Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbożq i ja mam ogarnięte. Dobrze że w sobotę t2 w jęczmieniu zrobiłem.

Na najbliższe 10 dni zero szans na okienka.  I wiatr i temperatura około 10 w dzień

Opublikowano
29 minut temu, Bananek napisał:

z polskich lajtowych to "nic na siłę" ostatnio oglądałem (żonka mówi, że lepszy od nowych samych swoich) i "pieprzyć Mickiewicza" też nawet spoko dla młodzieży. coś jak Polska wersja młodych gniewnych

Rojsta teraz oglądam, ostatni sezon mi został.

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

tak, wczoraj byłem

i takie mam mieszane odczucia

Czemu? Możesz coś więcej ?

1 godzinę temu, Bananek napisał:

No gdzie. Pracujemy.

IMG_20240415_085510.jpg

Oj się weźmie Nowacka za tą oświatę 

Opublikowano

Już się wzięła.

Tylko oświatę trzeba będzie pomrocznością zastąpić.  

Że też rewolucja nie wybuchnie i łbów takim debilom nie pościna

Opublikowano
PAN88 napisał:

Oj się weźmie Nowacka za tą oświatę

tę oświatę

bratrolnika napisał:

a właśnie, jak już tu zajrzałem, to kiedyś @Łolek i @Bananek pytali jak tam z moim Seatem, no to informuję że sprawa już się zakończyła

czy sarna odpowie za ten incydent?

Opublikowano
54 minuty temu, Agrest napisał:

Huta?😁

31 minut temu, Bananek napisał:

kasacja?

nie ma to jak dobrzy koledzy, ci to zawsze dobrze doradzą (tyczy się obydwóch postów powyżej)

27 minut temu, PAN88 napisał:

Czemu? Możesz coś więcej ?

jakieś te efekty dorabiane komputerowo lipnie wyglądają, jakby to był 2005r a nie 2024

12 minut temu, Bananek napisał:

czy sarna odpowie za ten incydent?

tak jak Janusz napisał, egzekucja została wykonana od razu na miejscu

Opublikowano
3 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Sarna odpowiedziała natychmiast na miejscu zdarzenia 😄

Śmierć nie może być wymówką. W tradycji np żydowskiej płaci się do końca świata i jeden dzień dłużej, i to nawet w sprawach niejasnych bądź spreparowanych.  Pora i nam stosować taki przelicznik🤣

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

triazole powyżej 10 stopni

Panie mogę prosić o poradę 😉 , ten będzie lepszy od zwykłego turdusa do Zetora i ciapka 🤔

https://www.orlenoil.pl/PL/NaszaOferta/Produkty/Strony/produkt.aspx?produkt=PLATINUM_ULTOR_CG-4_15W-40.aspx

1 godzinę temu, Agrest napisał:

Zbożq i ja mam ogarnięte. Dobrze że w sobotę t2 w jęczmieniu zrobiłem.

Na najbliższe 10 dni zero szans na okienka.  I wiatr i temperatura około 10 w dzień

Już nie wspominaj o terminach 😐 na drugi rok musicie mnie poprowadzić jak dziecko przez uprawy począwszy od wiosennego nawożenia 🙂

11 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Cza złożyć na dopłaty...

Mój GPS do pomiarów...

IMG_20240415_104519.jpg

To jest 1m ? Są jakieś zmiany względem zeszłego roku  , odłogowanie zaniesiono w końcu czy nie 🤔

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Poślica Nowackya tylko LPGT+ pozostawiła i tabletkę PO

Odłogowanie przed wyborami samorządowymi zostało zniesione, ale PO wyborach europejskich zostanie z całym dobrostanem uroczyście wznowione :)

Edytowane przez tracker
Opublikowano
bratrolnika napisał:

nie ma to jak dobrzy koledzy, ci to zawsze dobrze doradzą (tyczy się obydwóch postów powyżej)

napisałeś tak jakbyś nie znał mojego poczucia humoru

Agrest napisał:

Śmierć nie może być wymówką.

o to to. niech następne pokolenie spłaca błędy matki

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Panie mogę prosić o poradę 😉 , ten będzie lepszy od zwykłego turdusa do Zetora i ciapka 🤔

https://www.orlenoil.pl/PL/NaszaOferta/Produkty/Strony/produkt.aspx?produkt=PLATINUM_ULTOR_CG-4_15W-40.aspx

Już nie wspominaj o terminach 😐 na drugi rok musicie mnie poprowadzić jak dziecko przez uprawy począwszy od wiosennego nawożenia 🙂

To jest 1m ? Są jakieś zmiany względem zeszłego roku  , odłogowanie zaniesiono w końcu czy nie 🤔

Kuźwa....jeszcze ten olej kupujesz?

Ale Ty masz ruchy...ło matko...

Fajtak metrowy, co znieśli, a co nie, nie wiem.

Pomiezylem to co obsiane i co ma być i czekam w kolejce do gościa który mi wszystko ogarnia i wypełnia.

Opublikowano
18 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Kuźwa....jeszcze ten olej kupujesz?

Ale Ty masz ruchy...ło matko...

Fajtak metrowy, co znieśli, a co nie, nie wiem.

Pomiezylem to co obsiane i co ma być i czekam w kolejce do gościa który mi wszystko ogarnia i wypełnia.

Inny teraz kupuje,do Zetora 

Mam takie odłogi między lasami i coś by tam posiać,może miododajne 🤔

17 minut temu, Uziu92 napisał:

podobna jakość.

Mobil delvac lać ?

Opublikowano

System padł wraz z wybuchem wojny i proukrowską polityką zachodu.

Marne szanse na powtórki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v