Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, Agrest napisał:

Gdyby nie to że mam drewna na parę lat to bym pewno ten koks wziął🤣

Ale jeszcze mam że 300kg węgla kupionego za becikowe po urodzeniu syna. A to już 15 lat minęło🤭

To wtedy było już becikowe 🤔

Opublikowano
54 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jakoś Cię tam upchnę po znajomości jak chcesz 🤭

No ok, mnie na opiekę weźmiesz, ale zrobimy zapis że wzamian zabezpieczasz finansowo moje wszelakie zachcianki😁

Opublikowano
20 minut temu, Bananek napisał:

trupa to w cyrku.

Nie ma co śmiszkować. Kobitka 51 lat. Źle się poczuła. Położyła się i już nie wstała. Z sąsiedniej wsi

1 minutę temu, Bananek napisał:

no i piła naprawiona. jestem prawie jak Rysiek.

Prawie...robi wielką różnicę 🤷‍♂️

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

14 minut temu, HF86 napisał:

Kuwa, klunkry zajechane na emeryturze, co to i naftę przepalały i oleje były lane, co pod ręką były, a tu myślicie, że będą wskrzeszenia na końcówce ich żywota 🤭

Po h*j tych oleji tyle produkują,za komuny lało się co było

A bo to wszystko przez forum, tak wlał bym Turdusa jak Zbychu 🤷

spróbuj Kujawski z pierwszego tloczenia

Mateusz1q napisał:

51 minut temu, Qwazi napisał:

Marcin olej ten olej, przecież to nie Fendt🤷‍♂️... 

@Qwazitu odpisze bo w cenach mleka beda szumieć że nie na temat.

Byłem jak dla mnie prezes swoje za uszami ma ale rada jeszcze bardziej. Wybraliśmy nowych młodych delegatów ale czy mądrzejszych czas pokaże, jedna pani największy dostawca dosyć ostro i merytorycznie się wypowiadała też wybrana na delegata zobaczymy co to będzie 

co będzie kolejna mleczarnia do przejecia

Opublikowano

Trzeba by pojechać na spotkanie wyborcze z nowym kandydatem na wójta ale jakoś mi się niekce🤔 

Patrząc na jego poprzednia profesje zanim  przeszedł na emeryturę to czuję jakiś uraz 🤔

Opublikowano
12 minut temu, stempos1980 napisał:

Trzeba by pojechać na spotkanie wyborcze z nowym kandydatem na wójta ale jakoś mi się niekce🤔 

Patrząc na jego poprzednia profesje zanim  przeszedł na emeryturę to czuję jakiś uraz 🤔

Alfons ?

Opublikowano
Leszy napisał:

Facet był u nas dzisiaj, że by chciał chrząstkę sprzedać. Zgadnijcie co to może być. Chociaż to chyba z błędem jest. :D 

mieszanka zbożowa jeczmienia z owszem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v