Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Dobra idę na zakupy 🙋,bo widzę kółko wzajemnej adoracji zwiera szyki 

inbound8172406123486402658.jpg

Chałupę żeś sobie kupił na kołach? Okna wytnij. 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie.

Ale pewno wolisz słuchać co inni napiszą....

Rozwodnik, w separacji, utrzymanek, tera milicjant....no jeszcze by coś ..a i ...puszysty z chora prostatą...😆🤭

Kuźwa, aż się usmarkalem...😆😆😆

No tak jak Ty , z ciekawości zapytałem ..

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, mf362 napisał(a):

To jak sami starsi to też nie dobrze bo jak ktoś umrze a nie ma rodziny to może być niespodzianka po kilku dniach. Słyszy się że czasem przez stron człowiek potrafi przegnic / przesiąknąć. No chyba że ma się dobrych sąsiadów co zainteresują się że ktoś z mieszkania nie wychodzi 

Mają rodziny akurat i ich odwiedzają 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie ale ty posrałeś się w pościel po bobie, miało być pierdnięcie a poszło z gruzem.  😜

Dziadek, wiem że w tym wieku pampers się przydaje ... Co poradzić, temu co nas stworzył starość się nie udała ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dziadek, wiem że w tym wieku pampers się przydaje ... Co poradzić, temu co nas stworzył starość się nie udała ...

No gorzej jak takiemu srolowi jak  ty zwieracze nie trzymają, pewnie zapomniał do czego z tyłu dziurka służy i udostępnił ją jak dworzec PKP, wchodził kto chciał.   😜

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Mała stopo uspokój się, alytą forumową nie będziesz i tak, za małe nóżki.  :P

Nie muszę być żadną elytą w przeciwieństwie do ciebie ty już masz swoje miejsce na szczycie durnoty ... prowokujesz i robisz bałagan i nic mądrego niexwnosisz...

Opublikowano
22 minuty temu, Desperado napisał(a):

Poszukaj sobie posty tego młodego szczekacza co cię wkopał że byłeś krawężnikiem.   xD

18 minut temu, Desperado napisał(a):

Nie mam co ukrywać, ale jak kolega wyjawia prawdę że ktoś był krawężnikiem to inna sprawa, ja tego nie wymyśliłem.   :P

Nie dość że mitoman, to jeszcze biedak czytać ze zrozumieniem nie potrafi 🤣

No ale czego wymagac jak łeb nabity swoimi dwoma idolami i na nic więcej miejsca nie ma 🤷

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał(a):

Nie muszę być żadną elytą w przeciwieństwie do ciebie ty już masz swoje miejsce na szczycie durnoty ... prowokujesz i robisz bałagan i nic mądrego niexwnosisz...

ty wnosisz idź zobacz czy stopa nie urosła.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v