Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Oj nie ma się czego bać.   xD

Człowiek już tak zżyty z tą samotnością, że i chciałby i boi się i waha... A jeszcze panna w moim wieku też pewnie ma takie wątpliwości. Także lekko nie będzie:P

9 minut temu, HF86 napisał:

Worek pcheł szybciej upilnujesz i zrozumiesz jak Podlasianki 😂

A co, jakieś rzadsze powietrze tam?

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, gringo1984 napisał:

A jeszcze panna w moim wieku też pewnie ma takie wątpliwości. Także lekko nie będzie:P

Tylko panny preferujesz? panny w tym wieku to rzeczywiście dość trudne przypadki dla kawalerów.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
radekz200 napisał:

Przed chwilą, konteno napisał:

jakiś wynalazek wcinam 

ciekawe jakiego koloru będzie 💩 po takim czymś 😂😂

nie bądź ciekawy bo będziesz miał jutro zdjęcie kupy

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

Tylko panny preferujesz? panny w tym wieku to rzeczywiście dość trudne przypadki dla kawalerów.

Jeszcze pewnie te tradycyjne 🤣

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Jak panna około 40 lat to tam coś nie tak musi być 

Niekoniecznie, znam sporo panien po 30tce i narzekają na facetów którym tylko jedno w głowie a o poważnym życiu nie chcą nawet gadać więc dostają kopa w D i szukają dalej 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, konteno napisał:

oj chyba nie prędko ja , aktywny ,chłoporobotnik i paru innych będziem mieć tak samo jak inni 

ta do której kiedyś nieśmiało smaliłem cholewki już widziałem na insta dostała ładny bukiet róż od innego więc pozamiatane

A tak z czystej ciekawości zapytam się Ciebie czemu Ty w tym temacie tylko w czarnych barwach widzisz, jak to się mówi tego kwiatu to pół światu, jak nie ta to inna, aż w końcu trafisz na tą odpowiednią, swego czasu z jedną kobietą dużą wtopę zaliczyłem, bo się chciało dla dzieciaka pełną rodzinę stworzyć i dzięki tym przeżyciom teraz jestem dużo mądrzejszy i bogatszy w wiedzę, doświadczenie i wgl, ale mimo wszystko cały czas trzeba myśleć pozytywnie. Rozumiem, że nie każdy chce wiązać się panną z dzieckiem czy też z kobietą po przejściach ale życie nie jest usłane różami i na pewne sprawy nie ma się wpływu itp,  i tak jak poczytam niektórych wymagania o partnerce to czasem się w sumie to nie dziwie, że te szczęście się nie uśmiecha. Sam ostatnio z jedną z miasta kręciłem, i od razu na początku znajomości powiedziałem jej, że jestem rolnikiem, ale też zaznaczyłem fakt, że nie wymagam od drugiej połówki by pracowała razem ze mną w gospodarstwie, niby to akceptowała później po miesiącu coś jej się odwidziało i krótko mówiąc każdy poszedł w swoją stronę ale nie ubolewam nad tym, bo wychodzę z założenia, że z dwojga złego to już lepiej być samemu niż być z byle kim.

No ale podsumowując ile ludzi tyle różnych podejść do tematu, nie mniej jednak nigdy się nie można poddawać.

Edytowane przez WitekRolnik
  • Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Pigmei napisał:

Niekoniecznie, znam sporo panien po 30tce i narzekają na facetów którym tylko jedno w głowie a o poważnym życiu nie chcą nawet gadać więc dostają kopa w D i szukają dalej 

Trzeba by I drugiej strony posłuchać bo jeśli panna nie ma nic więcej do zaoferowania niż kuciapka to po co z taką dłużej czas tracić 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał:

Panna powiedzmy około 40tki czy więcej, nie jest już atrakcyjna dla kawalera w podobnym wieku, tak było jest i będzie, zawsze będzie raczej szukał młodszej.

A dla panien koło 40tki to atrakcyjni są  tacy do 30 tki czyli  wzajemnie ze sporymi potrzebami i nie do zajechania   🥰

Edytowane przez Pigmei
  • Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Panna powiedzmy około 40tki czy więcej, nie jest już atrakcyjna dla kawalera w podobnym wieku, tak było jest i będzie, zawsze będzie raczej szukał młodszej.

Wiadomo, że i mi się marzy taka dwudziestokilkulatka, ale wybrzydzał nie będę jak i po czterdziestce się znajdzie. Co będzie to będzie:P

Opublikowano
1 minutę temu, Pigmei napisał:

A dla panien koło 40tki to atrakcyjni są  tacy do 30 tki czyli  wzajemnie nie do zajechania   🥰

Dla panien może i tak, ale dla tych do 30-tki to one są raczej do ćwiczeń potrzebne.  :D

• Like 1
Opublikowano
Desperado napisał:

to różnie bywa mój kolega był po 40 znalazł sobie taką 20latke skończyła przy nim studia kupil jej jakieś autko załatwił pracę a ona poszła z innym chłopakiem z pracy co ten jej załatwił. jemu mentalnie było bliżej do jej matki niż do niej teraz jest przed 50 i nadal szuka takie 25-28lat dwudziestoparoletnie i go się pytam na co Ci to chłopie

Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Trzeba by I drugiej strony posłuchać bo jeśli panna nie ma nic więcej do zaoferowania niż kuciapka to po co z taką dłużej czas tracić 

I w dodatku całą gama łyżek w tym kociołku mieszała, bo za młodu swędziało, to i antybiotyków, może być mało 🤭

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał:

to różnie bywa mój kolega był po 40 znalazł sobie taką 20latke skończyła przy nim studia kupil jej jakieś autko załatwił pracę a ona poszła z innym chłopakiem z pracy co ten jej załatwił. jemu mentalnie było bliżej do jej matki niż do niej teraz jest przed 50 i nadal szuka takie 25-28lat dwudziestoparoletnie i go się pytam na co Ci to chłopie

Pewnie nazbierał na drugie auto żeby znów jej kupić   :P  Czasem i tak bywa, ale uważam że 20 lat to zbyt duża różnica wieku żeby się w to pakować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v