Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, pedro2 napisał:

Bujda.

Dzwonili do niego na strajku. Dali na głośnik.

Miał taki pomysł bo się boi. Ale podobno dali mu ochronę. 

SBU wpisała go na czarną listę śmierci. 

Mają wszystkie jego dane adresy ile czego ma. To jest chore.

Jak koledzy ze wsi wyjebane mają to się odechciewa. Ja mam mamuśkę w szpitalu i w hvj roboty. Orki, las.  Czas teraz na innych. 

No właśnie on chyba. Tak myślałem że gdzieś go widziałem. Zadymiarz niezły. 

Ojdana dzisiaj był w Boćkach na strajku. Widziałem filmik.

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, kris91 napisał:

Raczej się dogadają z ruskim, zachód dozbroi porządnie i ta broń będzie przeciw nam. Historia zawsze zatoczy koło, gdyby ruski nie chciał pozwolić na dozbrajanie z zachodu to zbombardowaliby na zachodzie kraju tory i drogi i zamknięci by byli, ale jakoś nie chce mi się wierzyć że są tak glupi. To samo z emigracją, długie km samochodów pierwszego dnia stało u naszych granic, nic tylko bombardować, ale nie  oni chcieli żeby jak najwięcej ukraincow trafiło do nam. Kurna, taktykiem mógłbym być 😅😅😅

Cichooooo nie dobra o tym pisać i wspominać bardzo nie dobra 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Sobota rano , człowiek idzie do obrządków a tu tęcza 🌈, co to będzie?

IMG_20240217_065109.jpg

A już wiem,  żona dziś od 5:00 nie śpi obrządki mi zrobiła znaczy weekend dla mnie zaczyna się dobrze  , jakby  jeszcze śruty na młynkowała  na cały tydzień to by było idealnie 

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
57 minut temu, stempos1980 napisał:

Dzień Dobry 

@Agrest dawaj 😁

Toć folię rozłóż. Lepsz jak parasol😁

U mnie za 1-2 godziny ma padać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v