Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Czyli co? Jednak protesty są przeciwko zmianie władzy w Polsce, a nie polityce klimatycznej UE i napływowi produktów Ukraińskich? 

Zobaczycie. Politykowanie i określanie się otwarcie po którejś stronie sporu wyjdzie nam bokiem. 

• Like 4
Opublikowano

Dzień Dobry.

-1 i ☀️ 

Dla nich tylko liczy się koryto nic więcej i kasa musi się zgadzać a zwykły obywatel potrzebny im jest tylko jako wyborca przed wyborami a puźniej pocałujcie nas w d*pę jak dostaną się do koryta

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Leszy napisał:

Czyli co? Jednak protesty są przeciwko zmianie władzy w Polsce, a nie polityce klimatycznej UE i napływowi produktów Ukraińskich? 

A czego się spodziewałeś po mediach Sakiewicza ?? Tam jest narracja że strajk jest przeciwko Tuskowi a nie ZŁ i importowi z UA ... TV Republika próbuje upolitycznić protest, a niektórzy jeszcze im udzielają wywiadu zamiast pogonić pałą po plecach tych pseudoredaktorków ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 3
Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A czego się spodziewałeś po mediach Sakiewicza ?? Tam jest narracja że strajk jest przeciwko Tuskowi a nie ZŁ i importowi z UA ... TV Republika próbuje upolitycznić protest, a niektórzy jeszcze im udzielają wywiadu zamiast pogonić pałą po plecach tych pseudoredaktorków ...

Weź tego Rudego jak się Tobie tak podoba 

Bo my Polscy go nie potrzebujemy!!!

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

A ty od razu Rudego, upolitycznianie strajku go zniszczy ale niech strajkujący sobie niszczą strajk jak im tak pasuje ... TV Republika już wykręca rzeczywistość i mówi że za czasów PiSu nigdy nie importowano zboża technicznego xD 

• Like 3
Opublikowano

Co ma pomoc militarna Ukrainie, do interesów jakie zrobili nasi decydenci na imporcie zboża i innych?   Silne lobby pociągnęło gdzie trzeba i się stało co jest. Dodatkowo sami politycy pewnie swoje zarobili. 

8 minut temu, PAN88 napisał:

@Leszy niestety nie masz rację. Ta pomoc upadlińcom wyjdzie nam bokiem. Jeszcze oni sami nas naszym sprzętem wojskowym zaatakują

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

4 minuty temu, Qwazi napisał:

Na dworze. Natura nie stworzyła krowie obory🤷

Natura naturą ale wiesz ile dziś życzliwych i obrońców zwierząt 

w stodole trzymaj albo halę łukową postaw....

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

A ty od razu Rudego, upolitycznianie strajku go zniszczy ale niech strajkujący sobie niszczą strajk jak im tak pasuje ... TV Republika już wykręca rzeczywistość i mówi że za czasów PiSu nigdy nie importowano zboża technicznego xD 

Ja nie wiem bo nie oglądam republiki ani tym podobnych 

Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Kurdupla z Żoliborza też nie potrzebujemy, ale tak się kończy wybieranie mniejszego zła, że rządzi albo Tusk albo Kaczyński ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ja nie wiem bo nie oglądam republiki ani tym podobnych 

niezależna.pl to też media Sakiewicza, to samo co Republika xD 

2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

To kogo wybrać , jak konferencja nie ma poparcia 

To wybierajcie sobie dalej PiS i żyjcie w Zielonym Ładzie i 5 Kaczyńskiego ... PiS potrafił tylko grać bohatera w kraju, a jak jechali do UE to uszy po sobie ...

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, slawek74 napisał:

w stodole trzymaj albo halę łukową postaw....

W stodole już mam cześć byków i cielaki

Łukowa fajna na maszyny , ale planuje postawić konstrukcje i blachą ściany okryć 

Najtańsza wersja 

Edytowane przez Nieustraszony1044
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał:

niezależna.pl to też media Sakiewicza, to samo co Republika xD 

To wybierajcie sobie dalej PiS i żyjcie w Zielonym Ładzie i 5 Kaczyńskiego ... PiS potrafił tylko grać bohatera w kraju, a jak jechali do UE to uszy po sobie ...

A platfusy nigdzie nie grają bohaterów 😅

Ale zobacz jak szybko Kaczyński się wycofał z 5 

Opublikowano
12 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

A ty weź kaczora i jego świtę bo ja też go nie potrzebuje!!!!!!

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v