Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zazwyczaj nigdy nie jest za późno, tylko trzeba wyciągnąć wnioski i zmienić tok postępowania.

40 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

No ale co z tego jak za późno

No i wymyślone marzenia bycia rolniczką mogą się spełnić.  :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał:

we dwoje łatwiej do tego dojść

Zależy gdzie się pracuje i za ile. Nie każdy zarabia średnią krajową.

2 godziny temu, kris91 napisał:

Jak wygrasz w lotka, to masz duże szanse na założenie rodziny 🤭🤭🤭

Tu masz rację. Na bogatego laski lecą.

2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Ale warto próbować, może akurat któraś podpasuje 

Jak na razie, to zainteresowane są moją osobą starsze ode mnie  rozwódki z dziećmi. Na szczęście, zdesperowany jeszcze nie jestem. 

2 godziny temu, slawek74 napisał:

a grasz🤔

Od czasu do czasu zagram, niestety bezskutecznie.

Opublikowano
bergman31 napisał:

2 godziny temu, wojtal24 napisał: we dwoje łatwiej do tego dojść Zależy gdzie się pracuje i za ile. Nie każdy zarabia średnią krajową. to nie chodzi o wielkość tych zarobków 2 godziny temu, kris91 napisał: Jak wygrasz w lotka, to masz duże szanse na założenie rodziny 🤭🤭🤭 Tu masz rację. Na bogatego laski lecą. to nie są laski czy kobiety tylko wyrachowane materialistki 2 godziny temu, bratrolnika napisał: Ale warto próbować, może akurat któraś podpasuje  Jak na razie, to zainteresowane są moją osobą starsze ode mnie  rozwódki z dziećmi. Na szczęście, zdesperowany jeszcze nie jestem.  2 godziny temu, slawek74 napisał: a grasz🤔 Od czasu do czasu zagram, niestety bezskutecznie.

Opublikowano
9 godzin temu, bergman31 napisał:

to zainteresowane są moją osobą starsze ode mnie  rozwódki z dziećmi

czyli jesteś zbyt wybredny, nie mówię przez to żeby brać pierwszą lepszą, ale w pewnym wieku znaleźć dziewczynę z czystą kartą, w dodatku dziewicę😋 może być niemożliwe

Zależy gdzie się pracuje i za ile. Nie każdy zarabia średnią krajową.

dwie pensje zawsze są lepsze niż jedna, np. ogrzać dom czy mieszkają w nim dwie osoby czy jedna kosztuje tyle samo

• Thanks 2
Opublikowano

Tez bym chcial taką z czystą kartą nawet po zawodówce, byleby byla w stanie na siebie zarobić. Ale ja w ogóle chorobliwy jestem. Patrzyłem w książeczce zdrowia to w wieku 6 lat zjadlem 50 antybiotykow wiec nie nam szans zostaje tylko panny z brazzers

• Haha 1
Opublikowano

Jak na razie, to zainteresowane są moją osobą starsze ode mnie  rozwódki z dziećmi. Na szczęście, zdesperowany jeszcze nie jestem. 

Starszej i z dziećmi nie ma co brać. Bo swoich już się nie będzie miało. A cudze wychowywać to nie wiadomo co z nich wyrośnie bo nie wiadomo jakie geny. Mogą wyrosnąć na kryminalistów nierobów. 

5 minut temu, Augenthaler napisał:

Tez bym chcial taką z czystą kartą nawet po zawodówce, byleby byla w stanie na siebie zarobić. Ale ja w ogóle chorobliwy jestem. Patrzyłem w książeczce zdrowia to w wieku 6 lat zjadlem 50 antybiotykow wiec nie nam szans zostaje tylko panny z brazzers

Jak jesteś chorobliwy i nie jesteś w stanie zarobić na rodzinę to lepiej wcale nie szukać dziewczyny. Ciekawe też czy która by cię chciała. Lepiej oglądaj dalej te swoje gwiazdy w tych filmach.

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, bratrolnika napisał:

czyli jesteś zbyt wybredny, nie mówię przez to żeby brać pierwszą lepszą, ale w pewnym wieku znaleźć dziewczynę z czystą kartą, w dodatku dziewicę😋 może być niemożliwe

Dziewica nie  ,ale kobieta z dzieckiem to jak to mawiają za bankomat się wtedy robi

Edytowane przez Aktywnyrolnik7245
Opublikowano

Panowie wybrzydzacie narzekacie ta taka ta siaka itd można by było wymieniać. A jest druga strona medalu jak to się mówi. A co Wy możecie dać od siebie ???? I nie mam tu na myśli dóbr materialnych @aktywnyrolnik zadałem Ci proste pytanie co to dla Ciebie miłość???? używasz słów których nie znasz znaczenia

Aktywnyrolnik7245 napisał:

33 minuty temu, bratrolnika napisał:

Dziewica nie  ,ale kobieta z dzieckiem to jak to mawiają za bankomat się wtedy robi

a jak byś się zakochał w takiej z dzieckiem i co wtedy???

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, bratrolnika napisał:

czyli jesteś zbyt wybredny, nie mówię przez to żeby brać pierwszą lepszą, ale w pewnym wieku znaleźć dziewczynę z czystą kartą, w dodatku dziewicę😋 może być niemożliwe.

Dziewicy nie szukam, bo to graniczy z cudem. No może w liceum jaka by się znalazła ale młodszych o 25 lat nie szukam.

10 godzin temu, Luki99 napisał:

Starszej i z dziećmi nie ma co brać. Bo swoich już się nie będzie miało. A cudze wychowywać to nie wiadomo co z nich wyrośnie bo nie wiadomo jakie geny. Mogą wyrosnąć na kryminalistów nierobów. 

Kobieta koło 40stki może już mieć dzieci pełnoletnie, więc o wychowaniu nie już mowy. Co najwyżej można dostać po pysku od takiego "dziecka".

Opublikowano

Dlatego za ,, randkowqnie ,, trzeba się brać jak najwcześniej. Większe szanse na poznanie tej odpowiedniej wybranki na resztę życia . Czym później tym gorzej trudniej . Rowniesnicy idą do przodu a taki samotny osobnik zostaje w tyle / miejscu i ciężko to nadrobić. 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

A co poradzić, jak od szkoły średniej niewzbudzało się zainteresowania wśród dziewczyn. Już wtedy liczył się wygląd i kasa a jak się jest trochę nieśmiały, to już szanse na poznanie dziewczyny spadają prawie do zera. Jakimś cudem udało mi się zaprosić koleżankę na studniówkę. 

15 lat temu nadrobiłem zaległości 💑 ale po kilku latach związek się rozpadł 😥 . Każdy następny trwał coraz krócej i od paru lat nawet nie byłem na randce. 

Edytowane przez bergman31
  • Like 1
Opublikowano

Kobiety najbardziej zwracają uwagę na tyłek. Dlatego dopóki będzięcie paradować w powyciąganych dresach nie ma szans na dziewczyne. Rurki na dupe i do boju. No i myjcie się czasem bo brudasów też nie lubią🤣

• Haha 4
Opublikowano
17 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Kobiety najbardziej zwracają uwagę na tyłek. Dlatego dopóki będzięcie paradować w powyciąganych dresach nie ma szans na dziewczyne. Rurki na dupe i do boju. No i myjcie się czasem bo brudasów też nie lubią🤣

Może jeszcze zrobić makijaż i szpilki założyć🤣

Opublikowano
48 minut temu, bergman31 napisał:

A co poradzić, jak od szkoły średniej niewzbudzało się zainteresowania wśród dziewczyn. Już wtedy liczył się wygląd i kasa a jak się jest trochę nieśmiały, to już szanse na poznanie dziewczyny spadają prawie do zera. Jakimś cudem udało mi się zaprosić koleżankę na studniówkę. 

15 lat temu nadrobiłem zaległości 💑 ale po kilku latach związek się rozpadł 😥 . Każdy następny trwał coraz krócej i od paru lat nawet nie byłem na randce. 

Mi znów się trafiały takie jak już mówiłem bardziej do zabawy, do normalnych kandydatek na żonę nie miałem szczęścia , niestety

9 godzin temu, wojtal24 napisał:

Panowie wybrzydzacie narzekacie ta taka ta siaka itd można by było wymieniać. A jest druga strona medalu jak to się mówi. A co Wy możecie dać od siebie ???? I nie mam tu na myśli dóbr materialnych @aktywnyrolnik zadałem Ci proste pytanie co to dla Ciebie miłość???? używasz słów których nie znasz znaczenia

a jak byś się zakochał w takiej z dzieckiem i co wtedy???

Co to klasówka 🤔 , no miłość to głębokie uczucie do drugiej osoby , chęć przebywania z taką osobą, uszczęśliwiać ją , dawać całego siebie itd 

Opublikowano
4 minuty temu, bergman31 napisał:

Musiałeś być rozrywkowy, skoro przyciągałeś dziewczyny do zabawy.

rozrywkowy nie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez bergman31
      Dziś o 21:20 zerowy odcinek programu.
    • Przez marcin974
      Witam
      Na pewno komuś sie przyda...
      Mianowicie, jakie Wy macie sposoby na poderwanie dziewczyny (jak to robicie)??
      Czy sa jakieś sprawdzone na to sposoby. A możne Panie użytkowniczki pochwala sie co na nie działa

Cześć pierwsza znajduje sie tutaj:
      http://www.agrofoto....304#entry308304
      Zapraszam
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez Lilii
      Zapraszam chętnych
    • Przez bergman31
      Już w najbliższą niedzielę 31 marca 2024 roku o 21:20  w TVP1 pokazane zostaną wizytówki rolników kandydujących do 11 edycji programu Rolnik szuka żony.
      https://www.facebook.com/100068842099677/posts/pfbid0cmEG3uYipVmh5j7CKx9xVcTAvyg1s4gNy4PNBRZXXxQ5jzPjzsYio44uA9iw4osel/?app=fbl

• Dodaj nową pozycję...
v