Skocz do zawartości

Ceny bydła 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

10 godzin temu, outstanding napisał:

Ja stosuję z De Heus 

Jakie konkretnie dajesz

10 godzin temu, jadka88 napisał:

Mleko z Schaumann   kalbi milch 

I jak z biegunkami ? Na caly okres odchowu takie podajesz ?

Stosuje ktos SprayFo?

Edytowane przez macius11157
Opublikowano

Dzisiaj 2 hfy łaczna waga 1460 bo waze tylko na ogolnej 10.50 netto

Brali górole. Przy wiekszej ilości byłaby na pewno inna cena ale u mnie w okolicy to taka cena góruje i nikt sie nie wychyla, chyba ze wuja potrzebuje ale tam wiadomo jak z kasą....

Opublikowano
35 minut temu, Cybulek17 napisał:

Miałem pomarańczowe, wraz z nową paletą zupełnie zmieniła się konsystencja proszku a na worku wszystko to samo

Miałem sprayfo zielone ale taki sprzedawca obwoźny zapominał mi zostawiać worek mleka mimo że dzwoniłem do niego aż 3 razy i się wyrzekłem tego mleka i tego sprzedawcy teraz biorę z probio dzwonię i jest przywiezione pod dom solidna firma i kierowca jeszcze nigdy mnie nie zawiódł

Opublikowano
3 godziny temu, ab23 napisał:

10.5 do 12 takie ceny za byka i już mi się nie chciało rozmawiać  

Hf do Turka wolą 

10-13 byki na żywo, więc twoje SM ,12-12,5 netto. Nasz wspólny znajomy za mieszankę UR oferował 12,7.

Co do Turka to za bardzo hf go nie interesuje, chociaż polscy kontrahenci próbują go na siłę uszczęśliwić tymże , co w zasadzie kończy się źle.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Mikruss napisał:

Dzisiaj 2 hfy łaczna waga 1460 bo waze tylko na ogolnej 10.50 netto

Brali górole. Przy wiekszej ilości byłaby na pewno inna cena ale u mnie w okolicy to taka cena góruje i nikt sie nie wychyla, chyba ze wuja potrzebuje ale tam wiadomo jak z kasą....

Slaby

Pany jakie ceny na jal.r

Edytowane przez nexeqadore
Opublikowano
3 godziny temu, AdamRo napisał:

10-13 byki na żywo, więc twoje SM ,12-12,5 netto. Nasz wspólny znajomy za mieszankę UR oferował 12,7.

Co do Turka to za bardzo hf go nie interesuje, chociaż polscy kontrahenci próbują go na siłę uszczęśliwić tymże , co w zasadzie kończy się źle.

Moje  SM to 13 trzeba  minimum na ten tydzień od poniedziałku    będą droższe 🙂

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v