Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Widzę same oporowcy agrofoto

A ten leń i Nierób nie ma kiedy od rana zajrzeć na af 

🙋‍♂️

Telefon Ci się rozładował Rysiu 🤔

Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

pany chętny kto... bo mam namiar na takie cudo 😲

Screenshot_20240825-103412 (1).png

Znowu Jackowi do chałupy zaglądasz?

Opublikowano
14 minut temu, Leszy napisał:

Ostatnio jakiejś emerytce wyłudzili 700 tyś. Wiec wiesz. Się umysł trochę zatępi i przekażesz to jakiemuś zaginionemu wnuczkowi z Niderlandów. 😜 

swoje wnuczki mam na miejscu więc się nie sil ....ty to taki cienki jesteś z tymi swoimi mądrościami ...niby chcesz dokuczyć a nie wychodzi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

3 minuty temu, Agrest napisał:

Znowu Jackowi do chałupy zaglądasz?

a to chałupa jest twoim zdaniem 🤔

bo mi to wygląda na zagrodę dla świń 🤔

Opublikowano
PAN88 napisał:

9 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Widzę same oporowcy agrofoto

A ten leń i Nierób nie ma kiedy od rana zajrzeć na af 

🙋‍♂️

Dokładnie 🤣

@kris91 jakie zboże na poplon pod ziemniaka? .

Na foto owies w ilości 100kg/ha plus 25kg/ha rzodkiew melioracyjna. 

IMG_20240902_104713.jpg

Żyto sypnąłem, na całe 1.5 tys m² 🤭🤭🤭

Opublikowano
18 minut temu, Bogdan_ja napisał:

swoje wnuczki mam na miejscu więc się nie sil ....ty to taki cienki jesteś z tymi swoimi mądrościami ...niby chcesz dokuczyć a nie wychodzi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

a to chałupa jest twoim zdaniem 🤔

bo mi to wygląda na zagrodę dla świń 🤔

bogdan a myślisz że ty komuś dokuczasz?  😂

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

a skąd ja człowiek dusza jestem 😙

choć kilku już się osralo i na samą myśl o mnie ich telepie i nie wiedzą gdzie uciekać 🤣

to może nie przed tobą tylko tym kolegą z więzienia 😂😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, radekz200 napisał:

bogdan ty to byś się nadawał to freak fight ów 😂😂😂 byś zarobił kolejne miliony na lokaty 😛

a po co mnie ....ja to mam już za sobą nie jeden freak ...ale są tacy co lubią i z tego żyją ...darmowe wczasy co raz mają 🤣🤣🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

a ja rower marki ukraina, do dzis gdzies tam u ojca rama stoi z niego, z 15 lat bańki z mlekiem do mleczarni woził

Porządny sprzęt 

2 godziny temu, jahooo napisał:

zegarem marki Casio bez melodyjek

Casio niebezpieczne są. Podobno dziwne uczucie jak zaczyna odliczać czas malejąco 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał:

bogdan ty to byś się nadawał to freak fight ów 😂😂😂 byś zarobił kolejne miliony na lokaty 😛

Ja bym chętnie wszedł z nim do klatki. Lubię takich 50 kilkuletnich miśków. Może tam jeszcze trochę krzepy jest ale nawet nie wyobrażasz sobie jakie to drewniane. Morde na tacy podaje😂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Pieniądz też traci na wartości. W kobietę to nie inwestuj wcale bo to się nigdy nie zwróci

to pomysl jakim przegrywem będziesz w moim wieku ...bez rodziny ,bez nikogo .....🤣 z babko na cmentarzu pogadasz ino 

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v