Magikk

Róznice jd 2066 i 2266

Polecane posty

Magikk    12

Witam, przejrzałem forum i nigdzie nie znalazłem różnic pomiędzy jd 2066 i 2266. Moglibyście pomóc? Zależy mi na usługach. 2266 trzeba zapłacić ponad 200-250 tys, a 2066 około 150 różnica jest, ale czym te kombajny się różnią? 2266 niby nowocześniejszy, ale o co chodzi dokładnie

jaco512    769

W serii 20 były silniki 7,6l, w 22 silniki 8,1l, do tego w 22 jest więcej elektroniki

Magikk    12
3 godziny temu, jaco512 napisał:

W serii 20 były silniki 7,6l, w 22 silniki 8,1l, do tego w 22 jest więcej elektroniki

Wydajnością dużo się różnią?

Wiadomość z agroFakt.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Ferrari12
      Witam, chciałem zapytać czy jest jakaś możliwość zwiększenia lub regulacji obrotów w sieczkarni w kombajnie john deere 2058? lub polepszenie pocięcia słomy i szerszego rozrzutu słomy?

• Przez adam1980
      Witam wszystkich!  Mam prośbę czy ktoś może mi napisać ustawienia obrotów bębna, sit , klepiska, wiatru itd od różnych zbóż i rzepaku  do kombajnu john deere 2254 lub podobne pozdrawiam 
    • Przez Ferrari12
      Witam, chciałem zapytać co może oznaczać błąd 120E w kombajnie john deere 2058 ?
    • Przez Ferrari12
      Witam, mam problem z zapisywaniem parametrów młócenia w komputerze pokladowym w kombajnie john deere 2058? Podczas wyłaczenia mlocarni i hederu wprowadzone dane znikaja i trzeba wprowadzać od nowa ? prosze o porade
    • Przez JD6820
      Ma ktoś może instrukcje bo nie mam pojęcia jak to wszystko poustawiać <_< i czy jest coś na co trzeba szczególnie uważać, co się psuje no i wszystkie inne cenne informacje mile widziane <_<
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj