Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Ci za duże doświadczanie w wysadzaniu tam mają by ich do nich dopuścić. 

O, ubiegłeś oficjalny przekaz.

Lata zohydzania wykiełkowały🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Prawdopodobnie jeszcze jeden wydatek zimowy się szykuje, w Orkanie C-330 się lekko przez korek wlewu oleju porzygała więc pewnie remont się powoli zbliża.

No ciapek w orkanie lekko nie ma. 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Prawdopodobnie jeszcze jeden wydatek zimowy się szykuje, w Orkanie C-330 się lekko przez korek wlewu oleju porzygała więc pewnie remont się powoli zbliża.

Zostaw...

Jak mało to tak jeszcze wiele sezonów....

Te nowe części to...

Zostaw..

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

No nie tylko tobie wolno innych denerwować..🤷

Ale ja kogoś denerwuje 🤔

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Jak tam, wyrwałeś już jakąś panne na tą swoję deskę The Best Rolnika ?

Nie interesuj się 

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Szczerze, nie wiem czy w tym roku bym się załapał na suszowe, ale nawet jeżeli to nie mam absolutnie nic przeciwko temu aby pieniądze na to zarezerwowane poszły na powodzian, ja sobie bez tych 250zł do ha poradzę ...

Nie bądź taki skąpy

Dorzuć kasy z 3 t bobu choć

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Nie bądź taki skąpy

Dorzuć kasy z 3 t bobu choć

A co ty taki skory z cudzego dawać, byś dał coś ze swojego ... Ale nie, ty się nie podzielisz, ty tylko łapę po cudze potrafisz wyciągać ...

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

O, ubiegłeś oficjalny przekaz.

Lata zohydzania wykiełkowały🤭

W prawie tym samym czasie gdy ty również oficjalny przekaz ubiegłeś. ;) 

7 minut temu, Agrest napisał:

Ukry wał by roskopały, a na Rosjan wina by poszła. To pewne.

Słowiański naród ma być skłócony ze Słowianami, a z germańcem i amerykańskim miksem beznapletkowym się jednać. Jednać znaczy być podległym.

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

W prawie tym samym czasie gdy ty również oficjalny przekaz ubiegłeś. ;) 

Ooo, tu się mylisz.

Tym razem propaganda miłości Polsko ukraińskiej przez ciebie przemawia.

A dla własnego bezpieczeństwa nie powinna. Przydała by się chociaż zasada ograniczonego zaufania.

Powiem Ci że chleba z tej mąki nie będzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v