnio nie myślałem 😛 niech się stara sprzeda najpierw to się pojedzie i sambę kupi, praktycznie na każdym składzie ona stoi 

podobnaxdo Twojej za 7.7 była wystawiona w sąsiednij wsi i poszła...

Opublikowano
12 minut temu, slawek74 napisał:

u mnie tydzień zaczyna się w poniedziałek 🙋‍♂️ spójrz w kalendarz... 🤭 a ta komunia to jakaś dziwna 🤔 u nas zero...🤦

Liczę dni walki z trawami🤷...

Jaka dziwna...normalna komunia była w niedzielę, a w poniedziałek normalne...poprawiny😉

22 minuty temu, radekz200 napisał:

w konia

To u Was jeszcze ciągnika nie wynaleźli 🤔🙆...

...jakby Twój koń zobaczył tutaj, co ma zrobić, to by samobójstwo popełnił.. poprzez powieszenie na dyszlu 🫣🤭

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

jesli moge ci doradzic to wejdz na strone olx-praca.. ona roziwaze wiele twoich problemow.

Po co mi to?

Żona chętnie by mnie zatrudniła...

Ale jakoś tak nie mam chęci...

Opublikowano
12 minut temu, Buszmen11 napisał:

Gadasz jak mój sąsiad, gdy zwijke do 60 kupiłem: "jebiesz ten traktor gorzej niż w SKR"

Sprzęt musi być dobrany do tego, co ma zrobić. Jak masz 10 ha trawy to i siuntką zrobisz  Więcej już będzie krzywda. Wiem bo robiłem też siuntką i zwijke też nią ciągałem...

Opublikowano

Tak się zarabia na naiwnych i oszukuje biednych ludzi którzy mogą tylko liczyć na uczciwość 8 dobre serce innych.

I taka gnida teraz sobie przepierdoli kasę na hulanki i skutecznie zrazi resztkę ludzi skłonnych do pomocy.

Gnidzie odebrać obywatelstwo  i skonfiskować majątek posiadany w kraju, plus szeroką audycję reklamową obrazującą prawdziwą twarz tej gnidy , jak i innych celebrytòw.

Tfu, szmata jedna...

https://wiadomosci.wp.pl/zbierali-na-chore-dziecko-fundacja-chajzera-nie-wyplacila-wszystkich-pieniedzy-7031060068829952a

Opublikowano
14 minut temu, Qwazi napisał:

Sprzęt musi być dobrany do tego, co ma zrobić. Jak masz 10 ha trawy to i siuntką zrobisz  Więcej już będzie krzywda. Wiem bo robiłem też siuntką i zwijke też nią ciągałem...

Też ciągałem ,ale przy dobiciu wakacje to nie były . Znajomy 3 p ciągał 150 ,o tego to dopiero było słychać. 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Tak się zarabia na naiwnych i oszukuje biednych ludzi którzy mogą tylko liczyć na uczciwość 8 dobre serce innych.

I taka gnida teraz sobie przepierdoli kasę na hulanki i skutecznie zrazi resztkę ludzi skłonnych do pomocy.

Gnidzie odebrać obywatelstwo  i skonfiskować majątek posiadany w kraju, plus szeroką audycję reklamową obrazującą prawdziwą twarz tej gnidy , jak i innych celebrytòw.

Tfu, szmata jedna...

https://wiadomosci.wp.pl/zbierali-na-chore-dziecko-fundacja-chajzera-nie-wyplacila-wszystkich-pieniedzy-7031060068829952a

Gilotyna 

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

Tfu, szmata jedna...

Ludzie się spuszczają o pisio i pelosio, a to takie same uje. 

Elita urwa jego mac nie do ruszenia. Nic tej gnidzie nie zrobią, już ma fundacje stop hejt. 

Dinaldinio z kaczafim też krzyczą stop mowie nienawiści, by kordony milicji ich broniły jakby coś. 

Świetnym przykładem elity jest lisek tomusiek. Rządy i pisiowe i pelowe razem z zależnymi sądami potrafiły doprowadzić do przedawnienia i uwolnienia od zarzutów. 

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, kizak napisał:

Też ciągałem ,ale przy dobiciu wakacje to nie były . Znajomy 3 p ciągał 150 ,o tego to dopiero było słychać. 

Trochę to zależy od prasy i jej zapotrzebowania na moc

Opublikowano
38 minut temu, Qwazi napisał:

W najlepszym sezonie zrobiła 140 mtg w rolce... Zbiornika paliwa na dniówkę było mało.

Kurna był inwestor. Sąsiada mały za pieniądze z komunii kupił sobie... Trzydziestkę 🤭

38 minut temu, Qwazi napisał:

W najlepszym sezonie zrobiła 140 mtg w rolce... Zbiornika paliwa na dniówkę było mało.

Kurna był inwestor. Sąsiada mały za pieniądze z komunii kupił sobie... Trzydziestkę 🤭

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, HF86 napisał:

Ludzie się spuszczają o pisio i pelosio, a to takie same uje. 

Elita urwa jego mac nie do ruszenia. Nic tej gnidzie nie zrobią, już ma fundacje stop hejt. 

Dinaldinio z kaczafim też krzyczą stop mowie nienawiści, by kordony milicji ich broniły jakby coś. 

Świetnym przykładem elity jest lisek tomusiek. Rządy i pisiowe i pelowe razem z zależnymi sądami potrafiły doprowadzić do przedawnienia i uwolnienia od zarzutów. 

Fundacje to są piękne twory 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v