Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Desperado napisał:

54 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Strajk Rolników, na mównicy Duda z Solidarności, brawo, brawo ... Już po strajku ... Nagle sobie Solidarność przypomniała że Zielony Ład jest szkodliwy, do 15 października im Zielony Ład nie przeszkadzał ...

Nie zwalaj na nich bo wam też nie przeszkadzał, do ekoschematów mało żeście się nie posrali, a że gówno z tego nie kasa to zaczął przeszkadzać.

🤔🤦🤢

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Desperado napisał:

Nie zwalaj na nich bo wam też nie przeszkadzał, do ekoschematów mało żeście się nie posrali, a że gówno z tego nie kasa to zaczął przeszkadzać.

Szczerze, mam kwoty ekoschematow głęboko gdzieś ... Nie uprawiam dopłat ... Wpadnie dodatkowy grosz to dobrze, ale nie jest to podstawa mojego utrzymania ...

Zresztą, to Kowalczyk i Wojciechowski krzyczeli że ekoschematy to szansa dla polskich rolników xD

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Boże widzisz i nie grzmisz!!!!! 

Bracia walczą o lepsze jutro a ten leży na wersalce tv ogląda i na rząd narzeka.🙆 Jeszcze jak by jakąś pracę miał do wykonania to bym zrozumiał. 

Ale na P0 nie głosował i jak czytam co niektóre wypowiedzi to chcieliście tuska to się z nim męcie.

Edytowane przez Strongman
  • Like 2
Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał:

Źle głosowałeś i co? teraz szukasz kozła ofiarnego żeby usprawiedliwić swoją głupotę? nie ten adres.

Skąd info że źle głosowałem, co na których głosowałem nie rządzą 

I nie mam nic do ciebie tylko twoje posty są takie, no ok niech będzie czepiam się 

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Ale na P0 nie głosował

Ci co głosowali na PSL czy Hołownię to tak samo jakby głosowali na PO, tylko teraz udają głupich że oni nie głosowali na PO.

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

I nie mam nic do ciebie tylko twoje posty są takie, no ok niech będzie czepiam się 

Konfa?

Ja bym radził tym którzy nie brali udziału w protestach, strajkach czy manifestacjach skleić piczki i nie zniechęcać tych którym się jeszcze chce coś dla innych zrobić. Wiemy jak wygląda nasze społeczeństwo i wiemy nieliczni że tego kto ma rację trzeba wyśmiać, szykanować bo myśli samodzielnie 

• Like 6
Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał:

Ci co głosowali na PSL czy Hołownię to tak samo jakby głosowali na PO, tylko teraz udają głupich że oni nie głosowali na PO.

Kto nie głosował na pis lub konfederacje

Głosował na koalicję lewackie

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

22 minuty temu, Desperado napisał:

Co to ma do rzeczy ?

Protesty są przeciw temu co z nami jest robione od wielu lat, a nie jakiś wiec poparcia którejś partii.

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 5
Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Ja do ciebie też nic nie mam, ale mówiłem po wyborach że rolnicy wyjdą szybciej na drogi niż myślą przy tym rządzie i jego poparciu polityce unijnej, to się głupio wszyscy podśmiechujkowali, no to o co teraz kaman do mnie? zwalanie bez końca wszystkiego na poprzednią ekipę jest oszukiwaniem swojej głupoty.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Co to ma do rzeczy ?

Protesty są przeciw temu co z nami jest robione od wielu lat, a nie jakiś więc poparcia którejś partii.

Tak sobie wmawiaj dalej, a rząd prounijny będzie skrupulatnie wdrażał durnowate pomysły unii by nas sobie podporządkować do granic możliwości.

1 minutę temu, Strongman napisał:

To chodzi oto jak by był pis to by cofnął swój błąd każdy w życiu popełnia błędy.I już dawno granica była by zamknięta jak by Jarkowi zaczęli tak protestować.

Prędzej by coś zrobili niż ci, bo ci zostali poszczuci KPO i się Brukseli nie sprzeciwią.

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

Ja do ciebie też nic nie mam, ale mówiłem po wyborach że rolnicy wyjdą szybciej na drogi niż myślą przy tym rządzie i jego poparciu polityce unijnej, to się głupio wszyscy podśmiechujkowali, no to o co teraz kaman do mnie? zwalanie bez końca wszystkiego na poprzednią ekipę jest oszukiwaniem swojej głupoty.

Ale i po tych wyborach wyjaśniła się sprawa z ekoschematami bo nastąpiły wypłaty dopłat...

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

To chodzi oto jak by był pis to by cofnął swój błąd każdy w życiu popełnia błędy.I już dawno granica była by zamknięta jak by Jarkowi zaczęli tak protestować.

Na pewno nie była by zamknięta,to nie jest takie proste

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Strongman napisał:

Weźcie wy się chłopy opanujcie bo zaraz rekompensaty będzie trzeba płacić artystom kabaretowym że względu na brak zajęcia. Jeszcze się za was inspekcja pracy weźmie 

6 minut temu, Desperado napisał:

Tak sobie wmawiaj dalej, a rząd prounijny będzie skrupulatnie wdrażał durnowate pomysły unii by nas sobie podporządkować do granic możliwości.

Ostatnia nadzieja w tych co wyszli, nie ma drugiej tak licznej grupy zawodowej

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
8 minut temu, Strongman napisał:

Tego nikt nie wie. 

Opublikowano
33 minuty temu, Łolek napisał:

Panowie gruba akcja @Qwazimnie dzwonił że chłopy autostradą traktorami jeżdżą a1 zamknięta od Koła po Wawe, brawo 💪❤️z protestujacymi 

I S8 pod stolicą. Na wlocie do Warszawy wszędzie objazdy. Przy radiowozach kolczatki...

Opublikowano
12 minut temu, Strongman napisał:

Co ty teraz pier.... Jak kobiety wyszły to policja z gazem poszła...

Ciekawe czy by teraz wojsko nie ruszyło na taką masę ludzi 

@Łolek do chłopa dzwoniłem, zgodził się na moją propozycję. Wieczorem jadę przyprowadzić

Opublikowano
12 minut temu, Desperado napisał:

Tak sobie wmawiaj dalej, a rząd prounijny będzie skrupulatnie wdrażał durnowate pomysły unii by nas sobie podporządkować do granic możliwości

Sam sobie coś wmawiasz.

Wiesz dobrze że problemy rolników nie pojawiły się nagle po wygranych wyborach całej tej koalicji.

To się nawarstwia od lat.

19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Kto nie głosował na pis lub konfederacje

Głosował na koalicję lewackie

Co w związku z tym?

Opublikowano
24 minuty temu, gregor1284 napisał:

Konfa?

Ja bym radził tym którzy nie brali udziału w protestach, strajkach czy manifestacjach skleić piczki i nie zniechęcać tych którym się jeszcze chce coś dla innych zrobić. Wiemy jak wygląda nasze społeczeństwo i wiemy nieliczni że tego kto ma rację trzeba wyśmiać, szykanować bo myśli samodzielnie 

Nie popierałem, nie popieram i nie mam zamiaru popierać. Zresztą mam na to wyebane. Komu źle to niech jeździ i krzyczy. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v