Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, HF86 napisał:

Tak coś myślę, że gdyby tam na raz się zjechało z 6 milionów to by mogło wywołać jakąkolwiek refleksję. 

Prawdopodobnie od nas pojedzie taka ekipa że możemy wrócić dopiero w piątek 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Mam tak samo i chyba mogę zapomnieć o swiatlowodzie

Zależy do czego Tobie potrzebny , na plus kabla jest to żę działa mimo złych warunków pogodowych smiga ze stałą predkoscią  Większość firm daje na testy internet mobilny tylko można dodatkowo dokupić antene żęby lepiej działało , a najlepiej to isc do najblizszego salonu i doradzą coś dobrego . Zrób speed test internetu w tel . ja na sswiatłowodzie ma 50 mb a tel kom . 60 mb 

24 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Za co Ci dał?

Mnie też to spotkało  , i nawet nie wiem do końca dlaczego 🤷

Pisanie nie na temat , czyli spam 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
38 minut temu, gregor1284 napisał:

Prawdopodobnie od nas pojedzie taka ekipa że możemy wrócić dopiero w piątek 

Nie jedźcie zukiem. 

Rafał was może nie wpuścić 😁

CHYBA że zrobici jakie euro 6 chociaż ?

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, slawek74 napisał:

już wczoraj wąż od ogrzewania pèkł 🤦

na razie testy... jak pofoła fend to dopier... i to trochę przed kombinatem...

Masz już?

26 minut temu, HF86 napisał:

Nie jedźcie zukiem. 

Nalepkę kupi zielono i pojadą 😎

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

2 godziny temu, slawek74 napisał:

Masz już?

26 minut temu, HF86 napisał:

Nie jedźcie zukiem. 

Nalepkę kupi zielono i pojadą 😎

stój na drodze zaraz będzie wracał 🤭

Nieustraszony1044 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

Co taki słaby ten fynd 🤔

fend ok tylko agregat wielki 🙆‍♂️

12Pafnucy napisał:

🙋

IMG_20241015_095101.jpg

pewnie na mojej łące koło pieczarkarni 🤔🤭

tytanowyJanusz napisał:

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

🙋

Ja też wczoraj byłem na grzybach 

img_1_1728985040496~2.jpg

niezła impra się szykuje 🙆‍♂️🤪

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał:

Zależy do czego Tobie potrzebny , na plus kabla jest to żę działa mimo złych warunków pogodowych smiga ze stałą predkoscią  Większość firm daje na testy internet mobilny tylko można dodatkowo dokupić antene żęby lepiej działało , a najlepiej to isc do najblizszego salonu i doradzą coś dobrego . Zrób speed test internetu w tel . ja na sswiatłowodzie ma 50 mb a tel kom . 60 mb 

Pisanie nie na temat , czyli spam 

Z 10lat mam w Orange po kablu do tej pory było ok a teraz gubi mi wi-fi. 2minuty jest 20nie ma i tak co chwile

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał:

Mam tak samo i chyba mogę zapomnieć o swiatlowodzie

akurat ja  ja przy szosie mieszkam wiec cywilizacje w światłowodzie mam :D 

31 minut temu, tytanowyJanusz napisał:

Ja też wczoraj byłem na grzybach 

img_1_1728985040496~2.jpg

dla ukrainćów na front pierogi ulepisz i wyślesz :D 

• Like 2
Opublikowano
17 minut temu, malaczarna napisał:

Z 10lat mam w Orange po kablu do tej pory było ok a teraz gubi mi wi-fi. 2minuty jest 20nie ma i tak co chwile

To możę modem do wymiany ?  A po kablu to Wyłącz wi-fi i kablem wypróbuj czy działa , co tam Masz laptop czy komputer stacjonarny .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v