Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A widziałeś jakich perfum nazwoził?

Po nich to 6 miesięcy potrójna dawka probiotyku potrzebna

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał(a):

To wziąłeś z 5 🤔 na raty oczywiście 😁🤪🤭

7, ostatnie sztuki 

Człowieku, ja się boję w domu to trzymać 

Jeszcze ukradną albo co 

Teraz takie braki że i zabić mogą 

Strach

O kurczaki, a ja tak bezrefleksyjnie się w internetach stanem posiadania pochwalił 🫢

• Haha 2
Opublikowano

Pakuj w reklamówkę i do agencji.

Beczka 8tys l z automatu. Trzeba to kurierem 10 kostek Ci doślę gdyby mało było

Opublikowano
52 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Kurła jedna klientka na robienie drewna w lesie odpadnie

do @malaczarna jedź

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

...a chińska kamerka nic mi nie nagrała...

ja jak test łosia miałem to też nie nagrałem a żałuję 

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna, mało mnie dziś klątwa parczewska nie dopadła....

Se jechałem ze Lublina, z przeciwka auta, jak to na drodze...

Nagle ni z gruszki ni z pietruszki z tira poderwało taflę zmarzniętego śniegu, rozpadło się na kawałki i przywaliło mi po aucie...

Na szczęście nie widać nic, szyba cała...a grzechotnelo głośno...

...a chińska kamerka nic mi nie nagrała...

By był wydatek, bo szyba nie ubezpieczona...

Nie masz ac?

Opublikowano

Zośka mówi że fend bezpieczniejszy niż to masło w posiadaniu 

Ale spokojnie, się podzieliliśmy, także jestem już trochę spokojniejszy 

Ale wraz z 5 kostkami🫢 nie można po ulicy chodzić bezpiecznie

Opublikowano

A zawrócisz z wybitą szybą by gonić ciężarówkę? Udowodnisz mu że to jego błoto było?

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Nie masz ac?

Mam, tylko chyba to było bez że sama szyba....sam już nie wiem...

Cza by czytać polisę...

2 minuty temu, Agrest napisał(a):

A zawrócisz z wybitą szybą by gonić ciężarówkę? Udowodnisz mu że to jego błoto było?

Już miałem podobne zdarzenie.

Z wywrotki kamyk ..

Dopiero w domu zobaczyłem że trzasla.

Jakoś mam niefart. Bo było że i sam...przy wymianie pióra...

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał(a):

A widziałeś jakich perfum nazwoził?

Po nich to 6 miesięcy potrójna dawka probiotyku potrzebna

No faktycznie, pojechał se gdzieś, świata zerknął i już po ichniejszemu reakcje daje🤦🤭

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Agrest napisał(a):

Przecież napisał że się nie nagrało

Przecież to wystarczy kliknąć lub powiedzieć odpowiednią frazę ... Raz użyczałem nagranie bo przede mną był wypadek. Bo czujnik to nie zawsze zadziała.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież to wystarczy kliknąć lub powiedzieć

Tylko że nie mnie chyba nie nagrywa na ciągle...

Nie ja kupowałem...

Takie 5 w jednym....

Lusterko, kamera cofania...tylko guzik to warte...no chyba że nie potrafię ustawić...

Opublikowano

Nie jest to wszystko takie proste do udowodnienia. Miałem zdarzenie że odpadła część ciężarówki gość odjechał. Był świadek który zrobił zdjęcie pojazdu z którego odpadło. Przyjechała policja spisała notatkę sprawa w sądzie kilka lat i uj z tego wyszło. Szkody na 4600zł.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 6465 napisał(a):

Nie jest to wszystko takie proste do udowodnienia. Miałem zdarzenie że odpadła część ciężarówki gość odjechał. 

Ojciec mojego znajomego miał podobną sytuację, w ciężarówce nie dokręcili koła na wulkanizacji, wyleciało wprost na niego, dzięki kamerce udało się złapać sprawcę. Na nagraniu był widoczny nr rejestracyjny, przyjechała policja i znaleźli kolesia, z strat był zderzak, błotnik, lampa i zawieszenie z przodu. Wg OC prawie 11.000. Tylko tam nagranie się zapisało samo w wyniku uderzenia, dodatkowo ten co za nimi jechał przesłał im swoje nagranie.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Grudzień do tej pory 7mm .

Wreszcie w domu 🤣

45 minut temu, Karol6130 napisał(a):

7, ostatnie sztuki 

Człowieku, ja się boję w domu to trzymać 

Jeszcze ukradną albo co 

Teraz takie braki że i zabić mogą 

Strach

O kurczaki, a ja tak bezrefleksyjnie się w internetach stanem posiadania pochwalił 🫢

Pamiętaj pieniądze lubią cisze 

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v