Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Nie wiem.. Raczej nie, bo do tej pory jeszcze żadna nie wróciła. A nie obracam się w towarzystwie jakichś dwudziestek co czekają na księcia z koniem, tylko wszystko to stare panny przed czterdziestką

Księcia z koniem🤔...a po co ten...koń🤔

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Zauważyłem taką prawidłowość, że o ile kumple zyskiwali u dziewczyn po bliższym poznaniu to ja zawsze traciłem

Nie gadaj kobietom o tym co robi...babka🤷

Opublikowano
Agrest napisał:

I powiem Ci że to będzie już trwały trend. A do tego ursusy kupowali malu raczej w wieku bliższym emerytury. Państwo I unia pokazało dobitnie że chleba z rolnictwa nie będzie. Przyczepy co raz tańsze i co raz więcej. Agregatów od groma. Działek siedliskowych co raz więcej... dobrze to już było i jeśli polityka uni nie zrobi zwrotu, to nie wróci więcej

ja bym za duźo głośno nie mówił 🤭 może się to kiedyś przydać...

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Już mam plan na dziś

Jeb🔨ć wyborców 🌈 zarazy 

Może o tak intymnych szczegółach swego życia, to nie tutaj 😒

Śniadanko właśnie jem i jakoś mnie niesmak dopadł 🤮

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
Przed chwilą, Kowalsky30 napisał:

jak to przeżyję

Co nas nie zabije, to nas wzmocni....

Potraktuj nie o jako naukę...

W sumie to nie dziwię się że tak przeżywasz...chyba w sumie z tydzień była twoja dziewczyną.. ciężko teraz się odzwyczaić...

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Nie wiem.. Raczej nie, bo do tej pory jeszcze żadna nie wróciła. A nie obracam się w towarzystwie jakichś dwudziestek co czekają na księcia z koniem, tylko wszystko to stare panny przed czterdziestką

To gdzie to towarzystwo? na zlocie czarownic z jeziora Loch Ness?

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Co nas nie zabije, to nas wzmocni....

Potraktuj nie o jako naukę...

W sumie to nie dziwię się że tak przeżywasz...chyba w sumie z tydzień była twoja dziewczyną.. ciężko teraz się odzwyczaić...

Ciekawe Czy była tego świadoma że była jego dziewczyną 🤔

Opublikowano
Agrest napisał:

4 minuty temu, Baks00 napisał:

Patrz Lubelskie 🤭

Wiem jakie ceny wiosną były bo szukałem.

Teraz nie szukam ale wyszukiwanie mam zapisane i czasem przeglądam.

Skorup dużo więcej i ceny spadły

A co do lubelskiego, to ten wczoraj przejechał kilka kilometrów i  zyskał 2050zł w wywoławczej🤭

https://www.olx.pl/d/oferta/rozsiewacz-wapna-rcw3-okazja-tanio-sprawna-CID757-ID12pV0a.html

z węgrowa?

Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Nie wiem jak to przeżyję

Babka aż taka...agresywna🤔

4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Już mam plan na dziś

Jeb🔨ć wyborców 🌈 zarazy 

Ryszard dlaczego publicznie prezentujesz swoje dewiacje🤔

• Haha 1
Opublikowano
radekz200 napisał:

1 minutę temu, Agrest napisał:

Wiem jakie ceny wiosną były bo szukałem.

Teraz nie szukam ale wyszukiwanie mam zapisane i czasem przeglądam.

Skorup dużo więcej i ceny spadły

A co do lubelskiego, to ten wczoraj przejechał kilka kilometrów i  zyskał 2050zł w wywoławczej🤭

https://www.olx.pl/d/oferta/rozsiewacz-wapna-rcw3-okazja-tanio-sprawna-CID757-ID12pV0a.html

a pronarki w cenie?

tak ale paletowe nie te wonskie 🤭

Agrest napisał:

1 minutę temu, PAN88 napisał:

To mało zyskał. Przyczepa z Sieradza pojechała pod Kraków i 9 tys złotych zyskała.a wiem bo ja oglądałem. 

Trzeba mieć umiar, cena ma być akceptowalna , a kupił naprawdę taniu.

I za te pieniądze się sprzeda, a przewiózł tylko 50km

więcej niż 100 chyba...

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Desperado napisał:

To gdzie to towarzystwo? na zlocie czarownic z jeziora Loch Ness?

Szło mi raczej o przedział wiekowy w jakim szukam

16 minut temu, Qwazi napisał:

Babka aż taka...agresywna🤔

Ryszard dlaczego publicznie prezentujesz swoje dewiacje🤔

Kurła Kwasi. Dziś jest 9 msc i 13 dni a krowa się nie wycieliła. Znaczy, że znowu byczek. To ta co nasienie dobierałeś. Nie przyniosłeś mi szczęścia, a jak jeszcze poród będzie przebiegał problematycznie to się czerwonymi wstążkami na spotkanie z tobą obwiązę

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 1
Opublikowano

Nie liczy się miesięcy tylko dni. Ciąża u krowy przebiega średnio 282 dni, a zatem jest w terminie jeszcze. 

A to Ty jednak zamierzasz dopuścić do takiej sytuacji, że Cię będę mógł zobaczyć na żywo? Toś mnie teraz zaskooooooczył😱

Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Nie wiem.. raczej mało prawdopodobne bo odkąd się z tobą i pafnucym zakolegowałem wszystko się popierdoliło. Jeża mi przynosicie

No i po... zaskoczeniu 🤷

5 minut temu, slawek74 napisał:

z jednej słomki dwaxtygodnie różnicy i dwie jałówki...

HF-y się nie liczą🤷

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

I powiem Ci że to będzie już trwały trend.

A do tego ursusy kupowali malu raczej w wieku bliższym emerytury. Państwo I unia pokazało dobitnie że chleba z rolnictwa nie będzie.

Przyczepy co raz tańsze i co raz więcej. Agregatów od groma. Działek siedliskowych co raz więcej... dobrze to już było i jeśli polityka uni nie zrobi zwrotu, to nie wróci więcej 

Chyba u Ciebie. Chałup do sprzedania brak, przyczepy w cenach kosmicznych. Szukam wozu na stalowej ramie to bez 1200-1500 nie podchodź. O przyczepie nawet nie myślę przy tych cenach i moim użytku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v