Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

E tam...

Pewno się obawiasz że gdzieś może być smaczniejsze i później swojego nie będziesz chciał...😆

Może nie uwierzysz ale nigdzie, jeśli jadłem gdzieś poza domem nie zjadłem nic smaczniejszego niż samemu bym zrobił...

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Uwierzyć mogę, jednak to tylko świadczy o tym że jeszcze na takie miejsce i smaki nie trafiłeś.

Musiałbym na głowę upaść aby gdzieś jeździć, płacić za to i jeść niepewne. A tu, w ciepłej chałupie, wyciągam z zamrażarki czy przynoszę z piwnicy i już... 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Może nie uwierzysz ale nigdzie, jeśli jadłem gdzieś poza domem nie zjadłem nic smaczniejszego niż samemu bym zrobił...

To po tobie bym nie ruszył, wątpię że jak coś robisz to łapy myjesz po odlewaniu się.   xD

Opublikowano
Qwazi napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

łobawy masz 🤔

Jakbyś bliżej mieszkał też byś mógł mieć 🤷🤭...

to z własenego doświadczenia 🤔 może lepiej się staraj 🤔🤭 nie będzie na boki zerkać .... 😁

Opublikowano
Desperado napisał:

2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To po tobie bym nie ruszył, wątpię że jak coś robisz to łapy myjesz po odlewaniu się.   xD

tfuuuu 🤢

Opublikowano
Przed chwilą, slawek74 napisał:

to z własenego doświadczenia 🤔 może lepiej się staraj 🤔🤭 nie będzie na boki zerkać .... 😁

Jak masz dobry obiad w domu to nie jadasz na mieście 🤭

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

I jak ta kura cały rok to samo 🤦

Kiszona kapucha z ziemniakami 

Przecież ryżu czy makaronu jadł nie będę. Ziemniak 5-6 razy w tygodniu. Makaron tylko w zupie. Ryżu nie tknę. Mięsa poza drobiowym i królikiem nie jadam.

Opublikowano
szymon09875 napisał:

I jak ta kura cały rok to samo 🤦

Kiszona kapucha z ziemniakami 

mniexod drobiu mdli 🤢🤭😁

Baks00 napisał:

Przed chwilą, slawek74 napisał:

Jak masz dobry obiad w domu to nie jadasz na mieście 🤭

👍😁

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

Kiedy u mnie to już Pan Bóg zabrał siły...a chęci nie chce se wziąć 🤷🤭😉

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

Po mnie byś jadł francuskie?😋 Mam żywicę za paznokciami i pachnę- jak babka mówi- piłą motorową

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Przecież ryżu czy makaronu jadł nie będę. Ziemniak 5-6 razy w tygodniu. Makaron tylko w zupie. Ryżu nie tknę. Mięsa poza drobiowym i królikiem nie jadam.

A kebsa z baraniną od turasa byś nie zjadł 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Po mnie byś jadł francuskie?😋 Mam żywicę za paznokciami i pachnę- jak babka mówi- piłą motorową

Rochu...Mieciu ostrewek potrzebuję...weź no mu ogarnij...

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

A jak oddychasz to bimbrem zalatuje? To ty drwal w 100%

Opublikowano
25 minut temu, Qwazi napisał:

Chyba trza by...Ci tą kolażówkę zabrać🤔🙆...

Ale potwierdzam Magda spoko dziewczyna👍👍👍

Tylko bez skojarzeń, wypraszam sobie 

Z, drugą częścią się zgadzam 

Opublikowano
8 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Jak jest żywica za paznokciami, to tam i niejedno by jeszcze znalazł.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Qwazi napisał:

Rochu...Mieciu ostrewek potrzebuję...weź no mu ogarnij...

Nimom. Obiecałem ci pokazać twojego  byka bo nie wierzyłeś i Pafnucy też😋 To masz😗

Dnia 15.09.2023 o 21:15, Qwazi napisał:

To do życi z taką hodowlą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v