Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, 6465 napisał:

Ty jesteś dobry kłamczuszek.tu wodę lejesz aż w butach chlupie.

O nie prawda, czasami się coś podkoloruje jak większość tutaj 😉

2 godziny temu, Łolek napisał:

Jesli przy drewnie lepszy pieniądz to walić krowy po co ci to 

Ale nie chce

Zresztą nie jest to takie proste 

Edytowane przez Nieustraszony1044
  • Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, wojtal24 napisał:

ale powiedz kto Ci broni iść na etat i prowadzić gospodarstwo tak samo jak Michał @bananek masz 2 ręce 2 nogi głowę. I jeszcze możesz udzielać się społecznie-samorzadowo. Powiedz czy ktoś Ci broni? Czy on robi coś wbrew prawu? Człowiek chce uczciwie zarobić a ty się dziwisz. Wielu tu na forum jest takich. Nie wspomnę o Organiście bo do tego trzeba mieć już jakiś talent głos itp. ale ty pewnie z tych ludzi @aktywnynieustaszonyzetrorursus co pewnie byś się cieszył jakby @bananek stał pod budka z piwem i zebrał o 2zl.

Strasznie żałują sąsiedzi jak ktoś etat ciągnie i jeszcze w polu robi a można sobie i przebimbac na kanapie cały dzień i życie. Kto na tym ma lepiej?

6 godzin temu, slawek74 napisał:

to on jeden jest sprzedający

Dla mnie tam mam 10 km do niego cielęta zdrowe 0 upadków. Gorzej z miesnoscia czasem bo to mixy z hf ale wolę to niż zdechlaki od handlarzy

Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Mhmmm hałda zakochanych 😍 

Będzie chyba dość na 85a po lucernie 🤔

IMG_20240506_182159.jpg

Weź... Nawet jak byś qq zasiał to się położy...😂

56 minut temu, gregor1284 napisał:

Heh kampania do europarlamentu nabiera rozpędu 🤣

No, już plakaty wieszają😂 

Opublikowano
3 godziny temu, Desperado napisał:

Moje rodzinne strony to jest  Pomorze, a nie w twoim zadupiu.   xD

A jak tam z małżonką, też nie zrozumieliśmy?   :P

małżonka się smaruje specyfikiem z owcego łożyska ....ciekawe czy działa 🤣

Opublikowano
57 minut temu, superfarmer02 napisał:

Weź... Nawet jak byś qq zasiał to się położy...😂

No, już plakaty wieszają😂 

Jęczmień ma być lub pszenica jeszcze nie wiem 🤭

A co z tym robić jak tyle jest 🤷

1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Nie męcz się. Dam Ci słomy za to

Za drogie npk z granuli 🤭

Opublikowano

coś kropi LBI

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Kaniec filma 🤗 

Już mi się znudziła ta robota. 

Jutro ogarnąć, przykryć i niech dojrzewa. 

Jest towaru. 

IMG_20240506_190044_7.jpg

ile ciecie od metra kosztuje teraz? to mobilny tartak?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v