Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Oczywiście 

Wiela byś chciał za tą lalkę? 

No te 20000. Ale jak by który jechał to niech weźmie ze sobą akumulator.

Edytowane przez 6465
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

No te 20000. Ale jak by który jechał to niech weźmie ze sobą akumulator.

Umyj, zrób ładne zdjęcia (na tej drodze za stodoła będzie ok.) Napisz dobry opis (ale nie za słodki) i myślę że w tydzień pójdzie 

Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał:

Umyj, zrób ładne zdjęcia (na tej drodze za stodoła będzie ok.) Napisz dobry opis (ale nie za słodki) i myślę że w tydzień pójdzie 

I cenę niech poda a nie na priv

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Na tle biedronki 🤔🤣🤣

• Haha 1
Opublikowano
45 minut temu, Leszy napisał:

Pomoże to coś??? 

Mi na pewno

Cieliła się dosłownie przed chwilą jałówka u niego(45minut temu zauważyłam na kamerach) cały czas prosiłem mówiłem że to po bbb. Pilnuj chodź a on wyebane. Zanim zdążyłem dojechać ona się wycielila.

Obszedłem światła pogasiłem . Widzę że w kuchni wesoło, nawet nikt nie wyjrzał co się dzieje

I ja mam się nie złościć?

Ciele spore 56kg

9 minut temu, 6465 napisał:

Ale jak by który jechał to niech weźmie ze sobą akumulator.

Ciekawe gdzie z niej jest aku 🤔🤭

IMG20240106212442.jpg

• Like 2
Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał:

Mi na pewno

Cieliła się dosłownie przed chwilą jałówka u niego(45minut temu zauważyłam na kamerach) cały czas prosiłem mówiłem że to po bbb. Pilnuj chodź a on wyebane. Zanim zdążyłem dojechać ona się wycielila.

Obszedłem światła pogasiłem . Widzę że w kuchni wesoło, nawet nikt nie wyjrzał co się dzieje

Ciele spore 56kg

IMG20240106212442.jpg

Luks błękitek 💪...niech się chowa 👍

• Like 1
Opublikowano
18 minut temu, soltys48 napisał:

Mi na pewno

Ciele spore 56kg

IMG20240106212442.jpg

Wywal na zbity pysk jak się dostosować nie może 

Opublikowano
41 minut temu, superfarmer02 napisał:

... pracował w 15ha gospodarstwie od zawsze w opryskach i nawozach 🤭

Wypisz wymaluj...

39 minut temu, 12Pafnucy napisał:

.....jako czwarty ciągnik.

...Nasza czerwona trzydziestka

Tylko ha do obróbki mniej

31 minut temu, superfarmer02 napisał:

@6465 jakbyś faktycznie chciał ją w ogłoszenie wrzucić to daj znać, mogę pomóc, a umiem wystawić i opisać tak że się sprzeda raz dwa

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, bratrolnika napisał:

@6465, a umiem wystawić i opisać tak że się sprzeda raz dwa

No jeszcze Dareczku wyceniać się naucz....😄😄

Oczywiście żart 🙋😉

Edytowane przez Baks00
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Agrest napisał:

Wczoraj w jednej biedronce.

Masakra, wstydu nie mają. Paleta po przejściach, wszystko rozjebane, musiało stać wiele godzin na deszczu. Porozmakane, miejscami ujebane,  kartoniki pogięte porozklejane rogi...

20240105_141451.jpg

Aż ciśnie się stwierdzenie że za Morawieckiego tego nie było 😁😜

7 godzin temu, radekz200 napisał:

za tyle to warto go mieć 👍

IMG_5068.jpeg

Szczerze ten parkside felg nie odkręci,  trzeba ręcznie pomóc

Wiem bo mam w samochodzie za ch*ja nie odkręci

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
7 godzin temu, soltys48 napisał:

I najlepsze że krowa z czerwonego a cielun z czarnego 🤣

Mam byka po zwykłej czarno białej krowie. Zacielona simem,jak zawsze cielaki w kolorze po simie wychodziły a na koniec dała byka czarno białego jak na złość,chociaż łeb mógłby mieć po ojcu to nie,musiał się wdać w matkę.... chociaż jak na półtora roku wygląda ładnie.

Witajcie,mrozi na -6, odczuwalne więcej. Pojechać do pracy odpocząć, wrócić i od jutra można zacząć pracować normalnie

Opublikowano
6 godzin temu, marulekk napisał:

Aż ciśnie się stwierdzenie że za Morawieckiego tego nie było 😁😜

Szczerze ten parkside felg nie odkręci,  trzeba ręcznie pomóc

Wiem bo mam w samochodzie za ch*ja nie odkręci

łoooo ,te 150 nm ,to byle gó... powinno ,odkręcić ,atu masz  .  U mnie ryobi ma te 400 nm ,to tam na jednej baterii to 2 samochody zamieni ,ale w ciągniku już nie radzi ,no co niektóre ,tylko że tam docisk z 400 nm .   Minus 14 ,rześki ożywczy wiaterek . No ogony porobione ,czas na 7 do plebana  ,cosik u nas szef plebanii na zdrowiu podupadl ,w wieku kumpla ,a z 20 lat starszy 😔

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

-7 wiatr wieje dość mocno nie pada 

Cześć wszystkim 🙋‍♂️

@6465z tą siuntką to jak że starą panną zainteresowanie miała tylko wzięcia brak 😉

@kizako której ty wstajesz 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v