Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Ślimaki zjesz co o odruch wymiotny przyprawia a ser nie pasuje?🤭

Na studiach koleżanka z Francji przywiozła pleśniaka. Biedna się wstydziła bo jadąc pociągiem  niektórzy przedział opuszczali pomimo zapakowania w kilka reklamówek. 

No powiem że jebało to okrutnie. Ale smak super.

Jednego zjadłem i w tym wcieleniu wystarczy.

Ser jest dobry. Jem b. dużo i to prawdziwego domowej roboty z ekologicznego mleka tyle że nigdy z piwem. Jakoś to się nie zazębia.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Pasowało by lexusa kupić żeby wstydu nie było przed sklepem stanąć 🤭

600 z góry się należy 

Masz córkę, Sławek syna i lexa

A pamiętaj że Marek to i fenda Ci zabierze 

Opublikowano
15 minut temu, Agrest napisał:

I to je skutecznie odstraszało.

Nawet nie chcę myśleć jaką ksywę Ci nadały🥺

Big cyc specjalnie na tą okoliczność utwór nagrał. 🐷

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

A jak myślisz, czemu on sobie leży nie zamontowany, a w ciągniku jest taki, jak podlinkowałeś🤔, który jest na drugim zdjęciu 🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Serowe towarzystwo to odklejency, mam paru znajomych to daj spokój. Masz miejsce w skrzynce?

A nie wiem,  ale powyrzucam parę ankiet

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, konteno napisał:

ma to niby lżej dzięki przekładni ale ze względu na konstrukcję delikatniejsze od oryginału R11 czy jak mu tam 

no i wszystko na jedno kopyto i podziału na lepsze gorsze chyba ni ma

ten chyba lepszy konstrukcyjnie mi sie wydaje  

ROZRUSZNIK-SZYBKOOBROTOWY-URSUS-C385-902

Nie ma podpartego bendixa...dla mnie dyskwalifikacja. Raz już zębnik wydobywałem że środka. Dobrze, że szkód nie narobił 

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, Karol6130 napisał:

A tu na AF jest pewien szlachcic

Może też i sery ma 

Spróbuj poprosić, może co chłopstwu rzuci jakim serem

On z rodu królewskiego to może nie chcieć 

4 minuty temu, Łolek napisał:

On już stary nie wiele mu potrzeba 

Przecie Karol już o sobie myśli 🤭

Przyjrzał się linkowi?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Zjechałem do domu wieczorem, kartofli nie ugotowane, mówię kobicie coś Ty obiadu nie gotowała dzisiaj? 

A ona oczy postawiła, mówi toć jadłeś 🙆 

🤨

Trzeba jutro do księcia niech demony przepędzi bo umysł przejęły 

To nie znaczy że na kolację masz kartofli nie jeść. Wczoraj sąsiad u nas był i z rok kartofli nie jadł, na śniadanie ugotował sobie i u nas Merlin racuchów zrobiła to na kolację już tych z rana nie odsmazal bo mówi ze zbyt dużo szczęścia jak na jeden dzien

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

ale dlaczego Żubrówka?

A co za różnica aby kopało

1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Pewnie promocja w dino tak jak i na namysłów

Namysłowa lubię, promocji w Dino nie było chyba bo to Lidl niemiecki 

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Bo szkoła kosztuje i mądry jesteś po nieudanym zakupie 🤔

No to jest szkoła, która daje najlepsze efekty...na własnej d..ie🤷

Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał:

A tak w ogóle wychodzisz gdzieś?

nigdzie , 20km do miasta, autobusu ni ma by po % wrócić a jechać aby jechać ni ma sensu , a z ludźmi z roboty to i w robocie się zobacze

Opublikowano

Oryginalny z 86 też mam od ciapka. Ale komutator już jest tak starty, że nawet przetoczyć się nie da. Ale działa. Na zapas sobie leży, w razie draki. Działa. Nie będę już szedł do garażu, żeby fotkę zrobić 

2 minuty temu, 6465 napisał:

U mnie w ciapku rozrusznik od nowości początek roku 88. Tylko wirnik wymieniony i szczotki. 

• Like 1
Opublikowano
11 minut temu, Karol6130 napisał:

600 z góry się należy 

Masz córkę, Sławek syna i lexa

A pamiętaj że Marek to i fenda Ci zabierze 

Lexa jeszcze nie mam🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v