Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
19 minut temu, Leszy napisał:

Masz racje, samemu lepiej XD 

Czasami warto to przemyśleć 😉

1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Jak dbasz tak masz

Zgadzam się 

20 minut temu, Karol6130 napisał:

Dobra wiadomość taka że 100% cielności dziś 

Sam inseminujesz ?

Opublikowano
5 minut temu, slawek74 napisał:

te 20kg to nie znaczy dobrze.... ja przez 24lata ta sama waga no może ze 2kg więcej...

Z chudego szczypiora? Teraz taki w sam raz jest

5 minut temu, slawek74 napisał:

te 20kg to nie znaczy dobrze.... ja przez 24lata ta sama waga no może ze 2kg więcej...

Z chudego szczypiora? Teraz taki w sam raz jest

Opublikowano
10 minut temu, niesamowity90 napisał:

Witajcie, kuku wczoraj posiane i popadało w nocy, żeby jeszcze żyto na kiszonkę przed deszczem udało się zebrać to wcale lux by było...kupkówki zaczynają pierwsze kłosy puszczać, nie nadążam :ph34r:

Rychu ,Ryyyyysieeeeekk   ,ratuj chłopa ,doradż co😉

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Zawsze są. Ile razy słyszałem, że "ogrodnicy" już były wcześniej, a potem i tak przymrozek był. 

U mnie jeszcze nie, ale po ludziach to już powyżej 3 liści ma. 

U mnie 10 dzień po siewie już 2 liść idzie 

• Like 1
Opublikowano

kolejna deszczowa noc- ale pewnie na piasku cos bedzie sie dalo robic. gdy obeschnie.

2 strony postow psycho-fanow o mnie i mojej zonie...

info dla normalnych ,zdrowych na umysle,bo na ciele to wsrod rolnikow nie ma 🤣

moja zona jest 3 lata mlodsza ode mnie ,jak pan bog przykazal..ma 48 lat..

zaden kolega rutkowskiego nie zadal sobie tyle trudu zeby znalezc post do ktorego sie odnosilem piszac o tych 10 latach..

przegrywy maja duzo czasu wiec powinni znalezc.choc stron troche przybylo.

17 lat na forum i widze ze ze zdrowiem psychicznym jest coraz gorzej..

detektywi  z bozej laski 🤣 maja cos wspolnego z kwadratowo glowa- w glowie namieszane .🤣

popadalo wiec sobie popisze.zona w pracy corka w szkole .do pracy na popoludniu.

reszty nie musicie czytac to dla psychofanow 😂🤣😂

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Aż mnie zaciekawiło.

Kiedy tak napisał?

nigdy..

11 godzin temu, Desperado napisał:

Kilka dni temu, nie chcę mi się szukać, napisał że ma o 10 lat starszą i sobie chwali, jeszcze Tomek mu odpisał że inna chyba nie chciała ciecia, czy coś w tym stylu.

cwoku przeczytaj post do ktorego sie odnosile.

To nie chodzi o to, bo może i fajna kobita, ale łatkę wszystkim umie przystawić jaki to amant.

z ciebie sie wysmiewac to zaden zaszczyt,to banalna sprawa

Taaaaaaaaa   🙆‍♂️kłamiesz, dałeś się złapać nieraz na kłamstwie i sam się sypnąłeś przegrywie.  xD

kiedy ?? na jakim klamstwie .

konktetnie z przykladami..

Tu to napisał i się teraz wypiera.

obraz.png

teraz poszukaj postow karola i sprawdz o co chodzilo.

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

No późniejsza szkoła...

Mnie też uczyła....taka fajna, młodzieżowa zawsze była...

No coś widać zaiskrzyło.

Sporo lat są razem.

Aha...

No jednak ciekawe jaki kontekst.

A mniejsza. 

Zaciekawiło mnie bo dość rzadkie.

Nie widzę nic złego w tym.

w moim wypadku nic takiego nie ma miejsca.

10 godzin temu, Desperado napisał:

Tomasz mu na to odpisał czyli zrozumiał o co chodzi tak jak ja i wtedy nie prostował tylko teraz pali znowu głupa.

Screenshot 2024-05-06 at 22-18-16 Pogoda rolnicza w 2024 i nie tylko.png

tomus to klamca.. akurta jemu klamstwa udowodniono 

10 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Chyba nie potrafi...

Klamca z niego spory.

jakies przyklady ??

daj chociaz jeden ..

10 godzin temu, 6465 napisał:

Desperado będziesz kolekcjonował posty jak kowalsky30? Sekta spokuj. Nie ważne kto z kim śpi. Ważne żeby dzieci były zdrowe.

kazdy kot zmienia konta ma  problemy psychiczne czego orawiok i sean sa najlepszymi przykladami..

10 godzin temu, 6465 napisał:

Jak o jacusia chodzi to ja nie czytam bo on cytuje 10 komentarzy i jakieś swoje wypociny dodaje. 

ja czytam -mma duzo czasu w pracy...

10 godzin temu, Desperado napisał:

Nie szukaj dziury w całym, bo podałem fakty czarno na białym.

Strona 1587, poczytaj o co chodziło.

jeszcze raz piwniczaku -znalez post do ktorego sie odnosilem..

3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

14mm za noc, 18 za maj, dalej pada lekko.

juz przestalo. 

3 godziny temu, Bananek napisał:

7 litrów z burzy o 1:40

i ja pomijam, bo nie chce mi się czytać takich długich postów. wyrywa z kontekstu i odpowiada z d*py

Tomek, nigdy nie myśl, żeś jakiś gorszy od innych. masz dwie ręce, chodzisz, rozum na swoim miejscu. nie pisz więcej takich głupot

do ludzipsychicznie zaburzonych nie ma sensu pisac z sensem..

do ogarka-gdybys nie wiedzial to obecnie bogdan-patrz punk o zmianie kont. nie da sie madrze pisac.

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

on tu cała swoją nędzę opisał to i nie dziwię się że mu się prawda wymknęła....🤣🤣🤣🤣🤣

toć to zwykły najemnik bez rozumu 😲

jak parobke ? wnuki cie odwiedzaja ??

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

pamiętaj że im dłużej jesteś kawalerem tym dłużej inni dymają twoja przyszło żonę 😲

a twoja odkad uciekla to ilu miales "szwagrow""

46 minut temu, Baks00 napisał:

Screenshot_2024-05-07-08-37-04-20.jpg

a najlatwiejsza opcj- niech nic nie zalozy ,to na polskich plazach rzadsze niz lyzw

13 minut temu, slawek74 napisał:

jak ty sie sprawujesz w lozku tak twoja w kuchni ..

Opublikowano
47 minut temu, pedro2 napisał:

Do 15go wszystkie modele zgodnie bez deszczu pokazują.

Chyba będzie bieda. 

Doglebowka na drugi rok zostanie. Trzeba szukać czegoś po wschodach 

tezosar box czeka 😛

• Like 2
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał:

kolejna deszczowa noc- ale pewnie na piasku cos bedzie sie dalo robic. gdy obeschnie.

2 strony postow psycho-fanow o mnie i mojej zonie...

info dla normalnych ,zdrowych na umysle,bo na ciele to wsrod rolnikow nie ma 🤣

moja zona jest 3 lata mlodsza ode mnie ,jak pan bog przykazal..ma 48 lat..

zaden kolega rutkowskiego nie zadal sobie tyle trudu zeby znalezc post do ktorego sie odnosilem piszac o tych 10 latach..

przegrywy maja duzo czasu wiec powinni znalezc.choc stron troche przybylo.

17 lat na forum i widze ze ze zdrowiem psychicznym jest coraz gorzej..

detektywi  z bozej laski 🤣 maja cos wspolnego z kwadratowo glowa- w glowie namieszane .🤣

popadalo wiec sobie popisze.zona w pracy corka w szkole .do pracy na popoludniu.

reszty nie musicie czytac to dla psychofanow 😂🤣😂

nigdy..

cwoku przeczytaj post do ktorego sie odnosile.

z ciebie sie wysmiewac to zaden zaszczyt,to banalna sprawa

kiedy ?? na jakim klamstwie .

konktetnie z przykladami..

teraz poszukaj postow karola i sprawdz o co chodzilo.

w moim wypadku nic takiego nie ma miejsca.

tomus to klamca.. akurta jemu klamstwa udowodniono 

jakies przyklady ??

daj chociaz jeden ..

kazdy kot zmienia konta ma  problemy psychiczne czego orawiok i sean sa najlepszymi przykladami..

ja czytam -mma duzo czasu w pracy...

jeszcze raz piwniczaku -znalez post do ktorego sie odnosilem..

juz przestalo. 

do ludzipsychicznie zaburzonych nie ma sensu pisac z sensem..

do ogarka-gdybys nie wiedzial to obecnie bogdan-patrz punk o zmianie kont. nie da sie madrze pisac.

jak parobke ? wnuki cie odwiedzaja ??

a twoja odkad uciekla to ilu miales "szwagrow""

a najlatwiejsza opcj- niech nic nie zalozy ,to na polskich plazach rzadsze niz lyzw

jak ty sie sprawujesz w lozku tak twoja w kuchni ..

Nie ma się czego wstydzić, tak też bywa, dobrze wiemy że kłamiesz, więc twoje prostowania nic nie zmienią, posty Karola były jasne i wyraziste, chodziło o 20 sto i 60-cio letnie kobity, a ty się pochwaliłeś swoją. 🙆‍♂️   xD

Opublikowano

wczoraj jeden pryskal doglebowo kukurydze-kurzylo sie bardziej niz gdy sial..

ja zawsze pryskam nalistnie.czasami trzeba poprawiac ale w tamtym roku doglebowe kazdy poprawial.

zamienniki tytusa daj rade a i cena zacheca.

tezosarem pare lat temu poprawialem.

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Nie ma się czego wstydzić, tak też bywa, dobrze wiemy że kłamiesz, więc twoje prostowania nic nie zmienią, posty Karola były jasne i wyraziste, chodziło o 20 sto i 60-cio letnie kobity, a ty się pochwaliłeś swoją. 🙆‍♂️   xD

cwoku piwniczny -karol pisal ze ma dziewczyne 86 rocznik i nie byl pewny czy da jeszcze rade. wiec odpisalem ze moja 10 lat starsza i daje rade....

rozumiesz kontest przyglupie ???  10 lat starsza od jego dziewczyny a nie ode mnie..

gdybys byl normalny to bym ci dal link do jej fb..

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

cwoku piwniczny -karol pisal ze ma dziewczyne 86 rocznik i nie byl pewny czy da jeszcze rade. wiec odpisalem ze moja 10 lat starsza i daje rade....

rozumiesz kontest przyglupie ???  10 lat starsza od jego dziewczyny a nie ode mnie..

gdybys byl normalny to bym ci dal link do jej fb..

Pacanku daj link bo ci nie wierzę, kłamiesz jak najęty.    🙆‍♂️ xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v