Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tam leży jeszcze z tamtego roku

Nakryty świeżym 

1 minutę temu, Qwazi napisał:

Grubo gnoisz pod ten owies🙆...dasz radę przyorać 🤔🫣...toć to będzie z metr samego gnoju🧐...🤭

Sławek pisał że się nie da szybko zmienić bonitacji

A ja, potrzymaj mi piwo

• Haha 7
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Tam leży jeszcze z tamtego roku

Nakryty świeżym 

Sławek pisał że się nie da szybko zmienić bonitacji

A ja, potrzymaj mi piwo

Tak🤔..to popatrz na... Wieśka 👇🤭

5 minut temu, Strongman napisał:

Kupa gnoju rośnie trzeba jentyla kupować 

20240502_131054.jpg

I passatem rozwoził😁

Edytowane przez Qwazi
  • Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Qwazi napisał:

Rochu dlaczego mnie podglądywywujesz🤔🙆... wniosek ciekawy, tym bardziej, że do niego "doszłeś"🤷.

Spokojnie nie panikuj, nic na ciebie nie mam😂 Chciałem tylko zwrócić uwagę, że twój typ osobowości (Pafnucego także) predysponuje do zdrady, co wcale nie oznacza, że nie zostaniesz wyjątkiem potwierdzającym regułę

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, 6465 napisał:

Marcin, nie samą robotą człowiek żyje. Mam wrażenie że ty nie masz czasu na przyjemności. Żadna kobieta z tobą nie wytrzymie.

ale jeśli jego robota w tej skali którą się robi nie daje takiego samego dochodu i poziomu życia jak u innych i nie udaje się tego ani 

8 godzin temu, wojtal24 napisał:

mi kiedyś ktoś naopowiadał że jak rzadsza to lepiej planuje i zasialem na próbę na jednej działce 72tys i plon o 20% mniejszy

to na najniższym rozstawie /wysiewie jeszcze w międzyrzędzia coś dorzuci 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
5 godzin temu, Michal2399 napisał:

Kolejny dzień świętowania 

IMG20240502093201.jpg

Twoje zdrowie 🥂

1 godzinę temu, Strongman napisał:

Kupa gnoju rośnie trzeba jentyla kupować 

20240502_131054.jpg

Wiesiu ty jakiś biznes zrób na tych pieczarkach

Opublikowano

Widzieli skalę strachu naszych władz po jakimś ekscesie 16sto latka ?

Ja pierdaczę. Kościół by zburzyli i wzmianki by nie było. Ale że atak na synagogę to cała wierchuszka od prezydenta pi ministranta Sikorskiego  płaszczy się i akty błagalne o wybaczenie czyni.

Ot i to jest wstanie z kolan tak poprzednich jak i obecnych...

Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

Wiecie, że od 2025 wszyscy posiadający zwierzęta muszą mieć płytę obornikową?

ja mam płytę CD. może być czy DVD szukać? akurat do końca 2025 pewnie wypstrykam się ze zwierząt hodowlanych

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Spokojnie nie panikuj, nic na ciebie nie mam😂 Chciałem tylko zwrócić uwagę, że twój typ osobowości (Pafnucego także) predysponuje do zdrady, co wcale nie oznacza, że nie zostaniesz wyjątkiem potwierdzającym regułę

Aż nie dowierzam, że nic na mnie nie masz...jak Ty ten profil robiłeś 🤔...

42 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Wiecie, że od 2025 wszyscy posiadający zwierzęta muszą mieć płytę obornikową? Kwasi masz?

A jak sądzisz 🤔...

Ten obowiązek był już od 31 grudnia bodajże 2021...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v