Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Nom.

A już przełączyłem to

Coś równie głupiego chyba kiedyś było już.

No drugi sezon to jest

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nie pomoże dobry opis jak zdjęcia robione w ciemnym chlewie 

Ale widzę koniki masz ładne, tyle że ja się na tym nie znam, co tu opisać nawet nie wiem

Z tym że 80% ludzi nie dotrwa do 3 zdania opisu... 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Żebym wiedział że ci się przyda to bym ci dorzucił do maski... 

U mnie już swoje odleżało, i zastosowania nie znalazło

Czyli mam już coś co może iść na wymianę za baterie Boscha, a przynajmniej jakąś część 

jak maskę uda się naprawić tylko dzięki wymianie baterii a bateria od boscha okaże się sprawna to powiedzmy że bateria pójdzie za maskę i zasilacz bo nowsze te z diodami od poziomu naładowania używane na olx po 60zł a moja starsza 

jak sprawdze gdzieś w jakiejś wypożyczalni elektronarzędzi co boscha ma czy to działa to się odezwe ale nie w tym tygodniu bo na nocki robie

no i ciekawe czy będzie pasować, u ciebie srubki z boku i pewnie czerwony spód

u mnie czarny i śrubki od spodu 

Edytowane przez konteno
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał:

Bo się nie znosz🤭...to nie jest ursus ciężkiej serii...to taki trochę mf255🤭

Kyrje elejson

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

A w sumie to to i to...ech...

Telewizora nie bo i ciekawego zbytnio nic tam nie ma. Na jaki rzutnik trzeba dofinansowanie wyłudzić 🤔

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Telewizora nie bo i ciekawego zbytnio nic tam nie ma. Na jaki rzutnik trzeba dofinansowanie wyłudzić 🤔

No ale...no jak zasnąć bez grającego telewizora???🙆‍♂️

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

Bo się nie znosz🤭...to nie jest ursus ciężkiej serii...to taki trochę mf255🤭

Czyli do niczego 🤭

5 minut temu, konteno napisał:

jak maskę uda się naprawić tylko dzięki wymianie baterii a bateria od boscha okaże się sprawna to powiedzmy że bateria pójdzie za maskę i zasilacz bo nowsze te z diodami od poziomu naładowania używane na olx po 60zł a moja starsza 

jak sprawdze gdzieś w jakiejś wypożyczalni elektronarzędzi co boscha ma czy to działa to się odezwe ale nie w tym tygodniu bo na nocki robie

Marnujesz się...

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

A do poduchy to włączam sobie jakiś audiobook albo drewniaka. Ale to 5 minut nie wysłucham i zasypiam. Jest taka fajna metoda na zasypanie którą stosują żołnierze 

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, wojtal24 napisał:

skąd jesteś ile chcesz za nie ?

Podlaskie. To akurat klaczka 7tys. 

8 minut temu, Qwazi napisał:

Ładna źrebica. I nawet przełupana👍

Tutaj masz ogierka

IMG20231005115638.jpg

IMG20231005115616.jpg

• Like 3
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

zwłaszczaxw dzień 🤭 dobrze się drzemie 😁🤦

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał:

Myślę że co niektórym to zgłoszenie do programu to ktoś wypełnił bo sami to chyba nie dali rady 

Przewinęły się tam osoby które mieszkały kiedyś na wsi i coś potrafiły,a teraz widzę że nabrali ludzi dla oglądalności,jedna babka jest co ma kurniki w Międzyrzecu podlaskim @tytanowyJanusz @GRZES1545 widzieliście? Jak teraz pokazywali to barberka, fryzjerka,stylistka paznokci,zawodniczka MMA, ciekawe co za chłopy przyjdą

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, superfarmer02 napisał:

Z tym że 80% ludzi nie dotrwa do 3 zdania opisu... 

To też racja... Dlatego i zdjęcia muszą być dobre 

15 minut temu, konteno napisał:

Nie pali się, nie ma pośpiechu 

Moje baterie już ze wskaźnikiem są 

6 minut temu, gregor1284 napisał:

A do poduchy to włączam sobie jakiś audiobook albo drewniaka. Ale to 5 minut nie wysłucham i zasypiam. Jest taka fajna metoda na zasypanie którą stosują żołnierze 

Drewniak jest mega, bardzo fajnie się go słucha 

6 minut temu, artek27 napisał:

Podlaskie. To akurat klaczka 7tys. 

Tutaj masz ogierka

IMG20231005115638.jpg

IMG20231005115616.jpg

Widziałeś, już dwóch chętnych masz, a jeszcze ogłoszenia nie ma 

Tak sobie teraz kminię, ciekawe jakby tak busa z tych wypożyczalni wziął na dobę, i nim zrobił transport konia, albo jakich cielaków, albo prosiaków, ciekawe jaki byłby potem dym przy zwrocie auta

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

To też racja... Dlatego i zdjęcia muszą być dobre 

Nie pali się, nie ma pośpiechu 

Moje baterie już ze wskaźnikiem są 

Drewniak jest mega, bardzo fajnie się go słucha 

Widziałeś, już dwóch chętnych masz, a jeszcze ogłoszenia nie ma 

Tak sobie teraz kminię, ciekawe jakby tak busa z tych wypożyczalni wziął na dobę, i nim zrobił transport konia, albo jakich cielaków, albo prosiaków z ciekawe jaki byłby potem dym przy zwrocie auta

Zerknij foty jak Ci z diozu auto oddali do wypozaczylni. Cielak tak nie nabałagani jak te psy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v