Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Kartofle prysnąć miałem,

na stonkie ? ja na większa dłuższą ulewe czekam żeby od zielska arcade prysnąć

57 minut temu, Agrest napisał:

Uwierzyłeś że gęś 40 lat żyła?

są takie co i 70 żyją 

Opublikowano
42 minuty temu, Agrest napisał:

A co to na desce? Boże Narodzenie?😁

No gdzie. Załączona jest ośka, tempomat na 1000 WOM i wsparcie układu kierowniczego, coby nie kręcić kierownica jak wariat na uwrociach

Opublikowano
2 godziny temu, Desperado napisał:

Czyli nie jesteś zbyt atrakcyjny.   🙆‍♂️

I co się łapiesz za głowę. Gdybym był to nie tylko nie musiałbym szukać ale wręcz ukrywać przed tłumem napalonych dziewic, a panny z hektarami mocniej by licytowały niż krowiarz na przetargach kowru 

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

No toż masz z miasta

Chyba że teraz z miasta germańskiego 

Ale wjater

Do reszty żywcem wysuszy 

Mam z miasta ale on woli na wsi siedzieć. Jakiś nieudany egzemplarz

Opublikowano
4 godziny temu, Desperado napisał:

A teraz skąd masz?

Atrakcyjność nie ma nic do tego? nie jesteś atrakcyjna to możesz pomarzyć o zmianie.

Jak w przysłowiu każda potwora znajdzie swojego amatora. Mąż mój miastowy ale na wsi chce siedzieć.

Opublikowano

a u mnie pada-mialem amazonke remontowac..

ziemniaki jeszcze w ziemi. trawy brak. 

uprawialem pod doplaty pole zaorane jesienia -na polowie nawet chwastow nie bylo-same bryly..

28 minut temu, Agrest napisał:

Ty se kurna dozuj emocje, albo cytuj.  Bo wychodzi że te bluzgi do mnie🤣

chyba nie myslisz porzeczka ze zasluzyles na miejsce w elitarnej grupie moich psycho -fanow ..🤣, musialbys sie bardzo starac..

Opublikowano
16 minut temu, Qwazi napisał:

No gdzie. Załączona jest ośka, tempomat na 1000 WOM i wsparcie układu kierowniczego, coby nie kręcić kierownica jak wariat na uwrociach

Czyli co? Doszli do wniosku że warto  zrobić przełożenie jak w trzydziestce? Ile skręcisz kierownicą  tyle kołami?

Opublikowano
8 minut temu, malaczarna napisał:

Jak w przysłowiu każda potwora znajdzie swojego amatora. Mąż mój miastowy ale na wsi chce siedzieć.

Ale bapewno nie jest miastowym z dziada pradziada tylko rodzice jego są ze wsi

Opublikowano

No nic. Wszystkie chmury bokiem poszły. Po 5ciu dniach herbicydowania pora pogonić grzyby i owady. Kuźwa owocu zero a tysiące trza pompować😓

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Wystarczy chęć i woła do zamieszkania w mieście 

To się nie piszę bo dłużej jak godzinę w mieście to już dość

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Nie rodzice jego są z miasta dziadkowie i pradziadkowie tez

I babę ze wsi sobie wziął, mam znajomych takich też mieszczuchów z krwi i kości to na wieś tak niechętnie wyjeżdżają

Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

I babę ze wsi sobie wziął, mam znajomych takich też mieszczuchów z krwi i kości to na wieś tak niechętnie wyjeżdżają

A mój nie chce do miasta. Z córką się uparli siedzieć na wsi

Opublikowano
Przed chwilą, malaczarna napisał:

A mój nie chce do miasta. Z córką się uparli siedzieć na wsi

I nie dali ci wyboru 😂

Opublikowano

do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic-nawet do miasta

gdy bylem dzieckiem to po powrocie zawsze mnie glowa bolala.

potem nauka,praca i mi przeszlo.

byly takie lata ze do miasta jechalem raz do roku- papiery w arimr zlozyc 🤣,

znaczy takich miast jak wasze to nie licze ,tylko te prawdziwe.. 

6 minut temu, Agrest napisał:

No nic. Wszystkie chmury bokiem poszły. Po 5ciu dniach herbicydowania pora pogonić grzyby i owady. Kuźwa owocu zero a tysiące trza pompować😓

odkujesz sie za rok, albo dwa, albo trzy albo cztery  ........

5 minut temu, malaczarna napisał:

Nie rodzice jego są z miasta dziadkowie i pradziadkowie tez

to on z narodu wybranego ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v