Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do siostry w Sochaczewie też jednego roku pukają z tekstem cukierek albo psikus. Ta szuka i mówi że nie ma żadnych cukierków to szwagier mówi daj im ze dwie dychy i niech idą. Tak zrobiła. Za godzinę to samo cukierek albo psikus. Myśleli że inne to dała 10. A jak przyszli trzeci raz to ich chciała ciastem poczęstować co miała upieczone. Podziękowali więcej nie przyszli. 

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

nikomu to nie przeszkadza tylko nawiedzonym wyborcom PiSu i czarnej mafi

Tylko nie wiem dlaczego im to tak przeszkadza, swięto to pochodzi przecież z Irlandii, jednego z najbardziej katolickich państw w Europie. Pogańskie Halloween złe ale pogańska choinka już bardzo dobra xD 

Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał(a):

Zgłosić na policję i sprawę rozwiązać. Myślę że ci co zbierają mają podejrzenia w którym domu dostali takie cukierki.

Prosta sprawa.

Jeden wątek to przesłuchiwania tych co dawali, drugi analiza pod kątem prowokacji.

Sprawdzenie czy nie ma powiązań pomiędzy dziećmi czy rodzicami którzy w tych kilku miejscowościach znalazły te igły. Srajbooki,  inne konta, fora, wiadomości SMS, MMS i inne

Dla wielu niepojęte jak można taką tezę stawiać skoro już okrzyknięto że to katolik 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał(a):

edytowałem post bo nie ten link wrzuciłem , szopa z bala kryta eternitem u ciebie w wiosce identyczna jak w PLutyczach 

kiedy przyjeżdżasz po olej? bo nie to ci sam zawiozę 😛

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko nie wiem dlaczego im to tak przeszkadza, swięto to pochodzi przecież z Irlandii, jednego z najbardziej katolickich państw w Europie. Pogańskie Halloween złe ale pogańska choinka już bardzo dobra xD 

Święto choinki to nawet całą lewicę obchodzi, oraz pejsaty andzej będzie podpisywał, pewnie jako wisienkę na torcie, silnej, niezależnej prezydentury 🤣

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Agrest napisał(a):

Dla wielu niepojęte jak można taką tezę stawiać skoro już okrzyknięto że to katolik 🤣

Bardzo prosta sprawa. Wziąść te dzieci w niedzielę do kościoła i niech zobaczą kto w pierwszych ławkach siedzi to poznają kto cukiery dał 🤣🤣🤣

Edytowane przez 6465
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Bardzo prosta sprawa. Wsiąść te dzieci w niedzielę do kościoła i niech zobaczą kto w pierwszych ławkach siedzi to poznają kto cukiery dał 🤣🤣🤣

A kto ich tam zawiezie?

Przecież rodzice nawet nie wiedzą gdzie kościół

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Ile zostało 🤔

Kurcze, że też żem wczoraj zdjęcia nie zrobił...byłoby porównanie takich kwater...a dzisiaj się nie wybieram

0,00

Fizycznie jeszcze 6 stoi ale już sprzedane wszystkie 

Znaczy jedna zostanie na miesiąc żeby cielaki odpoic a potem kebab 

Edytowane przez Łolek
  • Sad 1
Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

A kto ich tam zawiezie?

Przecież rodzice nawet nie wiedzą gdzie kościół

Ubiera zamówią 

Teraz, Łolek napisał(a):

0,00

Fizycznie jeszcze 6 stoi ale już sprzedane wszystkie 

O to teraz jak przyjedziesz to cię tak szybko nie wypuszczę. 

Opublikowano
7 minut temu, radekz200 napisał(a):

kiedy przyjeżdżasz po olej? bo nie to ci sam zawiozę 😛

jak będę miał na cały bagażnik to się kajtnę , czyli po jakąś beczkę co najmniej

Opublikowano
6 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Fajnie masz...za rządów Tuska...

Wcześniej tak nie widziałem...🤭

P0fnucy

Za pisu to za darmo się piccy i schabowe jadło

Bon turystyczny był i można na jedzenie przeznaczać było w barach i hotelach. 

Kiedyś to Kurła było

Nie to co tera je🔨ać tuska trzeba

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

A przeszkadza to komuś jeszcze?

Ty już wiesz. Wyłączyłeś myślenie i analizę. Znasz winnych i to wystarczy.

Wydajesz wyroki , płyniesz z prądem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v