Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Reprezentant pozyskiwania legalnego pieniądza z ostrołeki dziś u mnie był i w poniedziałek ma być. Pan i'm sorry Arkadiusz

Czyżby w życiu Twoim kończył się etap... dziadostwa 🤔...

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Szkoda, że dla mnie nic ciekawego nie ma... Chociaż... Siuntki do paszowozu czasem nie miał? Ale kurła, po paszowozie to to będzie zarżnięte jak kura na obiad...

Tym bardziej, że on tą siuntką jeździ na...smole🤷

Opublikowano
8 minut temu, 6465 napisał:

Mam całkowity 207 i tabletki mi medyk każe brać. LDL 127, HDL 174

A mi skurkowany powiedzial, że mogą mi zaszkodzić leki , trzeba rodzinnego zmienić 🙄🙄🙄

Opublikowano
4 minuty temu, kris91 napisał:

A mi skurkowany powiedzial, że mogą mi zaszkodzić leki , trzeba rodzinnego zmienić 🙄🙄🙄

bo szkodzą… i trzeba je brać cały czas… może weź połykaj tylko kwas omega 3 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Bierz rollera to taka siuntką z napędem.

Daj mi spokój. Dla mnie normalny traktor to się kończy na 1990-1995 i to tylko polski, czeski albo ruski.

1 minutę temu, stempos1980 napisał:

A ostatnio u ciebie była nawet ładna siuntka na handel ale to nie dla mnie taki sprzynt😁

Po Radziu za darmo by była... Kupować to nie...

Przed chwilą, Qwazi napisał:

Nie widziałeś jak Radosław olej wymieniał?

Nie. 

Opublikowano
6 minut temu, radekz200 napisał:

bo szkodzą… i trzeba je brać cały czas… może weź połykaj tylko kwas omega 3 

Ojciec bierze z 15 lat i lepiej się czuje, gorzej mi nie może już być, bo przy zwyklym spacerze zadyszki dostaje zlbo jak po schodach wchodzę, że aż w klatce przydusza i kłuje, a o robocie już nie wspomnę 🙄🙄🙄

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, kris91 napisał:

Ojciec bierze z 15 lat i lepiej się czuje, gorzej mi nie może już być, bo przy zwyklym spacerze zadyszki dostaje zlbo jak po schodach wchodzę, że aż w klatce przydusza i kłuje, a o robocie już nie wspomnę 🙄🙄🙄

nie no ja żartowałem, raczej nie mam zadyszki a mam też astmę 😉

kurła mnie bardziej zastanawia od czego mam ten wysoki cholesterol? bo nie jem tłustego, chyba że to od słodyczy bo tego jem sporo 

Edytowane przez radekz200
Opublikowano
8 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

🙋‍♂️

....a dziś to wolna sobota, czy pracująca jest?....bo nie wiem.... wstawać, czy na drugi boczek się przekręcić ...🤔    

🙂

a wy nie świętujeta dzisiaj? 

14 godzin temu, gregor1284 napisał:

Kiepskie byśki mają skoro 38mln długu narobili

mi to lotto 

Opublikowano
4 godziny temu, kris91 napisał:

A daj spokój, strach myśleć 😅😅😅 "zróbmy z niego barykadę, nie ucieknie" 🤣🤣🤣🤣

A jakieś nerwy mi się w głowie uszkodziły od chodzenia i brakuje przekaźnika między głową a nogami, wieczorem się położył szczęśliwy a rano jak nogi dotknąłem, to jakbym czyjaś dotykał i to trupa, aż kurna dziwnie było i o dziwo humor mnie nie opuścił 😅😅😅😅😅

To ujowo.

Według konowałów się naprawi?

To Ty miałeś te nagłe mega krwotoki?

Opublikowano

Kolejny przereklamowany dzień i 9⁰ zamiast 15⁰. Ale to bardzo dobrze bo i tak wszystko zbyt rozwinięte i mróz robotę zrobi.

A tymczasem się zasiało resztę pszenicy

20240302_135851.jpg

Opublikowano
34 minuty temu, radekz200 napisał:

nie no ja żartowałem, raczej nie mam zadyszki a mam też astmę 😉

kurła mnie bardziej zastanawia od czego mam ten wysoki cholesterol? bo nie jem tłustego, chyba że to od słodyczy bo tego jem sporo 

a próby wątrobowe jak? Bo cholesterol to ona reguluje. Jak coś siada, to i cholesterol rośnie.  

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

@Qwazi skończysz dziś ? To wpadnij pomoc 🤭

IMG_20240302_150121.jpg

Autostradą pojadę. Przy okazji będę...protestował🤔🤭...

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Absolutnie 

Absolutnie tak czy absolutnie nie🤔

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, radekz200 napisał:

a to jakie badania trzeba wykonać?

Aminotransferaza alaninowa i asparaginianowa np.  ;) ALT i AST, ale to w laboratorium będą wiedzieli, albo niech lekarz zleci. 

Opublikowano
11 minut temu, Agrest napisał:

To ujowo.

Według konowałów się naprawi?

To Ty miałeś te nagłe mega krwotoki?

Sami nie wiedzą, leki dają i "może to pomoże, a jak nie to będziemy szukać dalej" 😅😅😅😅 Raz w tygodniu na rehabilitację i się wku***em i z rurek zrobiłem swój jakby chodzik i ćwiczę i sam więcej się postawiłem jak na tych rehabilitacjach, na nogach już stoję, tylko ruszać ciężko ale męczące bardziej od wywalania gnoju 😅😅 Krwotoki ja miał, ale może to ktoś miał większe, zawsze się śmieje, że przejąłem choroby wszystkich, żeby zdrowi byli 👀

11 minut temu, radekz200 napisał:

a to jakie badania trzeba wykonać?

Ty w poniedziałek to już powinien w kolejce do rodzinnego stać, bo powie ze prywatne nie interesują i swoje zleci i czas tylko marnujesz 👀👀👀

• Sad 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v