Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Nie mam pojęcia. Są dwa w okolicy, oba jeżdżą, jeden u takiego bambra-kata, drugi w PGRze. Serwisuje je mechanik- były pracownik crystala. 

Pierwsze egzemplarze to było to samo co ZTS później silnik deutz, d*pa Zetor a ostatnie to była pełna rzeźba- silnik sisu, most, skrzynia ZF, Carraro itp.

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dalej to samo.

Co możesz pokazać co ty masz, a ja nie?

Czym się chwalisz właściwie?

Wybór był.

Ludzie nie potrzebują publicznej komunikacji, to jej nie ma..

Nie znam nikogo kto by wyjechał za chlebem z moich stron w twoje.

Pracy nie brakuje jak ktoś chce pracować.

Mogę nawet jutro fotki zrobić z ogłoszeniami przyjmę pracownika...

Czy nie jest tak że niestety co niektórzy ludzie po prostu szukają afery aby co poniektórych ruszyć i pokazać jednocześnie że są lepsi od drugich 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

Czy nie jest tak że niestety co niektórzy ludzie po prostu szukają afery aby co poniektórych ruszyć i pokazać jednocześnie że są lepsi od drugich 

No jest.

Ty Partycja to nawet mądrze gadasz....czasami...

Opublikowano
4 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Chyba ktoś kupuje 

Czyli można, ale kupiec jest potrzebny.

No i musi być coś zachęcającego by to kupić..

Pisanie że u nas być nie może, to tak nie całkiem ...

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Może trzeźwy?

Może tak być....

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, wojtal24 napisał(a):

doczytałem co napisałeś wyżej 

a to było na bazie zetora ciężkiego robione?

Różne były, pierwsze to były to samo co ciężki Ursus (1634 itp ) np Crystal 160 ,bo produkowali dla Ursusa części, później różne . I nie ma czegoś takiego jak produkcja na bazie Zetora 😉 bo to nie jest projekt Zetora 

31 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Nie mam pojęcia. Są dwa w okolicy, oba jeżdżą, jeden u takiego bambra-kata, drugi w PGRze. Serwisuje je mechanik- były pracownik crystala. 

Ohz Dębołeka miał kilka , u nas w zarządzie dróg wojewódzkich jest jeden 

Edytowane przez Nieustraszony1044
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Różne były, pierwsze to były to samo co ciężki Ursus (1634 itp ) np Crystal 160 ,bo produkowali dla Ursusa części, później różne . I nie ma czegoś takiego jak produkcja na bazie Zetora 😉 bo to nie jest projekt Zetora 

Jeden ch*j.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No jest.

Ty Partycja to nawet mądrze gadasz....czasami...

Zasada jest prosta mówię co myślę i tego nie zmienię. 

Język mam ostry ale też potrafię mówić normalnie. 

11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Może trzeźwy?

Zasada jest taka że ja zawsze jestem trzeźwa przeciwieństwem co do niektórych tu na grupie. 

• Confused 1
Opublikowano
8 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Ohz Dębołeka miał kilka , u nas w zarządzie dróg wojewódzkich jest jeden 

W Dębołęce nie wiem czy jeszcze mają. PGR Dąbrowa Wielka nadal ma. Widzisz zapomniałem, w rejonie drogowym też jeden jest

Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czyli można, ale kupiec jest potrzebny.

No i musi być coś zachęcającego by to kupić..

Pisanie że u nas być nie może, to tak nie całkiem ....

Rynek zawsze polega na tych co kupują. Niestety nasz rynek jest nasycony różnymi markami. To konsument na ogół wybiera co kupi. A marki tylko się przysługują aby człowiekowi dogodzić. 

Na ogól klient patrzy na różne produkty a podjęcie decyzji na ogół jest podejmowana na podstawie różnego rodzaju czynników np. cena, opinia innych użytkowników , dostępność zamienników czy nawet serwisu. 

Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Rynek zawsze polega na tych co kupują. Niestety nasz rynek jest nasycony różnymi markami. To konsument na ogół wybiera co kupi. A marki tylko się przysługują aby człowiekowi dogodzić. 

Na ogól klient patrzy na różne produkty a podjęcie decyzji na ogół jest podejmowana na podstawie różnego rodzaju czynników np. cena, opinia innych użytkowników , dostępność zamienników czy nawet serwisu. 

Normalnie jak bym..... Wikipedię czytał ..🙆

10 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

ale też potrafię mówić normalnie

Znaczy jak?

Czyli jak mówisz co myślisz, to jest nie normalnie?🤔

Opublikowano
Godzinę temu, slawek74 napisał(a):

Nie obrażaj psów 🙋‍♂️ to porządne zwierzęta...

To jak ma wyglądać ten spacer 🤔

Twój spacer podejrzewam że wyglądał by tak jak na filmie 

https://www.facebook.com/share/r/1EjNn9TYuX/

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Normalnie jak bym..... Wikipedię czytał ..🙆

Znaczy jak?

Czyli jak mówisz co myślisz, to jest nie normalnie?🤔

Nie jestem Wikipedia jak ci o to chodzi. Nie muszę do niej zaglądać aby co nie co wiedzieć. 

Dla niektórych to nie jest normalne. 

Opublikowano (edytowane)

Nieraz lepiej nie mówić zbyt wiele na dany temat. A nieraz lepiej się po wygłupiać i ciętym językiem zripostować.  Niestety zawsze i tak wyjdzie szydło z worka 🫢

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
2 godziny temu, Patrycja2 napisał(a):

A czy ludzkość już nie zeszła na psy. Wystarczy popatrzeć jak w tej chwili ludzie się zachowują w stosunku do siebie nawzajem. 

O w punkt powiedziane. Dużą rolę w tym odgrywają urządzenia które każdy używa. Telefony, rozmowy jeden z drugim żadnej ale za to wklejony w ekran na cały dzień. Wszędzie idzie ulicą w telefonie, w kolejce 5 minut nie wystoii musi grzebać. Nawet na cmentarzu idzie głowa spuszczoną w telefonie. Ok telefon ułatwia życie ale robi się co się robi.

• Like 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v