Skocz do zawartości

Ceny bydła 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Pany w dobie kryzysu mam pytanie kupilem cielaki jeden oczywiscie od krowy to nie chce sie chycic wiaderka ze smoczkiem i mam go gdzies wieczorem bedzie glodny to sie chyci tylko pytanie rozrobiony preparat moge zostawic do pozniej  i pozniej ewentualnie zalac woda ciepłą i mu dać? Naszło mnie na droższe mleko to teraz mi szkoda😅🤣🤣🤣

Opublikowano
4 godziny temu, Cybulek17 napisał:

Jak masz jakieś starsze to im to dolej. 

Kilogramów preparatu pewnie z 12zł , leczenie biegunki od kilkudziesięciu zł wzwyż 

Tyz prowda

Opublikowano
krzychrol napisał:

3 godziny temu, robert123farmer napisał:

Agronetzwerk - sztos 

Popieram. Od czasu gdy zacząłem stosować trochę mniej siwych włosów na głowie 👨‍⚕️

i po ile kosztuję?

Opublikowano
robert123farmer napisał:

27 minut temu, outstanding napisał:

Jaki preparat stosujecie u cielaków? U mnie w tym roku jak nigdy wcześniej po de heus były nie małe biegunki...

Agronetzwerk - sztos 

Sano zawsze miało dobre produkty. Czy oni też jadą na komponentach z Ukrainy teraz? już jakiś czas nie kupowałem ich mleka.

Opublikowano
Dnia 15.03.2024 o 20:35, 1kris1 napisał:

Sano zawsze miało dobre produkty. Czy oni też jadą na komponentach z Ukrainy teraz? już jakiś czas nie kupowałem ich mleka.

Mleka raczej średnie 

Opublikowano (edytowane)

On zawsze potrzebuje ... 

Z małopolski ale nie będę reklamował handlarza  niech sobie szuka 🐂

28 minut temu, Miłypan napisał:

Szymon info potrzebuje 

Edytowane przez ab23
Opublikowano (edytowane)

Dajcie jakis link do tego mleka agronetzwerk. Z sano jakie stosowaliscie ? Milli, Rot czy Milsan, bo to tez roznica. Ktos sie orierntuje jak krowa? Od 2-jki po taka 900kg.

Edytowane przez asus921
Opublikowano

Rot na 1 odpój później Milsan, w zeszłym roku chyba tylko 1 cielak zachorował a w tym jak na razie tylko 1 nie zachorował, same biegunki praktycznie po 2 dniach od pojenia, nie wiem czy to z mlekiem czy u mnie coś, czy może cielaki takie  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v