Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Modernizacja gospodarstw,  30 byków i rezygnacja, sprzęt można sprzedać 

I przez 3 sezony nie skosiła nawet 30 ha🤔...i człowiek ją Ci oddał za 16 tys🤔

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

No u mnie listwa i jedna przekładnia

Jaki lejesz? Zwykły hipol 🤔

A już nic nie napisze 

Kujawskiego w biedzie kupiłem 

Nie wiem czy starczy

Tego z promocji

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

I przez 3 sezony nie skosiła nawet 30 ha🤔...i człowiek ją Ci oddał za 16 tys🤔

Moja miała do koszenia 7.20 pierwszego 

Później było różnie 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

O przez 3 sezony nie skosiła nawet 30 ha🤔...i człowiek ją Ci oddał za 16 tys🤔

Jutro Ci zrobię zdjęcie listwy , no oddał, ale pisałem że miał propozycje żeby oddać zadatek i dadzą więcej , ale mówi słowo to słowo

Jeszcze coś , może numer telefonu chcesz do chłopa 🤔

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Qwazi napisał:

80W90

mam to w skrzyni w traktorze to do samych trybów ok ale do hydrauliki za gęsty i w kropce jestem bo stary przed wymianą wyraźnie rzadszy był a ten na ciepłym taki nie jest i spod łączenia pompy z rozrządem sie POci

Edytowane przez konteno
Opublikowano
Przed chwilą, Nieustraszony1044 napisał:

Jutro Ci zrobię zdjęcie listwy , no oddał, ale pisałem że miał propozycje żeby oddać zadatek i dadzą więcej , ale mówi słowo to słowo

Wystaw za 20 i kup zachodnią 😬

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Kujawskiego w biedzie kupiłem 

Nie wiem czy starczy

Tego z promocji

To jaki 🤔

Przed chwilą, Mateusz1q napisał:

Wystaw za 20 i kup zachodnią 😬

A na co mi lepsza 

3 minuty temu, Leszy napisał:

Ech..... nie mądre to wszystko. 

Nic się nie bój , jesteśmy w kontakcie od dawna , @Qwazi wiem ile mnie to kosztowało 

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

To ile ta skosiła 🤔

IMG_20230924_165248_621.jpg

6 minut temu, konteno napisał:

mam to w skrzyni w traktorze to do samych trybów ok ale do hydrauliki za gęsty i w kropce jestem bo stary przed wymianą wyraźnie rzadszy był a ten na ciepłym taki nie jest i spod łączenia pompy z rozrządem sie POci

Bo to nie jest olej hydrauliczno-przekladniowy tylko przekładniowy 🤷...

6 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Nic się nie bój , jesteśmy w kontakcie od dawna , @Qwazi wiem ile mnie to kosztowało 

Dobrze, że masz tą świadomość. A jak jeszcze masz na tyłku spodnie, nie spodenki, to już wogóle prawie sukces...

Opublikowano (edytowane)

Popatrz ile Ty kosisz i na jaką obsadę. Bo ja rocznie 45 ha. Łapiesz się na modernizację małych gospodarstw?

4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

No to może i 200 niech tak będzie

Tylko ciekawe gdzie skosił tyle biorąc na modernizację małych gospodarstw 🤔

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Dzierżawy na gębe, usługi, wiele jest rozwiązań ;) 

I pewnie będzie dalej trzepał te usługi, tylko już inną kosiarką

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Popatrz ile Ty kosisz i na jaką obsadę. Bo ja rocznie 45 ha

I pewnie będzie dalej trzepał te usługi, tylko już inną kosiarką

Ciekawe naprawdę , Przemek jakby kupił byś go tak nie spowiadał 😉, cały zestaw był zgrabiarka, przetrząsacz, kosiarka i mieszkanki z śrutownikiem , nawet wygrodzenia z obory były do kupienia 

Zresztą co ja ukradłem żeby się tłumaczyć...

• Like 2
Opublikowano
33 minuty temu, Qwazi napisał:

Pytałem. Nie będę teraz szukał, żeby cytować. A powód sprzedaży tej nówki za połowę wartości?

Teraz każdy kto sprzedaje to maszyna stała nie ruszana kupiona tak o. 😉 

Ważne że nowy nabywca zadowolony bo mu tak powiedzieli. Nie drąż 🤭

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Niech tak będzie 

Motocykl jak kupiłem też niby był świeżo po regulacji zaworów. Jak dla świętego spokoju sprawdziliśmy zawory z szwagrem to okazało się że jednak są do regulacji, więc sprzedający nigdy Ci prawdy nie powie ...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ciekawe naprawdę , Przemek jakby kupił byś go tak nie spowiadał 😉, cały zestaw był zgrabiarka, przetrząsacz, kosiarka i mieszkanki z śrutownikiem , nawet wygrodzenia z obory były do kupienia 

Zresztą co ja ukradłem żeby się tłumaczyć...

No to już masz... rozgrzeszenie 😉... @pedro2 Ci pomógł...uzyskać🤭...

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Motocykl jak kupiłem też niby był świeżo po regulacji zaworów. Jak dla świętego spokoju sprawdziliśmy zawory z szwagrem to okazało się że jednak są do regulacji, więc sprzedający nigdy Ci prawdy nie powie ...

Żebyś widział luzy zaworowe w moim zetorze po zakupie🙆🤦...prawie 6 tys godz i zastanawiałem się, czy ktoś tam zaglądał od nowości 

Opublikowano
44 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

A gdzie mnie się ktoś pytał 🤔nie ,podopłatowa

Tak się składa że cały czas byliśmy w kontakcie

Jaka znaczy za dopłaty kupiona 🤔

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Radek🤔...słabo🤔...pospawał🤔...toć to...niemożliwe jest🤷😉🤭

Tak jak w siuntce od paszowozu...kiedy już wszystkie tryby było słychać 🤷...

Zapytam jeszcze raz, bo nie byłeś łaskaw mi odpowiedzieć. Powystawowa ta kosiarka?

Ta gościu ją vz garażu pod okap wystawił 😉

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

Żebyś widział luzy zaworowe w moim zetorze po zakupie🙆🤦...prawie 6 tys godz i zastanawiałem się, czy ktoś tam zaglądał od nowości 

Tu niby było 43.000 nalotu, na 41.000 podobno była robiona regulacja, ale się okazało że jednak nie była robiona ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v