Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, konteno napisał:

dokładnie tak było z tą z okolic @pedro2 co u nas pracowała , czego to sie człowiek nie nasłuchał o jej chłopaku , że ma własne mieszkanie , suva merca i audi w sedanie 

porobiła ze 2 lata pogadała a że zaradnego porządnego nie znalazła to za Odrę do roboty ruszyła 

a że religijna katoliczka to nie dziwię się że szuka o podobnym podejściu zapewne i swoimi bajkami stawia poprzeczkę 

Ty wybierasz chyba same firmy co najgorsza patologię przyciągają. Same ruchawice 🤭 

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Nawet ukochany tymbark P0drozał już P0nad 5 zł

Oj Rysiek....zobacz od kiedy podnieśli za cukier.

Po ile kupujesz?

Przy większej ilości znajdę dla ciebie taniej...naprawdę.

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Jeszcze trochę kłamstw i sam się obali 

I co Jarosław dement wróci ?? Wczoraj jakies wycinki widziałem z tego jego zjazdu to dziadek kompletnie odlatuje, demencja starcza już ostro o sobie daje znać ...

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Oj Rysiek....zobacz od kiedy podnieśli za cukier.

Po ile kupujesz?

Przy większej ilości znajdę dla ciebie taniej...naprawdę.

P0 3.90 ostatnio były w stokrotce

Szuka się gdzie promocja

Ale w miejscowym bez promocji z 4.70 na 5.30

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

I co Jarosław dement wróci ?? Wczoraj jakies wycinki widziałem z tego jego zjazdu to dziadek kompletnie odlatuje, demencja starcza już ostro o sobie daje znać ...

Chciałbym żeby czarnek go zastąpił

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Chciałbym żeby czarnek go zastąpił

Ten jeszcze lepszy POjeb, z nim u sterów PiS nie zbierze więcej niż 20% ... Zresztą o czym mowa, póki Jarek nie trafi do trumny to tam na prawicy nic się nie zmieni ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A jakie możesz mieć problemy

2 traktury, motur

Ford

No i prezes odsunięty

Ja to mam problemy

Czort niemiecki chce zniszczyć nas. 

Rysiu nie nerwuj się, miej wszystko w d*pie.

Opublikowano
30 minut temu, Rolnik1973 napisał:

A jakie możesz mieć problemy

2 traktury, motur

Ford

No i prezes odsunięty

Ja to mam problemy

Czort niemiecki chce zniszczyć nas. 

Oj czlowiecze...pieniądze i reszta to jest nic...

Się żyć odechciewa...

Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Ten jeszcze lepszy POjeb, z nim u sterów PiS nie zbierze więcej niż 20% ... Zresztą o czym mowa, póki Jarek nie trafi do trumny to tam na prawicy nic się nie zmieni ...

Wyliczyli już suszowe? 

Bo nigdzie nie było suszy 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Się żyć odechciewa...

No weź 🙆‍♂️

Nie żartuj

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Nałóg silniejszy 

Pod wieczór kropiło, wyleciałem na pół godziny 

IMG_20241013_181826_5.jpg

Co to za grzyb? Jest tego sporo, z daleka jak prawdziwek, korzeń gruby, pod łbem blaszka 🤔 szatan chyba nie?

IMG_20241013_171813_0.jpg

Rycerzyk... U mnie mało podgrzybków jakoś w tym sezonie

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Kto wybżydza ten nie rucha.

Za mojej kawalerki musiałem się sporo nadeptać zanim coś.

Ale fakt, za patolą się nie latało 

19 minut temu, radekz200 napisał:

co zarobi to zarobi ale co pociupcia to jego 😂😂

Noo jak umoczy to dobre i tyle 

• Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, Buszmen11 napisał:

Sporo jest "panienek" co szukają sponsora, w tym masz rację. Jest też sporo takich co jak ma być z byle kim to woli być sama. Są i takie co pchają się na dzidę bo szukają przygód... 

Dobrze że wszystkie chłopy są cnotliwe i tylko po ślubie z jedną jedyną współżyją

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v