Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

Pan tokarz z wykształcenia? Do czego te rolki i jak wygląda pół rolki?😁

Oj tam...

Taka rolka ze siana...

Kurna mata jakieś sposoby na luslanie słonecznika?

Strasznie żmudne zajęcie....tak ręcznie...

Opublikowano
13 godzin temu, Qwazi napisał:

Jestem dokładnym zaprzeczeniem tej Twojej teorii. Wogóle co to jest za pitolenie

Ty to Ty a nie każdy ma takie samo POdejście do zakładania rodziny i potomstwa , piszę tylko z obserwacji okolicznych rodzin 

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, radekz200 napisał:

daj już se spokój z tym komornikiem bo to do mnie nie pasuje 😛😛

To Twoja subiektywna opinia🤭...

16 minut temu, Leszy napisał:

Waga potrzebna by się z bykami szarpać. Ten się szarpie jedynie z wiśnią i może porzeczką. 😉

A te nie kopią ani nie wierzgają😉...sposobem to i byka ogarnie🤷...

Opublikowano

Czyli co, córki nie są nic warte bo co?

Bo dziecko przyniesie? 

Nazwisko zmieni?

Czy może sama myśl że może robić te rzeczy z obcym cię jako ojca by przerażały.

Powiem Ci że nie jeden ojciec poprostu ucieszył by się z konsekwencij postępowań swojej córki, jeśli to przyniosło by mu wnuka.

Jest jeszcze tu dwóch co dzieci mają a dalej dorośli całkiem nie są.

13 minut temu, konteno napisał:

Ty to Ty a nie każdy ma takie samo POdejście do zakładania rodziny i potomstwa , piszę tylko z obserwacji okolicznych rodzin 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, szymon09875 napisał:

Co za różnica czy to będzie syn czy córka 🤔 

Aby zdrowe było 👍

dla zdrowych fizycznie i psychicznie ludzi żadna bo w normalnej rodzinie łatwiej do dobre relacje, po prostu dla ludzi z chorobami problemami różnej natury lepiej dać se spokój i na wszelki zrezygnować z potomstwa i czasem również i  związku 

Edytowane przez konteno
  • Confused 1
Opublikowano

35 minut temu, 12Pafnucy napisał:

I cyk dwie i pół rolki zrobione...biznes jest biznes....

wiecej dojazdu niz roboty ?? jak za taka fuche bierzesz ?

23 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Oj tam...

Taka rolka ze siana...

pusc se film i rob..

moze byc i kino oralanego niepokoju 🤣

3 minuty temu, konteno napisał:

dla zdrowych fizycznie i psychicznie ludzi żadna bo w normalnej rodzinie łatwiej do dobre relacje, po prostu dla ludzi z chorobami problemami różnej natury lepiej dać se spokój i na wszelki zrezygnować z potomstwa i czasem również i  związku 

zaloz se tindera albo badoo..

kazda potwora znajdzie swojego amatora.

masz dom,prace,gospodarstwo-to jestes gosc z gornej polki 🤣

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał:

no ta ty z agreścikiem wiesz lepiej 😂

Każda opinia jest subiektywna, jeśli dotyczy osoby, która ja wygłasza 🤷...chyba się że mną zgodzisz, że nie bardzo można obiektywnie wypowiedzieć się o samym sobie🤔

Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

ja tam znam inne przysłowie 😂😂

Kto nie ma brzucha ten kiepsko rucha🤔

32 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Oj tam...

Taka rolka ze siana...

Kombajnem we wrześniu z pnia...

Opublikowano
2 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Kto nie ma brzucha ten kiepsko rucha🤔

Kombajnem we wrześniu z pnia...

Jest lepszy talerzówka/gruber i ogień do przodu 🤣 

@12Pafnucy za poradę 5set się należy 🤣. Akurat przyda się nad morzem 

Opublikowano
17 minut temu, konteno napisał:

Ototo. 

Chyba trzeba kosiarkę odpalić... Przy drodze skosić i o jakimś obiedzie myśleć...

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, PAN88 napisał:

Jest lepszy talerzówka/gruber i ogień do przodu 🤣 

@12Pafnucy za poradę 5set się należy 🤣. Akurat przyda się nad morzem 

Próbowałeś gruberem 🤦 toć to nie ma racji bytu

Edytowane przez Baks00
Opublikowano

U mnie na wsi się zaczęło szaleństwo. Zdjęcie z przedwczoraj z kosiarką robiłem w tym samym miejscu. Pewnie dzisiaj zostanie tylko moja i jeszcze jednego, który matego trochę więcej i też nie sra ogniem...

IMG_20240816_114115_877.jpg

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Qwazi napisał:

U mnie na wsi się zaczęło szaleństwo. Zdjęcie z przedwczoraj z kosiarką robiłem w tym samym miejscu. Pewnie dzisiaj zostanie tylko moja i jeszcze jednego, który matego trochę więcej i też nie sra ogniem...

IMG_20240816_114115_877.jpg

U kolegi w czwartek kosili i go pytam co tak wcześnie, a on muszę bo co będę tym k**wą dawał. Zetne hektar a reszta niech czeka. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v