Skocz do zawartości

Ceny bydła 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, wojak1986 napisał:

Bez zdjęcia to już widzę te renifery. Za chwilę ktoś napisze że dostał za hf 700 kg 11 brutto 

mam 150 szt i tego  rogatego dziadostwa . potrafię okreslic mniej więcej czy to O klasa czy R.  Te byki do ładnych nie należały i dużo juz  by nie urosły bo w marcu  2 lata  by  nie które łapały... dlatego cieszę się odjechały bo wpierdalały juz 50kg na dzien. pojechały do wielunia

Bez zdjęcia to już widzę te renifery. Za chwilę ktoś napisze że dostał za hf 700 kg 11 brutto 

mam 150 szt i tego  rogatego dziadostwa . potrafię okreslic mniej więcej czy to O klasa czy R.  Te byki do ładnych nie należały i dużo juz  by nie urosły bo w marcu  2 lata  by  nie które łapały... dlatego cieszę się odjechały bo wpierdalały juz 50kg na dzien. pojechały do wielunia

sorry coś mi net sie wiesza

• Like 1
Opublikowano
Mateusz1q napisał:

Czemu dziadostwa? Zarobek jest a na zbożach co mają powiedzieć 

Mateusz1q napisał:

Nie żebym się czepiał ,ale jak zboże pod 2 tys. podchodziło ,to śmiali się z nas zbożowy, Kupowałem wtedyjeczmień od jednego 10 ton ,chciałem uchandlować parę złoty bo opłacalność wtedy pod kreską była ,to mi kazał wypie☆☆☆lać.

• Like 2
  • Confused 1
Opublikowano
29 minut temu, Mateusz1q napisał:

bo tak tutaj kiedyś ktoś się wypowiedział na temat byków i po prostu  tak mi się teraz napisało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v